Misafir 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Arkadaşlar 1 seneyi aşkın süredir kullandığım kameram bozuldu. Kamera çalıştığında yaklaşık 5-10 sn sonra görüntü donup kalıyor. Hiç bir ayara vs giremiyorum, tuşlar işlevsiz kalıyor. Cihazın üstünde altındaki birleşim yerlerinde şişkinlikler ve açıklıklar var. Tamiri mümkün mü sizce? Açıklık varsa şişme vardır. Şişme varsa batarya vardır. Kapasitörlü değilmiydi... ? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Açıklık varsa şişme vardır. Şişme varsa batarya vardır. Kapasitörlü değilmiydi... ? Aynen kapasitörlü G1w-c modeli. Zaten sırf pil olmadığı ve sıcaktan şişmeyeceği için bu modeli almıştım. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 6 Haziran 2016 Yazar Paylaş 6 Haziran 2016 (düzenlendi) Arkadaşlar 1 seneyi aşkın süredir kullandığım kameram bozuldu. Kamera çalıştığında yaklaşık 5-10 sn sonra görüntü donup kalıyor. Hiç bir ayara vs giremiyorum, tuşlar işlevsiz kalıyor. Cihazın üstünde altındaki birleşim yerlerinde şişkinlikler ve açıklıklar var. Tamiri mümkün mü sizce? Şişkinlik pilden değilde plastik deformasyonundan oluyor. Sürüm güncellemeyi deneyin.Hafıza kartı olmadan deneyin. 6 Haziran 2016 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Haziran 2016 Paylaş 7 Haziran 2016 (düzenlendi) Şişkinlik pilden değilde plastik deformasyonundan oluyor. Sürüm güncellemeyi deneyin. Hafıza kartı olmadan deneyin. Teşekkürler Olgu hocam. Şişen ve açılan kısımları elimle bastırarak yerine oturttum. Kamerayı bilgisayara bağlayarak donanımhaber de d4hi isimli kullanıcının paylaştığı dosyayı hafıza kartına attım ve sanırım güncelleme oldu. Kamerayı henüz araca takmadım. Taktıktan sonra ki durumu tekrar burada paylaşacağım. 7 Haziran 2016 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 7 Haziran 2016 Yazar Paylaş 7 Haziran 2016 Teşekkürler Olgu hocam. Şişen ve açılan kısımları elimle bastırarak yerine oturttum. Kamerayı bilgisayara bağlayarak donanımhaber de d4hi isimli kullanıcının paylaştığı dosyayı hafıza kartına attım ve sanırım güncelleme oldu. Kamerayı henüz araca takmadım. Taktıktan sonra ki durumu tekrar burada paylaşacağım. Tmmdır eğer olmaz ise ticket açarız gelişmelere göre ilerleriz. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Haziran 2016 Paylaş 8 Haziran 2016 Tmmdır eğer olmaz ise ticket açarız gelişmelere göre ilerleriz. Kamerayı sabah araca taktım ve gerekli ayarları yaptım. 10dk kadar çalıştı, daha sonra görüntü yine dondu. Sanırım kameranın sorunu ısınma ile alakalı. 1,5 yıl da ömrü dolmuşmudur sizce? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 8 Haziran 2016 Yazar Paylaş 8 Haziran 2016 Kamerayı sabah araca taktım ve gerekli ayarları yaptım. 10dk kadar çalıştı, daha sonra görüntü yine dondu. Sanırım kameranın sorunu ısınma ile alakalı. 1,5 yıl da ömrü dolmuşmudur sizce? Bir ticket açalım bence. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 10 Haziran 2016 Yazar Paylaş 10 Haziran 2016 Yeni Kampanya gearbest Ticket kapın hediyeler güzel Detaylar alttaki linkte ARkadaşlar. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/283179-yakla%C5%9Fan-14-haziran-gearbest-indirimleri-%C3%B6d%C3%BCll%C3%BC/ Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2016 Paylaş 10 Haziran 2016 Bir ticket açalım bence. Ticket dediğiniz dispute gibi birşey mi Olgu hocam? Ebay'den estore adlı satıcıdan almıştım. 1,5 yıl oldu. Ayrıca kameramda ki son gelişme sabah ve akşamları, yani uzun süre kullanılmadığında ve güneş ışığında kalmadığı sürece yaklaşık 10 dk kadar çalışıp kayıt yapıyor. Daha sonra görüntü yine donup kalıyor. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 10 Haziran 2016 Yazar Paylaş 10 Haziran 2016 Ticket dediğiniz dispute gibi birşey mi Olgu hocam? Ebay'den estore adlı satıcıdan almıştım. 1,5 yıl oldu. Ayrıca kameramda ki son gelişme sabah ve akşamları, yani uzun süre kullanılmadığında ve güneş ışığında kalmadığı sürece yaklaşık 10 dk kadar çalışıp kayıt yapıyor. Daha sonra görüntü yine donup kalıyor. Estoreye msj atın bakalım. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 25 Haziran 2016 Yazar Paylaş 25 Haziran 2016 (düzenlendi) İndirimi kaçırmayın, artık sizinde bir kameranız olsun G1wcb modeli indirimde. Alternatif Link (B) Modeli : http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_196898.html ( 37 $ Kampanyada ) 04.04.2016 25 Haziran 2016 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Asker arkadaşıma da aldık sonunda 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 21 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2016 (düzenlendi) Destek olmak adına Youtube kanalıma üye olursanız sevinirim. 21 Temmuz 2016 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 21 Temmuz 2016 Paylaş 21 Temmuz 2016 Destek olmak adına Youtube kanalıma üye olursanız sevinirim. Oldum 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 25 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2016 A119c Yeni model Kameramız geldi Arkadaşlar. Detaylar konuda. ( Güncellenecek ) ----A119 Araç Kamerası konusu----Tıklayın ( A118 in yeni modeli )---- ----A119 Araç Kamerası konusu----Tıklayın ( A118 in yeni modeli )---- Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 25 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2016 Önemli program : Önemli program : Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 29 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2016 Kaçıran üzülür Ebayde 120 $ lık kamera şu an 39.9 $ http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/284469-sak%C4%B1n-ka%C3%A7%C4%B1rmay%C4%B1n-derim-39-innovv-c3-ara%C3%A7-aksiyon-kameras%C4%B1/ Yorum bağlantısı
Fırat Önal 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Kamera tutacağından bulabiliyormuyuz? İnternette biraz araştırdım g1w-c modeline göre pek denk gelmedi. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ağustos 2016 Paylaş 8 Ağustos 2016 Kamera tutacağından bulabiliyormuyuz? İnternette biraz araştırdım g1w-c modeline göre pek denk gelmedi. Kameraya bağlantı yerleri sanırım standart. İlla bu modele uygun aramanıza gerek yok. Olgu abide fazla tutacaklar vardı bir ara. halen varsa sorabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 8 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2016 Kameraya bağlantı yerleri sanırım standart. İlla bu modele uygun aramanıza gerek yok. Olgu abide fazla tutacaklar vardı bir ara. halen varsa sorabilirsiniz. 1 tane kaldı elimde 6 küsür dolara almıştım 20 tl den verebilirim arkadaşa. Birde indirimli kargo yaparız 4.7 tl kargo tutar [emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 8 Ağustos 2016 Paylaş 8 Ağustos 2016 Tamamdır . Tutucu bende teşekkür ederim. Özelden yazıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 24 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2016 B modeli Çok güzel indirimde G1wcb yani aynısı ön lensi siyah sadece. Yorum bağlantısı
Ümit Yapıcı 24 Ağustos 2016 Paylaş 24 Ağustos 2016 Selam, Benim G1W-CB SD kartı görmüyor. Arabayı servise bırakmıştım, İkame araçta kullanayım diye aldım (2 hafta sonra), SD kart hatası (Memory problem vb birşey yazdı ekranda) verdi. Başka kart taktım, bu sefer sürekli kapanıp açılıyor. SD kartı çıkarınca yapmıyor, normal bekliyor. Kingston kart vardı normalde, ikinci taktığım sandisk ultra. Fikri olan var mı? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 25 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2016 Selam, Benim G1W-CB SD kartı görmüyor. Arabayı servise bırakmıştım, İkame araçta kullanayım diye aldım (2 hafta sonra), SD kart hatası (Memory problem vb birşey yazdı ekranda) verdi. Başka kart taktım, bu sefer sürekli kapanıp açılıyor. SD kartı çıkarınca yapmıyor, normal bekliyor. Kingston kart vardı normalde, ikinci taktığım sandisk ultra. Fikri olan var mı? Kingston içindeyken menüden bir format atmayı deneyin öncelikle. Yorum bağlantısı
Ümit Yapıcı 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Kingston içindeyken menüden bir format atmayı deneyin öncelikle. Olgu bey, ilk atmak istemedi, bilgisayara bağlayıp attım. Sonra kamera dan da atabildim. Fakat yine de "Memory error" hatası vermişti. Şu anda bahsi geçen her iki diski de telefonlarımda kullanıyorum, herhangi bir problemleri yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts