İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Garantisi devam ediyorsa ticket açın abi. En azından bir miktar ödeme alabilirsiniz. Sorunu video ile göstermeniz lazım. Youtube a atıp linki satıcıya yollayın.

Garantisi suresi ne kadar Eren'im? 6 ay kullandim ama alali 1 seneyi gecmistir
Yorum bağlantısı

Daha dolmamıştır abi. Aldığın ürünün sipariş numarası ile ticket aç. Video linki yolla. Geri dönüş olur mutlaka
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Garantisi bulunuyor, babamın aracındaki g1w 2 sene olacak neredeyse. Bi ihtimal besleyen adaptör arızalanmış olabilir kamerayı evde telefon şarjı 5 volt ile deneyin isterseniz.  :yes:

Yorum bağlantısı

Daha dolmamıştır abi. Aldığın ürünün sipariş numarası ile ticket aç. Video linki yolla. Geri dönüş olur mutlaka

Garantisi bulunuyor, babamın aracındaki g1w 2 sene olacak neredeyse. Bi ihtimal besleyen adaptör arızalanmış olabilir kamerayı evde telefon şarjı 5 volt ile deneyin isterseniz. :yes:

Hic acilmiyordu, resetleyince duzeldi [emoji15]
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Hic acilmiyordu, resetleyince duzeldi [emoji15]

Böyle bir sorundu ?

Benim kamerada çöp oldu.

F_P olmadı benim için [emoji16]

tarihinde Murat Sağdaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Benim cihazda bazen kayıt yapmıyor,sd karta format atıyorum düzeliyor.

G1wc için kart Kingston marka class 4 ve orjinalliği güvenilir bir yerden alınma olsun.

Yorum bağlantısı

Böyle bir sorundu ?

Benim kamerada çöp oldu.

F_P olmadı benim için [emoji16]

Hic acilmiyordu Murat, isigi falan da yanmiyordu. Tesadufen Erkan a sordum, o soyledi, gunesten etkileniyor yandaki reset tusuna bas duzelir diye. Bastim aninda geri geldi
Yorum bağlantısı
A.Rahim Filizel

Aracımı sattıktan sonra 1 aydır kullanmadığım kameramı dün taktım fakat açılmadı. Güç kablosunu taktığımda öndeki beyaz led yanıyor. Hiçbir tuş tepki vermiyor. Reset atmaya çalıştım hiçbir değişiklik olmadı.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

edit

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

bu kamera kullanan arkadaşlar acaba sadece bendemi bu şekilde videolarda bir gıcırtı var.

sanki sürekli odaklama yapıyor gibi... sizdekilerde de mevcut mu ?

Yorum bağlantısı

Gıcırtı değilde en ufak trim sesini alıyor ondan sanırım

cevap için teşekkür ederim trim sesi derken neyi kasdettiniz acaba

Yorum bağlantısı

cevap için teşekkür ederim trim sesi derken neyi kasdettiniz acaba

Kabın içindeki titreşim sesleri
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...

OlguG1WCB kodu aktif

Abi hiç bir kredi kartını kabul etmiyor. Sanal kart denedim kabul etmiyor. Pay pal da kalktı :) nasıl alışveriş yapacağız şimdi :biggrin:

Hata mesajı bu

Sorry, your card is unable to authorised. Please try another card or choose a different payment method. (Error Code:430450

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Abi hiç bir kredi kartını kabul etmiyor. Sanal kart denedim kabul etmiyor. Pay pal da kalktı :) nasıl alışveriş yapacağız şimdi :biggrin:

Hata mesajı bu

Sorry, your card is unable to authorised. Please try another card or choose a different payment method. (Error Code:430450

Hay allah, bence bankayı değiştir :)

Yorum bağlantısı

Hay allah, bence bankayı değiştir :)

Abi american express bile denedim. Bonus denedim teb denedim world denedim [emoji30]
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Abi american express bile denedim. Bonus denedim teb denedim world denedim [emoji30]

Hele şu 6 Haziran geçsinde Amerika Ip leri ile Paypal açarız öyle devam ederiz alışverişe :)

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Abi hiç bir kredi kartını kabul etmiyor. Sanal kart denedim kabul etmiyor. Pay pal da kalktı :) nasıl alışveriş yapacağız şimdi :biggrin:Hata mesajı bu

Bankanızı arayın internet işlemlerine açsınlar kartınızı..

Yorum bağlantısı

Bankanızı arayın internet işlemlerine açsınlar kartınızı..

Aradım onu da sordum. Kartta problem yok dediler.Aliexpressden sıkıntısız alışveriş yapıyorum ayrıca.
Yorum bağlantısı

Poslarda anlık sorun olmuş olabilir denemeye devam o zaman :)

1 aydır deniyorum [emoji23] yabancı forumlarda da okdum.aynı sitede aynı hatayı alanlar olmuş ama çözüm bulan yok. Pay pal tek alternatifti o da bitti. [emoji16]
Yorum bağlantısı

Arkadaşlar 1 seneyi aşkın süredir kullandığım kameram bozuldu.

Kamera çalıştığında yaklaşık 5-10 sn sonra görüntü donup kalıyor. Hiç bir ayara vs giremiyorum, tuşlar işlevsiz kalıyor.

Cihazın üstünde altındaki  birleşim yerlerinde şişkinlikler ve açıklıklar var.

Tamiri mümkün mü sizce?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...