İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Direk enerji ver ve araya bir anahtar koy istediğin zaman açar kapatırsın, ben direk enerji verdim kapatmak istediğim zaman besleme soketini çekiyorum  :good1:

Abim o tip işleri bir fırsatta yapmayı düşünüyorum. Zaten şuan çakmaklıktan kablo ile, dikiz aynası arkasından camdan mamdan saçma bi görüntü var. İlk fırsatta halledicem. Sağol.  :flowers:

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Bu kameraya ve a118c ye ne kadar çok zam gelmiş ya.Arkadaşa alacaktım 40 dolar dedim fiyatı görünce kaldık. Belki iner yine diye.

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_67201.html

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_142025.html

Bu linkten :

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_196898.html?vip=90417

OlguG1WCB indirim kodunu denermisiniz ?

Gerçi düşük sanırım fiyatı [emoji1]

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Bu linkten :

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_196898.html?vip=90417

OlguG1WCB indirim kodunu denermisiniz ?

Gerçi düşük sanırım fiyatı [emoji1]

Abi kodun süresi dolmuş sanırım.

Ayrıca 40 doların altına da takip no vermiyorlar ya sizin attığınız linkte 39 küsür fiyat var :)

Aslında ben daha çok a118c alma taraftarıyım. Bu kamerada var mı bildiğiniz link acaba?

benim baktığım linkte 63 dolar

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Abi kodun süresi dolmuş sanırım.

Ayrıca 40 doların altına da takip no vermiyorlar ya sizin attığınız linkte 39 küsür fiyat var :)

Aslında ben daha çok a118c alma taraftarıyım. Bu kamerada var mı bildiğiniz link acaba?

benim baktığım linkte 63 dolar

Sepete 1 $ lık birşey ekleyince 40 $ oluyor.

A118c için mail attım dönüş yapınca paylaşırım :)

Yorum bağlantısı
Misafir

A118 c daha iyi olacak abi. 3 arkadaş haber bekliyor :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi dönüş oldu mu?

Birde g1w-c ile g1w-cb arasında ne fark var.

Biri 44 biri 41 dolar da :)

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Abi dönüş oldu mu?

Birde g1w-c ile g1w-cb arasında ne fark var.

Biri 44 biri 41 dolar da :)

Haber yok o kodu deneyince işlemiyorsa denedinmi ?

B modelinde lens çerçevesi siyah başka fark yok

Yorum bağlantısı
Misafir

Haber yok o kodu deneyince işlemiyorsa denedinmi ?

B modelinde lens çerçevesi siyah başka fark yok

Teşekkürler abi. O kodun süresi dolmuş sanırım. Tepki vermiyor. (A118c için konuşuyorum) :)

a118c konusundaki kodu denedim bu arada.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

40 doların altındaysa 2 dolara insurance(sigorta) yaptırabiliyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Hayırlısıylan bir tane de ben sipariş geçtim bakalım...

olmazsa arka cama da bir tane sq8 almayı düşünüyorum...

tarihinde Veli Uncu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Teşekkürler abi. O kodun süresi dolmuş sanırım. Tepki vermiyor. (A118c için konuşuyorum) :)

a118c konusundaki kodu denedim bu arada.

İndirim Kodu yeniden çalışıyor arkadaşlar.

OlguA118c

49.9 $

f5272dd11f0c2dfeca15a5e8840f6f04.jpg

Yorum bağlantısı
Onur Bilseloğlu

Arkadaşlarım merhaba,

Ben buraları okumadan 1 ay kadar önce g1w-c modelini aldım, black. Şimdi mavisi çok tatlı görünüyor gözüme ama, neyse :)

Özellikle Olgu beye ve siz kullananlara 2 sorum olacak, şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

1- Seste ciddi cızırtı var, şirket araçları da dahil olmak üzere birçok araçta denedim. Ayna veya OGS cihazlarından şüphelendim; ancak bu ihtimalleri dediğim gibi farklı aynası olan veya OGS olmayan araçlarda eledim. Özellikle gaza yüklenince, sanırım kameranın içinden bir titreşim mi geliyor? İçini açsak bulabileceğimiz bir çare var mı?

