Misafir 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Garantisi devam ediyorsa ticket açın abi. En azından bir miktar ödeme alabilirsiniz. Sorunu video ile göstermeniz lazım. Youtube a atıp linki satıcıya yollayın.Garantisi suresi ne kadar Eren'im? 6 ay kullandim ama alali 1 seneyi gecmistir Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Garantisi suresi ne kadar Eren'im? 6 ay kullandim ama alali 1 seneyi gecmistirDaha dolmamıştır abi. Aldığın ürünün sipariş numarası ile ticket aç. Video linki yolla. Geri dönüş olur mutlaka Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 1 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2016 Garantisi suresi ne kadar Eren'im? 6 ay kullandim ama alali 1 seneyi gecmistir Garantisi bulunuyor, babamın aracındaki g1w 2 sene olacak neredeyse. Bi ihtimal besleyen adaptör arızalanmış olabilir kamerayı evde telefon şarjı 5 volt ile deneyin isterseniz. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Daha dolmamıştır abi. Aldığın ürünün sipariş numarası ile ticket aç. Video linki yolla. Geri dönüş olur mutlaka Garantisi bulunuyor, babamın aracındaki g1w 2 sene olacak neredeyse. Bi ihtimal besleyen adaptör arızalanmış olabilir kamerayı evde telefon şarjı 5 volt ile deneyin isterseniz. Hic acilmiyordu, resetleyince duzeldi [emoji15] Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 (düzenlendi) Hic acilmiyordu, resetleyince duzeldi [emoji15]Böyle bir sorundu ?Benim kamerada çöp oldu. F_P olmadı benim için [emoji16] 2 Mayıs 2016 tarihinde Murat Sağdaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Benim cihazda bazen kayıt yapmıyor,sd karta format atıyorum düzeliyor. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 2 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2016 Benim cihazda bazen kayıt yapmıyor,sd karta format atıyorum düzeliyor. G1wc için kart Kingston marka class 4 ve orjinalliği güvenilir bir yerden alınma olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Böyle bir sorundu ? Benim kamerada çöp oldu. F_P olmadı benim için [emoji16] Hic acilmiyordu Murat, isigi falan da yanmiyordu. Tesadufen Erkan a sordum, o soyledi, gunesten etkileniyor yandaki reset tusuna bas duzelir diye. Bastim aninda geri geldi Yorum bağlantısı
A.Rahim Filizel 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Aracımı sattıktan sonra 1 aydır kullanmadığım kameramı dün taktım fakat açılmadı. Güç kablosunu taktığımda öndeki beyaz led yanıyor. Hiçbir tuş tepki vermiyor. Reset atmaya çalıştım hiçbir değişiklik olmadı. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 5 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2016 (düzenlendi) edit 7 Haziran 2016 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 bu kamera kullanan arkadaşlar acaba sadece bendemi bu şekilde videolarda bir gıcırtı var. sanki sürekli odaklama yapıyor gibi... sizdekilerde de mevcut mu ? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 Gıcırtı değilde en ufak trim sesini alıyor ondan sanırım Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 Gıcırtı değilde en ufak trim sesini alıyor ondan sanırım cevap için teşekkür ederim trim sesi derken neyi kasdettiniz acaba Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 cevap için teşekkür ederim trim sesi derken neyi kasdettiniz acabaKabın içindeki titreşim sesleri Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 OlguG1WCB kodu aktif Abi hiç bir kredi kartını kabul etmiyor. Sanal kart denedim kabul etmiyor. Pay pal da kalktı nasıl alışveriş yapacağız şimdi Hata mesajı bu Sorry, your card is unable to authorised. Please try another card or choose a different payment method. (Error Code:430450 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 2 Haziran 2016 Yazar Paylaş 2 Haziran 2016 Abi hiç bir kredi kartını kabul etmiyor. Sanal kart denedim kabul etmiyor. Pay pal da kalktı nasıl alışveriş yapacağız şimdi Hata mesajı bu Sorry, your card is unable to authorised. Please try another card or choose a different payment method. (Error Code:430450 Hay allah, bence bankayı değiştir Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Hay allah, bence bankayı değiştir Abi american express bile denedim. Bonus denedim teb denedim world denedim [emoji30] Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 2 Haziran 2016 Yazar Paylaş 2 Haziran 2016 Abi american express bile denedim. Bonus denedim teb denedim world denedim [emoji30] Hele şu 6 Haziran geçsinde Amerika Ip leri ile Paypal açarız öyle devam ederiz alışverişe Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Abi hiç bir kredi kartını kabul etmiyor. Sanal kart denedim kabul etmiyor. Pay pal da kalktı nasıl alışveriş yapacağız şimdi :biggrin:Hata mesajı bu Sorry, your card is unable to authorised. Please try another card or choose a different payment method. (Error Code:430450 Bankanızı arayın internet işlemlerine açsınlar kartınızı.. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Bankanızı arayın internet işlemlerine açsınlar kartınızı..Aradım onu da sordum. Kartta problem yok dediler.Aliexpressden sıkıntısız alışveriş yapıyorum ayrıca. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Poslarda anlık sorun olmuş olabilir denemeye devam o zaman Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Poslarda anlık sorun olmuş olabilir denemeye devam o zaman 1 aydır deniyorum [emoji23] yabancı forumlarda da okdum.aynı sitede aynı hatayı alanlar olmuş ama çözüm bulan yok. Pay pal tek alternatifti o da bitti. [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Arkadaşlar 1 seneyi aşkın süredir kullandığım kameram bozuldu. Kamera çalıştığında yaklaşık 5-10 sn sonra görüntü donup kalıyor. Hiç bir ayara vs giremiyorum, tuşlar işlevsiz kalıyor. Cihazın üstünde altındaki birleşim yerlerinde şişkinlikler ve açıklıklar var. Tamiri mümkün mü sizce? Yorum bağlantısı
Recommended Posts