Burak Beykurt 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 10 dk önce açtım hata verdi.10 dakikadır kabloyu takıp çıkarıyorum cihaz açılmadı hala Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 geçmiş olsun..çok can sıkıcı bir durum Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Kamerayı denedim sorunsuz çalışıyor, kayıt ortasında falan direk enerji kestim kaydı sonlandırıyor, kalitesi çok güzel, sadece evde dendeim yarın bi yol denemesi de yaparım ancak pazar günü yükleyebilirim Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Ürünü sipariş verdim. Ali expresteki gibi bunda belli bi süre gelmezse iptal ediliyo mu ? Yorum bağlantısı
Fırat Önal 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Ürünü sipariş verdim. Ali expresteki gibi bunda belli bi süre gelmezse iptal ediliyo mu ? Paypalla aldıysanız sanırım iptal oluyordu. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 10 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2015 Ya bu temassızlık da değil bir parça bozuk içerde.Çünkü cihazı açıyorum hiç dokunmuyorum ve 5 saniye sonra ekran garipleşip cihaz donuyor.Kabloyu çıkarıyorum geri takıyorum cihaz açılmıor bile.15 dk sonra deniyorum açılıyor cihaz. hafıza kartı değiştirip denedinizmi. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 Ya bu temassızlık da değil bir parça bozuk içerde.Çünkü cihazı açıyorum hiç dokunmuyorum ve 5 saniye sonra ekran garipleşip cihaz donuyor.Kabloyu çıkarıyorum geri takıyorum cihaz açılmıor bile.15 dk sonra deniyorum açılıyor cihaz. Sürüm güncellemeyi de deneyin bir. Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Cihaz 5 saniye sonra tepki vermeyi kesiyor malesef.hafıza kartını cıkardım formatladım olmadı.Kendi üzerindeyken formatlayayım dedim menuden oraya ulaşana kadar cihaz donup gidiyor.Sonra 1 saat beklemem gerekiyor cihaz açılsın diye. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 (düzenlendi) https://www.youtube.com/watch?v=Pgf6W_fLTX0&feature=youtu.be Örnek bir gece çekimi gelsin 11 Mayıs 2015 tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Kalite süper ama sanki biraz hızlısın gibi Cam mı açık ? O gürültü ne ? Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Ürünü geri kargolamaya karar verdim.Sadece kamerayı kargolayacagım.Tüm ekipmanlarla kargolayınca fiyat uçuyor.Sadece kemara 10 liraya gidiyor.KArşı taraf da kabloların fiyatını düşecek geri ödemede.Ne kurtarırsam kâr anlayacağınız. Az önce yeni bir ürün sipariş verdim.Umarım bunda sıkıntı çıkmaz. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Kalite süper ama sanki biraz hızlısın gibi Cam mı açık ? O gürültü ne ? Önümde giden ymn biraz hızlıydı sonra yavaşladım Cam açık hafif bir de şuan geçici olarak yapıştırdım kamerayı biraz titriyordu, bass vurdukça da cızırtı yaptırıyor Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 12 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Pgf6W_fLTX0&feature=youtu.be Örnek bir gece çekimi gelsin Seni bir BMW sürerken düşündüm de amanın Allahtan araç BMW değil Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Seni bir BMW sürerken düşündüm de amanın Allahtan araç BMW değil Abi bu aracın da ne BMW ler kovalamışlığı var aslında da bu videoda cidden hızlı değilim insanlar gereksiz yavaş ileride sağdan katılım var yavaş çıkıyorlar o yüzden ben hızlı gibi çıkmışım Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 https://www.youtube.com/watch?v=6Lbbrihhp3E&feature=youtu.be Bu da yeni gündüz çekim, sabah 06:00 suları geçen cumartesi çok yoğun sis vardı Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 (düzenlendi) Kamerayı geri kargoladım çine.Tabiri caizse "Giren" bana girdi 10.25 kargo ücreti.O da minimum tutar.Sadece kamerayı yolladım.Kabloları ıvırı zıvırı yollayınca kargo fiyatı ucuyordu.Teslim aldıklarında onların parasını da düşecekler.3-5$ atarlar artık önüme Elemana diyorum ürün bozuk bir de kargoyu bana ödetiyorsunuz herşeyi geri yolayamam ücret çok oluyor diye.Tam geri ödeme için herşeyi tam yollamanız lazım diyor.Sever misin sabaha mı bırakırsın Sabah da yenisini sipariş ettim.Mesaja da yazdım test etmeden yollamayın yine bozuk gelmesin diye. 12 Mayıs 2015 tarihinde Burak Beykurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 12 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2015 Kamerayı geri kargoladım çine.Tabiri caizse "Giren" bana girdi 10.25 kargo ücreti.O da minimum tutar.Sadece kamerayı yolladım.Kabloları ıvırı zıvırı yollayınca kargo fiyatı ucuyordu.Teslim aldıklarında onların parasını da düşecekler.3-5$ atarlar artık önüme Elemana diyorum ürün bozuk bir de kargoyu bana ödetiyorsunuz herşeyi geri yolayamam ücret çok oluyor diye.Tam geri ödeme için herşeyi tam yollamanız lazım diyor.Sever misin sabaha mı bırakırsın Sabah da yenisini sipariş ettim.Mesaja da yazdım test etmeden yollamayın yine bozuk gelmesin diye. Forumun en şansız insanı Olsun araç kamerasında kaybeden aşkta kazanırmış Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Büyük şanssızlık cidden o kadar kişi aldı denk gelene bak kısmet değilmiş diyelim Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Forumun en şansız insanı Olsun araç kamerasında kaybeden aşkta kazanırmış Teselli ödülü vakit nakittir.Hem paramı hem vaktimi kaybettim daha ne kaybedebilirm Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Teselli ödülü vakit nakittir.Hem paramı hem vaktimi kaybettim daha ne kaybedebilirm Her işte bir hayır vardır,sıkma canını Burak. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Kargo takibini hangi adresten yapıyoruz. PTT sayfasında bişey çıkmıyor. Daha işlenmedi mi acaba ? Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Yeni kamera kargoya verildi.Hadi hayırlısı Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 14 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2015 Yeni kamera kargoya verildi.Hadi hayırlısı Tekrar msj atsaydın kontrol edin yoksa oyarım diye. Bu sefer Paypal demi ? Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Paypal paypal merak etme Zaten Pearl ile ticket üzerinden mesajlaştığımızdan orda belirttim yeni sipariş verdim numarası bu lütfen kontrol edin yine bozuk ürün almak istemiyorum diye.Diğer iade olan paket de bugun yurtdışına çıkmış Yorum bağlantısı
Recommended Posts