İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Misafir

İzlemeye doyamadım o kadar uzundu ki :D

bak ne yazmışım ufak bi görüntü yazmışım :D büyüğünü attımı da yüklemeye doyamıyorum (:

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Abi o Şahin tam emekten başladı sıkıntıyı vermeye inceden senin şeride girmişim selam verirken kusura bakma onun için :p kameranın çekimine diyecek bişey yok inşallah hep böyle şeyler çekersin güle güle kullan :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi o Şahin tam emekten başladı sıkıntıyı vermeye inceden senin şeride girmişim selam verirken kusura bakma onun için [emoji14] kameranın çekimine diyecek bişey yok inşallah hep böyle şeyler çekersin güle güle kullan :)

Mustafa kamera iyi alalım sana da ama bu sahinci uçacak sandım [emoji23]
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Abi o Şahin tam emekten başladı sıkıntıyı vermeye inceden senin şeride girmişim selam verirken kusura bakma onun için :p kameranın çekimine diyecek bişey yok inşallah hep böyle şeyler çekersin güle güle kullan :)

Videoda sol arka fren lambanız patlak gibi görünüyordu, internetim yavaş olduğu için kaliteyi artırıp tekrar izleyemedim. Kontrol eder misiniz?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bu kamerada gps yok degil mi?

Saygilarimla.

Malesef yok abi, kitapçığında soketi var görünüyor ama gerçekte soketi de yok..

Yorum bağlantısı
Misafir

Turkiyede satilan basarili bir model yok anladigim kadariyla. Toplu bir alim olursa beni de dahil edebilirsiniz. Gps'li olan model daha iyi olur sanirim.

Saygilarimla.

Eren Erdoganin kullandığı kamera çok iyi ama dolar 3 tl yi geçti abi [emoji30] 80$ di sanırım oda

Eren'in satacagi ya da yeni siparis verecegi zamani takip etmem gerekecek o zaman:)

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Misafir

Turkiyede satilan basarili bir model yok anladigim kadariyla. Toplu bir alim olursa beni de dahil edebilirsiniz. Gps'li olan model daha iyi olur sanirim.

Saygilarimla.

Malesef tr deki kameralar çok pahalı abi toplu satışta bir artisi varmi bilmiyorum ama ortalama 30 günde geliyor
Yorum bağlantısı
Misafir

Olmadi ben bir linkleri inceleyeyim.Zahmet olmazsa En iyi kameranin ismini yazarsaniz gps'li kontrol edeyim Samet. Gumruge takilmamasi icin birsey yazmam gerekiyor mu? Dolar kurundan etkilenmemek icin birseyler yapiliyordu sanirim.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Misafir

Olmadi ben bir linkleri inceleyeyim.Zahmet olmazsa En iyi kameranin ismini yazarsaniz gps'li kontrol edeyim Samet. Gumruge takilmamasi icin birsey yazmam gerekiyor mu? Dolar kurundan etkilenmemek icin birseyler yapiliyordu sanirim.

Saygilarimla.

Satıcı faturayı düşük gösteriyor du sanırım abi ben bi bakayım linke

http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/266750-Araç-İçi-Kamera-A118(B40)-Gps'li-Kapasitörlü-Kamera

Bu kamera hem küçük hem fiyatı uygun bir incele istersen Evren abi

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Gps'li dunyanin eniyi fp'limkamerasi hangisi peki☺

Saygilarimla.

Evren abi A118C'yi incelediniz mi?

GPS aparatı 8 dolar. GPS bilgisini videoya görüntü olarak gömmüyor ama kendi programı ile gps bilgisi harita üzerinde çıkıyor.

Hem de bana göre en güzel gizlenen kameralardan.

Şahsen bende G1W-c vardı şimdi A118c şipariş ettim. Fiyatı 53 dolar şu an. Öz abim kullanıyor kesinlikle tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Satıcı faturayı düşük gösteriyor du sanırım abi ben bi bakayım linke

http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/266750-Araç-İçi-Kamera-A118(B40)-Gps'li-Kapasitörlü-Kamera

Bu kamera hem küçük hem fiyatı uygun bir incele istersen Evren abi

Samet tesekkur ederim.

Emre incelemedim. Acikcasi detaylarindan cok anlamiyorum. Iyi ceksin, pili patlamasin, kapasitor olsun, gps olsun, duzgun kaydetsin, atlamasin. Bu guzden sizin tavsiyelerinize gore hareket ederim.

Saygilarimla.

Evren abi A118C'yi incelediniz mi?

GPS aparatı 8 dolar. GPS bilgisini videoya görüntü olarak gömmüyor ama kendi programı ile gps bilgisi harita üzerinde çıkıyor.

Hem de bana göre en güzel gizlenen kameralardan.

Şahsen bende G1W-c vardı şimdi A118c şipariş ettim. Fiyatı 53 dolar şu an. Öz abim kullanıyor kesinlikle tavsiye ederim.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Eren Erdoganin kullandığı kamera çok iyi ama dolar 3 tl yi geçti abi [emoji30] 80$ di sanırım oda

Yok zam gelmiş. gps li 118 gpssiz 93 dolar olmuş. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

Yok zam gelmiş. gps li 118 gpssiz 93 dolar olmuş. [emoji3]

Çok fena olmuş o zaman [emoji22] fiyat performans kullanılan senin kamera vardı oda artık sadece performans kalmış az önceki linkdeki A 118 ideal bence hemde gizlemesi kolay
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Samet tesekkur ederim.

Emre incelemedim. Acikcasi detaylarindan cok anlamiyorum. Iyi ceksin, pili patlamasin, kapasitor olsun, gps olsun, duzgun kaydetsin, atlamasin. Bu guzden sizin tavsiyelerinize gore hareket ederim.

Saygilarimla.

Abi bu yazdıklarınızın hepsi a 118 c modelinde var.

HD kalite çekim yapıyor. 170 derece bakış açısı var her yeri görür :) kapasitörlü. 3dk'lık loop kayıt yapabiliyor çok iyidir. Sanırım hareket sensörü de var. Yani sürekli açık bırakıp sadece bir hareket sezdiği zaman açılacak şekilde ayarlanabilir. En sevdiğim özelliği de çok güzel gizleniyor. Aynanın uzantısı gibi.

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi bu yazdıklarınızın hepsi a 118 c modelinde var.

HD kalite çekim yapıyor. 170 derece bakış açısı var her yeri görür :) kapasitörlü. 3dk'lık loop kayıt yapabiliyor çok iyidir. Sanırım hareket sensörü de var. Yani sürekli açık bırakıp sadece bir hareket sezdiği zaman açılacak şekilde ayarlanabilir. En sevdiğim özelliği de çok güzel gizleniyor. Aynanın uzantısı gibi.

Aynı kameradan mi bahsediyoruz Emre ?
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Aynı kameradan mi bahsediyoruz Emre ?

Olgu beyin açtığı şu başlıktaki A118C'den bahsediyorum.

Bir karışıklık mı oldu yoksa?

Yorum bağlantısı
Misafir

Olgu beyin açtığı şu başlıktaki A118C'den bahsediyorum.

Bir karışıklık mı oldu yoksa?

Benim verdiğim link aynı kameradan bahsediyoruz [emoji5]
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Benim verdiğim link aynı kameradan bahsediyoruz [emoji5]

Linki şimdi gördüm, gözümden kaçmış :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Mustafa kamera iyi alalım sana da ama bu sahinci uçacak sandım [emoji23]

Abi kamera sebebim bu yüzden işte dengesiz çok derken tam kast ettiğim bu :D

Videoda sol arka fren lambanız patlak gibi görünüyordu, internetim yavaş olduğu için kaliteyi artırıp tekrar izleyemedim. Kontrol eder misiniz?

Dikkatinizi tebrik ediyorum aynen öyleymiş bende videoda gördüm  :bravo:  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...