Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Benim hala gelmedi 17 kasım tarihli siparişim. Eren geldi mi sizinki? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 1 Şubat 2016 Yazar Paylaş 1 Şubat 2016 Benim hala gelmedi 17 kasım tarihli siparişim. Eren geldi mi sizinki? Takip no varmı ? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Benim hala gelmedi 17 kasım tarihli siparişim. Eren geldi mi sizinki? geldi necati benim, eren almıştı Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Benim hala gelmedi 17 kasım tarihli siparişim. Eren geldi mi sizinki?Benim 15 kasımda takipsiz alındı 31 aralıkta elime ulaştı kendim aldım ki şubeye 31 inde gelmiş tesadüf oldu Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Biraz önce aldım bende. Evrak kısmındaymış arkadaş söyledi. Oraya ne zaman veldi bilen yok. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Biraz önce aldım bende. Evrak kısmındaymış arkadaş söyledi. Oraya ne zaman veldi bilen yok. hadi hayırlı olsun,kutulumu geldi seninki Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Sanırım, arkadaşa verdim. Kendiminki kutuluydu öncesinde gelen. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Biraz önce aldım bende. Evrak kısmındaymış arkadaş söyledi. Oraya ne zaman veldi bilen yok. Kendiniz gidipte mi baktınız abi? Benim hala gelmedi 17 kasım tarihli siparişim. Eren geldi mi sizinki? Barış abinin ki aliden alındı o takipliydi. Ankaraya erkan abiye aldığım hala gelmedi.takipsiz Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Eren iş yerinde genel evrağa gelmiş. Çömezlerden biri dedi abi paket var diye. Belkide görmese bekliycek öyle. Bizim memurlar çok çalışıyor biliyosun. Ne zaman geldi bu diyorum. Geçen hafta olabilir diyo... Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Eren iş yerinde genel evrağa gelmiş. Çömezlerden biri dedi abi paket var diye. Belkide görmese bekliycek öyle. Bizim memurlar çok çalışıyor biliyosun. Ne zaman geldi bu diyorum. Geçen hafta olabilir diyo... Umut var o zaman abi. Hala beklemeye devam Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Kaç ay oldu hatırlamıyorum ama kamera harika çekiyor..tekrar teşekkürler Olgu bey bu kamerayı tavsiye ettiğiniz için.. Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Araç stop ettikten sonra Çek'im yapmaya ne kadar daha devam ediyor? Elle mi kapatıyoruz. Benim kamera çalışmaya devam ediyor ve elle kapatıyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 2-3 sn sonra kapanması lazım benimki öyle cunki Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Araç stop ettikten sonra Çek'im yapmaya ne kadar daha devam ediyor? Elle mi kapatıyoruz. Benim kamera çalışmaya devam ediyor ve elle kapatıyorum. Elektriği nerden alıyor çakmaklıktanmı,kapanmasının kamerayla alakası yok elektrik geliyosa kapanmaz Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Kol dayamanın içindeki çakmaklıktan aldım. O da sanırım bir saat sonra falan kesiyor elektriği. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 2-3 sn sonra kapanması lazım benimki öyle cunki Bende de aynı samet,çakmaklığa 5 dak falan daha elektrik geliyo aracı stop ettikten sonra Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Bende de aynı samet,çakmaklığa 5 dak falan daha elektrik geliyo aracı stop ettikten sonraBen kontaktan aldım elektriği abi cakmaklik da sürekli elektrik yokmu ? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Kol dayamanın içindeki çakmaklıktan aldım. O da sanırım bir saat sonra falan kesiyor elektriği. Bir saat değildir hocam,yani bende öle deil en azından Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 15 dk sonra baktığımda çalışmaya devam ediyordu. Bide diğer çakmaklıkta deneyeyim bakalım onda Nasıl olacak. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Ben kontaktan aldım elektriği abi cakmaklik da sürekli elektrik yokmu ? Kendi aracım için yok,5 dak sonra kesiyo,kapı açkapa falan olursa yine geliyo hatta çalışmaya gerek kalmadan Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 15 dk sonra baktığımda çalışmaya devam ediyordu. Bide diğer çakmaklıkta deneyeyim bakalım onda Nasıl olacak. Aynen birde diğerinde deneyin bakalım Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 (düzenlendi) Hmm tamam o zaman Barış hocam ben temizlik yaparken denemiştim o yüzden kapanmadı sanırım. Teşekkür ederim . 1 Şubat 2016 tarihinde Abdullah Aladı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts