İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Hmm tamam o zaman Barış hocam ben temizlik yaparken denemiştim :) o yüzden kapanmadı sanırım. Teşekkür ederim .

Hee şimdi anlaşıldı hocam,kapı aç kapa olmayacak olursa tekrar geliyo elektirik,yani siz kitleyin gidin 5 dak sonra keser

Yorum bağlantısı

22.01.2016 da sipariş geçtik, Ptt şubeye geçen hafta 05.02.2016 da gelmiş, bugünde teslim aldım.. 15 günde geldi. Gayet başarılı. Teşekkürler Hako. :good1::flowers:

92e2864b9d2c2e27eea662408e5203f9.jpg

cc1dafe6c1b68e14d518c4dff739320d.jpg

23d8a737c769bba5ed306c2fd521e4f3.jpg

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

22.01.2016 da sipariş geçtik, Ptt şubeye geçen hafta 05.02.2016 da gelmiş, bugünde teslim aldım.. 15 günde geldi. Gayet başarılı. Teşekkürler Hako. :good1::flowers:

Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan. Bir test et bakalım belki bizde alırız :)   

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan. 

Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan. Bir test et bakalım belki bizde alırız :)   

Abi Olgu satıyor birtane güzel kamera bir bak istersen

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Sağol abim. Valla denilenlere bakarak aldım bende. Her 10 kişiden 9 unun kullandığı kamera neredeyse forumda.  :D Memnun kalmayan okumadım henüz. F/P olarak en ideallerden biri sanırım. Mercekteki etiketi çıkarttığın sürece sorun yaşamazsın herhalde..  :fiuw:  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Sağol abim. Valla denilenlere bakarak aldım bende. Her 10 kişiden 9 unun kullandığı kamera neredeyse forumda.  :D Memnun kalmayan okumadım henüz. F/P olarak en ideallerden biri sanırım. Mercekteki etiketi çıkarttığın sürece sorun yaşamazsın herhalde..  :fiuw:  ;)  :D

:D  :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan. 

Abi Olgu satıyor birtane güzel kamera bir bak istersen

Eyvallah kardeşim, hallederiz   ;)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Abim denenecek birşeyi yok herkes memnun ikna et kendini ve mondiye al bir hediye emoji2.png 

Kerem abi hayırlı olsun güzel günlerde güzel kayıtların olsun inşallah :) Yalnız Kameranın önündeki jelatini sökmeyi unutma  :fiuw:

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abim denenecek birşeyi yok herkes memnun ikna et kendini ve mondiye al bir hediye emoji2.png 

Aldım aldım Samet yolda gelmesini bekliyoruz  ;)

Yorum bağlantısı

Kerem abi hayırlı olsun güzel günlerde güzel kayıtların olsun inşallah :) Yalnız Kameranın önündeki jelatini sökmeyi unutma  :fiuw:

O iş tamam
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...

Merhaba arkadaşlar,

G1W-C lerin tümü kapasitörlü mü acaba? Ben Black olan modelinden aldım. Herhangi bir ayar yapmadım ama kontağı kapattığımda kamerada hemen kapanıyor. Normal mi? Kapasitör var mı? Bir ayarı var mı?

Yardımlarınıza,

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
(düzenlendi)

C kapasitör demek zaten sanırım. Hemen kapanır kapasitörluler başka ayarı yoktur zaten.

Link deki ürün kapasitörlü.

tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

C kapasitör demek zaten sanırım. Hemen kapanır kapasitörluler başka ayarı yoktur zaten.

Link deki ürün kapasitörlü.

Teşekkürler. Ben yine kapasitörlü olunca kontak kapandıktan sonra da bir müddet kayıt yapar diye biliyordum. Şu kapasitör olayını detayllıca bi okuyayım en iyisi..  :flowers:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Teşekkürler. Ben yine kapasitörlü olunca kontak kapandıktan sonra da bir müddet kayıt yapar diye biliyordum. Şu kapasitör olayını detayllıca bi okuyayım en iyisi..  :flowers:

pil yerine yüksek faratlı kondansatör var, eğer uygun değerde ise 1-2 dakika açık kalır

Yorum bağlantısı

pil yerine yüksek faratlı kondansatör var, eğer uygun değerde ise 1-2 dakika açık kalır

Fındık motorlu araçta ne uygun değeri olsun abi..  :D Demek değersiz olunca kapanıyor hemen. Neyse sorun değil çok. Merak etmiştim sadece. Teşekkürler.  :flowers:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Fındık motorlu araçta ne uygun değeri olsun abi..  :D Demek değersiz olunca kapanıyor hemen. Neyse sorun değil çok. Merak etmiştim sadece. Teşekkürler.  :flowers:

Direk enerji ver ve araya bir anahtar koy istediğin zaman açar kapatırsın, ben direk enerji verdim kapatmak istediğim zaman besleme soketini çekiyorum  :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...