Mehmet Kaya 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 kaç?3Topu Kökü + - Niye bu kadar büyütünüz anlamadım. Elektronik mezunuyum lisede. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 3 Topu Kökü + - Niye bu kadar büyütünüz anlamadım. Elektronik mezunuyum lisede. Hocam ben lehim tabancasını görsem mantar tabancası sanardım Erol Abiden önce[emoji4] sizin altyapı iyiymiş [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Hocam ben lehim tabancasını görsem mantar tabancası sanardım Erol Abiden önce[emoji4] sizin altyapı iyiymiş [emoji4]4 yıl lise. Yeter sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Hocam ben lehim tabancasını görsem mantar tabancası sanardım Erol Abiden önce[emoji4] sizin altyapı iyiymiş [emoji4]La tükan açsan ev geçindirirsin artık mehmet Ali ustaaa[emoji4] Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 La tükan açsan ev geçindirirsin artık mehmet Ali ustaaa[emoji4]Bana bu yaştan sonra lehim, elektrik işi öğrettin ya ne diyim sana Erol usta[emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 3 Topu Kökü + - Niye bu kadar büyütünüz anlamadım. Elektronik mezunuyum lisede. Hocam, bu elektrik ile alakalı müsaitseniz bir sorum olacak, ben gösterge paneli veya teybin sigortasından artıyı alıp kasadan şaseyi alsak, elektriği ne kadar sonra keser ya da keser mi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Hocam, bu elektrik ile alakalı müsaitseniz bir sorum olacak, ben gösterge paneli veya teybin sigortasından artıyı alıp kasadan şaseyi alsak, elektriği ne kadar sonra keser ya da keser mi?Mondeo da öyle kesilme olan bir yer bulamadık. Örneğin teyp açıldığında açılan kapandığında kapanan bir yer bulamadım. Göstergeye elektrik ne zaman gelir bunu bilmek Lazım. Ben daha önce kontaktan + almıştım. Onu kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Mondeo da öyle kesilme olan bir yer bulamadık. Örneğin teyp açıldığında açılan kapandığında kapanan bir yer bulamadım. Göstergeye elektrik ne zaman gelir bunu bilmek Lazım. Ben daha önce kontaktan + almıştım. Onu kullanıyorum. Sağolun hocam, kontağı biraz kurcalamak lazım o zaman, teypten denedim ama kapatmadı belki beklesem kapatır mıydı bilemedim. Kontaktağin sigortası ayrı var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Sağolun hocam, kontağı biraz kurcalamak lazım o zaman, teypten denedim ama kapatmadı belki beklesem kapatır mıydı bilemedim. Kontaktağin sigortası ayrı var mı?Sony teypte kontaktan + geliyordu. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Sony teypte kontaktan + geliyordu.Hocam söylemesi ayıp, oradan almaya çalışırken kameranın adaptörünü yaktım [emoji4] musait bir ara şansımı bir daha deneyeyim. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Hocam söylemesi ayıp, oradan almaya çalışırken kameranın adaptörünü yaktım [emoji4] musait bir ara şansımı bir daha deneyeyim.Adaptör yanmamıştır. İçindeki cam sigorta atmıştır. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Adaptör yanmamıştır. İçindeki cam sigorta atmıştır.Baktım hocam, direk devre yanmıştı, güzelde bir kokusu vardı[emoji16] 2 Yorum bağlantısı
Adem Tarı 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Bu kameradan birer gün arayla iki siparişim oldu. İkiside ankaraya gidecekti. İki kamerada aynı günde istanbul Pim e giriş yaptı, ilk gün aldığım kamera 12 haziranda elimize ulaştı. Diğer kamera ise 2 defa gümrüğe gitti görünüyor en son dün zimmet yapıldı diye bir hareket oldu. ama hala istabulda. Üstelik 2,6 liralıkta bir ücret eklemişler. İlk kameradan hiç bir ücret talep etmediler. Olayı çözemedim bir türlü Bu ilk kameranın durumu Bu da gelmesini beklediğim kamera Burası Türkiye; bürokrasi biraz garip işliyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Hocam söylemesi ayıp, oradan almaya çalışırken kameranın adaptörünü yaktım [emoji4] musait bir ara şansımı bir daha deneyeyim.Mondeo da sıkıntı var galiba. Ben şunu kullandım. Gerekirse araç telefon şarj aparatını kullan. Adaptör yanmamıştır. İçindeki cam sigorta atmıştır.Yok abi sigorta sağlam test ettim. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Mondeo da sıkıntı var galiba. Ben şunu kullandım. Gerekirse araç telefon şarj aparatını kullan. Yok abi sigorta sağlam test ettim. O aparatı alarak sonunda doğru yolu buldun[emoji23] Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Mondeo da sıkıntı var galiba. Ben şunu kullandım. Gerekirse araç telefon şarj aparatını kullan. Yok abi sigorta sağlam test ettim. Hocam kamera şimdi bağlı çalışıyorda, sadece kontağa bağlamadım, her bindiğimde fişi sök tak, ama elektriği teypten alacağım büyük ihtimalle. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 O aparatı alarak sonunda doğru yolu buldun[emoji23]Çin'den getirttiğim cihazıda buna bağladım. [emoji106][emoji106][emoji106]10 numara [emoji294]️[emoji294]️[emoji294]️[emoji294]️ Neyi unuttum bunu + -12 v girişe sigorta koymayı unuttum Hocam kamera şimdi bağlı çalışıyorda, sadece kontağa bağlamadım, her bindiğimde fişi sök tak, ama elektriği teypten alacağım büyük ihtimalle.Teypte 2 tane +12v var. Biri kontaktan biri de aküden. Valla benim usta bulmuştu. İğne gibi birşey kullandı [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Çin'den getirttiğim cihazıda buna bağladım. [emoji106][emoji106][emoji106] 10 numara [emoji294]️[emoji294]️[emoji294]️[emoji294]️ Neyi unuttum bunu + -12 v girişe sigorta koymayı unuttum Teypte 2 tane +12v var. Biri kontaktan biri de aküden. Valla benim usta bulmuştu. İğne gibi birşey kullandı [emoji4] İğne mi [emoji48] aklım da deli projeler belirdi şimdi. Arabayı garaja mı çeksem acaba. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Çuvaldız Tarzı iğneyi voltmetrede + uca kablo ile tutturup - ucu da şaseye değdirip kontrol etmişti. İğne mi [emoji48] aklım da deli projeler belirdi şimdi. Arabayı garaja mı çeksem acaba. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Bende nihayet sağlıklı ve içime siner şekilde montajı tamamladım. Öncelikle yanlız kontak açıldığıda elektrik gelen bir sigorta aradım ve Focus 2,5 sigorta kutusundaki 116 numaralı sis farlarına ait sigortaya yalnız kontak açıldığında elektrik geldiğini tespit ettim. Hemen 116 nolu sigortaya + ucu, sigorta kutusuna yakın bir yere de - ucu bağladım. Kabloları, fitileri sökmeden aralarından yolcu tarafından torpido altında olan sigorta kutusuna kadar getirdim. Kablo uçlarını güzelce elektrik badı ile izole ederek, fazlalık kabloları topladım ve işlemi bitirdim. 3 gündür sorunsuz şekilde kullanıyorum. Yalnız araya sigorta koymayı unuttum onuda bir ara halledicem. Oruçlu kafayla fotoğraf çekmeyide unuttum Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 ... Abi benim bu kez de çift taraflı bant aparattan ayrıldı. Camda kalan 3m bandı da kolaylıkla söktüm. Ne meretmiş her tarafı ayrı oynuyor. Kendi aparatına geçiş yaptım yine ya şimdiye kadar sadece kendi aparatı düşmedi. Aparatla ilgili çift taraflı bant tavsiyesi bekliyorum. Elimde yeşil bir bant var denemeye korkuyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Abi benim bu kez de çift taraflı bant aparattan ayrıldı. Camda kalan 3m bandı da kolaylıkla söktüm. Ne meretmiş her tarafı ayrı oynuyor. Kendi aparatına geçiş yaptım yine ya şimdiye kadar sadece kendi aparatı düşmedi. Aparatla ilgili çift taraflı bant tavsiyesi bekliyorum. Elimde yeşil bir bant var denemeye korkuyorum.Orjinal aparatı kullanın arkadaş yaaa [emoji6][emoji4] Bende nihayet sağlıklı ve içime siner şekilde montajı tamamladım. Öncelikle yanlız kontak açıldığıda elektrik gelen bir sigorta aradım ve Focus 2,5 sigorta kutusundaki 116 numaralı sis farlarına ait sigortaya yalnız kontak açıldığında elektrik geldiğini tespit ettim. Hemen 116 nolu sigortaya + ucu, sigorta kutusuna yakın bir yere de - ucu bağladım. Kabloları, fitileri sökmeden aralarından yolcu tarafından torpido altında olan sigorta kutusuna kadar getirdim. Kablo uçlarını güzelce elektrik badı ile izole ederek, fazlalık kabloları topladım ve işlemi bitirdim. 3 gündür sorunsuz şekilde kullanıyorum. Yalnız araya sigorta koymayı unuttum onuda bir ara halledicem. Oruçlu kafayla fotoğraf çekmeyide unuttum Sigorta'sı var şarj aletinde zaten. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Abi benim bu kez de çift taraflı bant aparattan ayrıldı. Camda kalan 3m bandı da kolaylıkla söktüm. Ne meretmiş her tarafı ayrı oynuyor. Kendi aparatına geçiş yaptım yine ya şimdiye kadar sadece kendi aparatı düşmedi. Aparatla ilgili çift taraflı bant tavsiyesi bekliyorum. Elimde yeşil bir bant var denemeye korkuyorum. Emre,ben sorunumu resmini verdiğim ürün ile hallettim.benim aldığım 50 derece idi ama,şuan piyasada 40 derece üstü yok,uygulamayı çakmak ile ısıtma yöntemi uygulayarak yaptım.Önce aparat kısmını ısıttım ve bandı yapıştırdım,sonra bandı ısıttım hemen cama yapıştırdım.Yaklaşık 1 ay olacak düşmedi ve daha da düşeceğini sanmıyorum. Orjinal aparatı kullanın arkadaş yaaa [emoji6][emoji4] Sende yok diye kıskanma,her işin bir çözümü var Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Emre,ben sorunumu resmini verdiğim ürün ile hallettim.benim aldığım 50 derece idi ama,şuan piyasada 40 derece üstü yok,uygulamayı çakmak ile ısıtma yöntemi uygulayarak yaptım.Önce aparat kısmını ısıttım ve bandı yapıştırdım,sonra bandı ısıttım hemen cama yapıştırdım.Yaklaşık 1 ay olacak düşmedi ve daha da düşeceğini sanmıyorum. Sende yok diye kıskanma,her işin bir çözümü var Çözüm bulduysan ne güzel. Geçen telefonda söylediklerin kalmış Aklımda. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Çözüm bulduysan ne güzel. Geçen telefonda söylediklerin kalmış Aklımda. Yok yok hallettim ben. Yorum bağlantısı
Recommended Posts