2- IR LED, öndeki bildiğimiz beyaz LED sanırım :) menüden kapalı da tutsam açık da tutsam cihaz açılıp kapanınca LED tekrar devreye giriyor... Yabancı forumlarda yine içini açıp kabloları kesenlere rastladım.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Arkadaşlarım merhaba,

Ben buraları okumadan 1 ay kadar önce g1w-c modelini aldım, black. Şimdi mavisi çok tatlı görünüyor gözüme ama, neyse :)

Özellikle Olgu beye ve siz kullananlara 2 sorum olacak, şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

1- Seste ciddi cızırtı var, şirket araçları da dahil olmak üzere birçok araçta denedim. Ayna veya OGS cihazlarından şüphelendim; ancak bu ihtimalleri dediğim gibi farklı aynası olan veya OGS olmayan araçlarda eledim. Özellikle gaza yüklenince, sanırım kameranın içinden bir titreşim mi geliyor? İçini açsak bulabileceğimiz bir çare var mı?

2- IR LED, öndeki bildiğimiz beyaz LED sanırım :) menüden kapalı da tutsam açık da tutsam cihaz açılıp kapanınca LED tekrar devreye giriyor... Yabancı forumlarda yine içini açıp kabloları kesenlere rastladım.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...

Bazı kameralarda cızırtı oluyor, gearbeste ticket açıp bir kısım iade alma şansımız var. LEd olayını ilk defa duydum ama kesmek en iyi çözüm gibi :)

Yorum bağlantısı
Misafir

İndirim Kodu yeniden çalışıyor arkadaşlar.

OlguA118c

49.9 $

Olgu bey merakımdan soruyorum,bu promosyon kodlarının size bir getirisi varmı,yada size niye böyle bir kod veriyor site,burdaki amaç nedir :)

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Olgu bey merakımdan soruyorum,bu promosyon kodlarının size bir getirisi varmı,yada size niye böyle bir kod veriyor site,burdaki amaç nedir :)

Yurtdışı forum üzerinden gearbest satış temsilcileri ile arada konuşuyoruz orada da paylaşımlarım var : https://dashcamtalk.com/forum/threads/review-hyundai-h100-mirror-dashcam-ambarella-a7-4-3-inch-gearbest-com.18394/

Promosyon indirim kodlarından değilde bazen puan fln verebiliyorlar. Fakat amaç uygun fiyata düzgün ürünlerin satın alınabileceği satıcıları tanıtmak aslında.

GEçen seneye kadar E-Prance sitesini öneriyordum bu aralar gearbest çok ucuz. ileride ne olacağı belli olmaz  :)

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)
Birde Gearbest satış temsilcisi Hulüsi Abi var [emoji3][emoji3][emoji3]

Çok yardımcı oluyor saolsun.

18eb9d712f5c16118ae2233780c1e979.jpg

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Birde Gearbest satış temsilcisi Hulüsi Abi var [emoji3][emoji3][emoji3]

Çok yardımcı oluyor saolsun.

:D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Yeni indirim kodu ile fiyatımız 39 $ :)

21c16f8ff05e237410b8254ba936c913.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Sonunda geldi kameram yaklaşık 1 ay oldu

Haftasonuna güzel bir montaj yaparım artık

y5kDP9.jpg6Pj1ZE.jpgWkjPVP.jpg

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun kameranın jelatinini sokmeyi unutmayın benim gibi kamera bozuk sanıp olay çıkmasın [emoji23]

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun kameranın jelatinini sokmeyi unutmayın benim gibi kamera bozuk sanıp olay çıkmasın [emoji23]

o bende huydur. ilk işim hemen sökmek olur hiç sevmem o tarz etiket vs.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...