İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Teşekkürler Ozancım, uygun fiyat bulursan yazıver, gelene kadar vaktim var ;)

Uzun zamanımız var kanımca :) atarım abi link mutlaka
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Kamera 100 lira hafıza kartı 45 lira bu ne biçim denge arkadaş  :rtfm:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Acemiyiz Normal[emoji5]

Tutucu aparat siparisi verildi [emoji4]
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Olgu Bey bu class4 hafıza kartları neden bu kadar pahalı  :D  kameraya 100 lira verince sevindik de maşallah 32gb class4 45 lira  :shok:

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Olgu Bey bu class4 hafıza kartları neden bu kadar pahalı :D kameraya 100 lira verince sevindik de maşallah 32gb class4 45 lira :shok:

16 alın :)

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt
(düzenlendi)

Almışken 1 kere alıp tam alalım diyerekten 32 tek seçenek diyorum :) taksitle alırım artık  :hohoho:

tarihinde Burak Beykurt tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

32 GB class4 40 lira.4 lira da kargo ile 44 lira tutuyor.Daha uygun fiyat bulamadım.Hızlı teslimat diyor.Alıyım bari burdan 

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Hafıza kartı 1 günde geldi kliksada.44 liraya mal oldu.Kamera gelmeden hazır etmek iyi oldu :)

Yorum bağlantısı
Ömer Gözcü

Ben de aracım için kamera almayı düşünüyorum. Şimdi kapasitörlü aldığımız zaman sadece araç çalışırken enerji alacağı için araç durduğunda kaydetmiyor değil mi? Peki bataryalı aldığımızda sürekli kayıt yapabiliyor mu yoksa mesela harekete duyarlılık özelliği var da bir hareket halinde mi kayıt yapıyor? G1WC sanırım fiyat olarak da uygun ama bilemiyorum pilli almak daha mı mantıklı, ayrıca GPS özelliği gerekli mi gerçekten? Çok kararsız kaldım. Yurtdışından 2 kez ufak alışverişim oldu; onu sorun etmiyorum da kamera seçiminde zorlanıyorum. Ben istiyorum ki araçta olmadığım zaman da gerektiğinde çekim yapabilsin; hatta mesela evde otururken kameraya erişebileyim. Bu daha mı masraflı olur acaba?

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Ben de aracım için kamera almayı düşünüyorum. Şimdi kapasitörlü aldığımız zaman sadece araç çalışırken enerji alacağı için araç durduğunda kaydetmiyor değil mi? Peki bataryalı aldığımızda sürekli kayıt yapabiliyor mu yoksa mesela harekete duyarlılık özelliği var da bir hareket halinde mi kayıt yapıyor? G1WC sanırım fiyat olarak da uygun ama bilemiyorum pilli almak daha mı mantıklı, ayrıca GPS özelliği gerekli mi gerçekten? Çok kararsız kaldım. Yurtdışından 2 kez ufak alışverişim oldu; onu sorun etmiyorum da kamera seçiminde zorlanıyorum. Ben istiyorum ki araçta olmadığım zaman da gerektiğinde çekim yapabilsin; hatta mesela evde otururken kameraya erişebileyim. Bu daha mı masraflı olur acaba?

Evde otururken kameraya nasıl erişeceksiniz?Kameranın internete çıkıyor olması lazım.Hem kamera için hem internet için siz araçta yokken yeterli enerjiyi sağlamak zor gibi.Örnek olarak akşam 8 de eve geldiniz sabah 8 de tekrar aracınıza bineceksiniz.12 saat araç yerinde dururken kayıt yapması ve o kaydı yayınlaması lazım.Bu biraz zor gibi pil ile.Elbet vardır bu şekilde bataryalı sistemler ama bunun maliyeti oldukça fazladır.

Yorum bağlantısı
Adem Tarı

Benim için GPS vazgeçilmezdi mesela. Ama sadece log tutmak için değil, hız ve koordinat bilgisini de görüntü içerisine gömmeliydi. Bu nedenle farklı bir ürün tercih ettim. Ama bunun dışında bu ürün de özellik olarak iyi...
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Benim için GPS vazgeçilmezdi mesela. Ama sadece log tutmak için değil, hız ve koordinat bilgisini de görüntü içerisine gömmeliydi. Bu nedenle farklı bir ürün tercih ettim. Ama bunun dışında bu ürün de özellik olarak iyi...

Sakıncası kaza anında Hız logu [emoji4]
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ya benim gibi hız sınırını aşmayanlara..? [emoji5]

[emoji4]
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

bende GPS'li istiyordum ancak ülkemizde kamera kayıtları 1.derece delil niteliğinde değil.Allah korusun kaza anında hızınızı Olay Yeri İnceleme'nin yazacağı rapor belirliyor..Dolayısıyla GPS'li olması sadece size istatiksel bilgi sunmanın ötesine geçemez..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adem Tarı

bende GPS'li istiyordum ancak ülkemizde kamera kayıtları 1.derece delil niteliğinde değil.Allah korusun kaza anında hızınızı Olay Yeri İnceleme'nin yazacağı rapor belirliyor..Dolayısıyla GPS'li olması sadece size istatiksel bilgi sunmanın ötesine geçemez..

Olsun, biz ümit etmeye devam edelim de... [emoji56]
Yorum bağlantısı
Serdar Aksoy

15 Nisan tarihinde siparişi vererek bekleme moduna geçtik. Bizleri çöp kameralardan uzak tuttuğu için Olgu Bey'e ne kadar teşekkür etsek azdır. Yalnız  Olgu Bey sizden çok iyi affiliate marketing (satış uzmanı) olur. Şimdiye kadar sizin aracılığınız ile alınan kameralardan çok iyi kar elde etmiş olurdunuz. Gearbest sitesi aynı zamanda  affiliate marketing ortaklığı mevcut bence düşünmelisiniz.... Forum donanım ve buradaki satın almalara bakılırsa bence gearbest affiliate ağına katılmalısınız.. http://www.gearbest.com/about/affiliate.html

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

15 Nisan tarihinde siparişi vererek bekleme moduna geçtik. Bizleri çöp kameralardan uzak tuttuğu için Olgu Bey'e ne kadar teşekkür etsek azdır. Yalnız Olgu Bey sizden çok iyi affiliate marketing (satış uzmanı) olur. Şimdiye kadar sizin aracılığınız ile alınan kameralardan çok iyi kar elde etmiş olurdunuz. Gearbest sitesi aynı zamanda affiliate marketing ortaklığı mevcut bence düşünmelisiniz.... Forum donanım ve buradaki satın almalara bakılırsa bence gearbest affiliate ağına katılmalısınız.. http://www.gearbest.com/about/affiliate.html

İş ticarete girerse yardım-tavsiyeden çok olaya para karışacağı için böyle birşeyi düşünmüyorum. Benim mesleğim kimya bu işi hobi olarak sürdürmeyi tercih ediyorum.

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

İş ticarete girerse yardım-tavsiyeden çok olaya para karışacağı için böyle birşeyi düşünmüyorum. Benim mesleğim kimya bu işi hobi olarak sürdürmeyi tercih ediyorum.

Böyle düşünen kişileri gördükçe içimden kocaman bir helal olsun kopuyor.Günümüzde çoğu kişi en ufak birşeyi bile paraya çevirme peşindeyken insanların faydasına olacak şeyleri paylaşan kişi sayısı çok az.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Benim ürün kargoya verilmemiş(kargo bekleme heyecanı sardı tabi :biggrin: ), mesaj attım bakalım ne diyecek

Yorum bağlantısı

Benim ürün kargoya verilmemiş(kargo bekleme heyecanı sardı tabi [emoji3] ), mesaj attım bakalım ne diyecek

Kalıplaşmış 5-7 gün içinde gelecektir sakin ol sana ulaşması için çalışıyoruz şeklinde :)
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt
(düzenlendi)

Benim ürün kargoya verilmemiş(kargo bekleme heyecanı sardı tabi :biggrin: ), mesaj attım bakalım ne diyecek

Benimki kargoya verileli 17 gün oldu bu daha büyük heyecan :) ha geldi ha gelicek ha gelmezse diye geçiyor günler  :D

tarihinde Burak Beykurt tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...