İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Misafir

Özellikle ingilizcesi iyi biri dashcamtalk forumda konu açarsa kesin cevap atarlar orada kurtlar kamera manyakları dolu. Beni 5 e katlarlar bilgi konusunda :)

Üye oldum abi. Konuyu buldum (forum adabı bildiğimizden yeni konu açmadım :D ) ve videolu derdimi anlattım. Birisi cevapladı. Arkadaş evet odak sorunu var kasayı aç yeniden odakla lensi diyor. Denemeye değer :)

bJGQjn.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Benim arabada da böyle bi problem var bu kamera için ama ondan mı anlayamadım yarın bi dış çekim yapıcam sonra bakıcaz artık ya geri iade olacak yada aracında rezistans olmayan birine gidecek :)

Bence rezistansı sökelim deneyelim [emoji48] [emoji16]
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Üye oldum abi. Konuyu buldum (forum adabı bildiğimizden yeni konu açmadım :D ) ve videolu derdimi anlattım. Birisi cevapladı. Arkadaş evet odak sorunu var kasayı aç yeniden odakla lensi diyor. Denemeye değer :)

bJGQjn.jpg

Süper görüm o konuyu Niko cevaplamış adam araç kameraları konusunda dünyadaki en yetkili Bilir kişi :))

Bi tane paylaşımıma geçen sene Like atmıştı 1 hafta gülücükler dağıttım gezerken sağda solda :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Süper görüm o konuyu Niko cevaplamış adam araç kameraları konusunda dünyadaki en yetkili Bilir kişi :))

Bi tane paylaşımıma geçen sene Like atmıştı 1 hafta gülücükler dağıttım gezerken sağda solda :)

Kullanıcı adından belli abi adamın ilgisi :D Sağolsun kamerayı sökme linkini de attı

Yorum bağlantısı
Misafir

Anlaşılan varmış olgu abi haftaya kamerayı izmir e getireyim sen bana odaklayiver [emoji2]

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Anlaşılan varmış olgu abi haftaya kamerayı izmir e getireyim sen bana odaklayiver [emoji2]

Ben senden daha acemiyim ama denerim :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben senden daha acemiyim ama denerim :)

Video daki sen degil misin tane tane anlatan [emoji16]
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Video daki sen degil misin tane tane anlatan [emoji16]

He benim ama o başka kamera sonuçta  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

He benim ama o başka kamera sonuçta [emoji3]

Abi haftaya topçu alsancakta buluşalım bi yemeğe bağlayalım bu işi [emoji23] [emoji23] [emoji106]
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Abi haftaya topçu alsancakta buluşalım bi yemeğe bağlayalım bu işi [emoji23] [emoji23] [emoji106]

Dansöz de olacak mı ?

Yorum bağlantısı
Misafir

Dansöz de olacak mı ?

Ben pek bilmem dansöz falan kamera kaydı mi yapacaz [emoji2]
Yorum bağlantısı
Ramazan Danış
(düzenlendi)

Güncelleme 09.01.2016: Son fiyatı 39.99 $ Kupon indirim kodu : OlguG1WC

Kodu girilecek yer içim Resme tıklayın : http://i.hizliresim.com/W1bZ2E.jpg

GBG1W  Kodunu girince 41.99 $ Free Kargo kaçmaz ( konu güncellenecek )

Kapasitörlü olan bu kamera tam bir tak unut - FP ürünü.

Orjinal NEtlik çekimlerini indirmeyi unutmayın : ( Mükemmel netllik) :bravo: 

bx2WMcr.jpg

Kameranin Netligi :blush:   Şaka Değil ) 1080P yapın  :fiuw:

G1W-C Modeli  :

G1w-c

Selam, araç marka-model farketmiyor g1w-c kapasitörlü tak unut kamerasını alıp geçin 

Neden pilli değilde kapasitörlü kamera tercih etmelisiniz izleyin :

Bahsi geçen kamera kutu açılım :

Ayrıca bu kamera için tavsiye ettiğim satın almanız gereken hafıza kartı :

Neden class 4 : ( class 10 ile bazen döngüsel kayıtta sıkıntı çıkabiliyor.) class 4 ile class 10 arasında hiç bir netlik farkı yok. O yüzden Class 4 iyi bir marka hafıza kartı alın. 

İsteğe bağlı modacar 3 lü swichli çakmak çoklayıcı :

Bu kamerayı isteğe bağlı olarak camda daha az yer kaplaması için extra aparat satın almak isterseniz :

Aldığınız aparat camda daha sağlam durması için :

Sıkça Sorulan Sorular :

Neden g1w-c : Ucuz, çok net, gece - gündüz çekimleri güzel, kapasitörlü, camda çok yer kaplamıyor, kapasitörlü olduğu için daha güvenli. 

Yurt içinde satan varmı : şu an için yok

Siz alın benim yerime size ödeyeyim : Öyle birşey yapılmıyor mslf kendiniz almalısınız. 

Yurtdışı hiç almadım param gidermi : Yurtiçi satın almak daha tehlikeli ilk yazının en altını okuyun. 

Yurtdışı satın almayı bilmiyorum : Çok basit  

Paypal güvencesi var 45 gün içinde ürün gelmez ise ( gelmeyen olmadı bugüne kadar ) son kuruşuna kadar para iadesi. 

Aynı kamera daha ucuz satanı var oradan alayım ? : Kamerada chipset önemli ve sahte satan çok. Yurtdışı bile olsa güvenilir satıcıları tercih edin. 4-5 $ ucuz diye kalitesiz ürün alma riskiniz var. 

Kaç günde gelir : Ortalama bu aralar 15 - 18 gün arasında geliyor. Maxx 30 gün ( Ptt yavaş kalırsa )

Kargo ödüyormuyum : Kargo bedava Ptt kapınıza kadar getirir. Bazen 2.5 tl ödeme çıkabiliyor. 

Gümrüğe takılırsa : Takılmaz sadece kontrole girer. Kameralar yasaklı ürün değiller ( silah, ilaç, elektronik sigara, cep telefonu gibi ) zaten alım sınırlaması 75 Euro 

Aynı anda 3 kamera alabilirmiyim : Gümrük vergisi çıkabilir.

Örnek çekimleri :

Ayarların nasıl yapılacağını gösterir video.. 

G Sensoru neden kapattığınızı anlıyamadım.Yalnış bilmiyorsam G Sensor kaza anında sarsıntıyı hissedip son kaydı hafızaya almaya yarıyor.döngüsel kayıtta mesela 3 er dakikalık dilimlere ayarlandıysa üç dakika dolmasına on saniye kala elektrik kesildiğinde en son kayı hafızaya alınmıyor.Şu halde G Sensorü kapatmak tehlikeli olmuyormu.Bu kameranın kullanım amacı kaza anında muhtemel haklılığımızı ıspat etmekse kaza anında olası elektrik kesintilerinde G Sensor en son kaydı otomatik saklamaya nyarıyor diye biliyorum.En azından kapasitörlü modelde kapatılmamalı fakat sarsıntı duyarlılığı azaltılmalı diye düşünüyorum.

tarihinde Ramazan Danış tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Bozuk yollarda bir sürü videoyu silinmez olarak kaydediyor hafıza çabuk doluyor. Kaza anında videoyu almayıp 4 5 saat daha sürerseniz gider video diğer turlu fark yok diye biliyorum bende

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Bozuk yollarda bir sürü videoyu silinmez olarak kaydediyor hafıza çabuk doluyor. Kaza anında videoyu almayıp 4 5 saat daha sürerseniz gider video diğer turlu fark yok diye biliyorum bende

Aynen forumda bir arkadaşımızın başına aynen böyle geldi  ;)

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

G Sensoru neden kapattığınızı anlıyamadım.Yalnış bilmiyorsam G Sensor kaza anında sarsıntıyı hissedip son kaydı hafızaya almaya yarıyor.döngüsel kayıtta mesela 3 er dakikalık dilimlere ayarlandıysa üç dakika dolmasına on saniye kala elektrik kesildiğinde en son kayı hafızaya alınmıyor.Şu halde G Sensorü kapatmak tehlikeli olmuyormu.Bu kameranın kullanım amacı kaza anında muhtemel haklılığımızı ıspat etmekse kaza anında olası elektrik kesintilerinde G Sensor en son kaydı otomatik saklamaya nyarıyor diye biliyorum.En azından kapasitörlü modelde kapatılmamalı fakat sarsıntı duyarlılığı azaltılmalı diye düşünüyorum.

Yanlış bilgi. Elektrik kesildiği an kapasitörde kalan enerji ile kayıt o an tamamlanıp kamera kendiliğinden kapanıyor.

g sensör düzgün çalışsa iyi ama İhsan beyin dediği gibi bozuk yollarda silinmez kayıtlar oluşturuyor.

Yorum bağlantısı
Misafir

He benim ama o başka kamera sonuçta [emoji3]

Son bomba hareketinden sonra istersen bir daha bu konuya yazma Samet [emoji48] [emoji23]
Yorum bağlantısı
Misafir

Son bomba hareketinden sonra istersen bir daha bu konuya yazma Samet [emoji48] [emoji23]

Hahahahahah yahu bu Erenin de agzinda bakla islanmiyor [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı
Misafir

Hahahahahah yahu bu Erenin de agzinda bakla islanmiyor [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Bu arada umarim sorun budur da rezil olmaya değer [emoji23]
Yorum bağlantısı
Misafir

Bu arada umarim sorun budur da rezil olmaya değer [emoji23]

Abi böyle bakla olmaz olsun. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Rezalettttt[emoji16]

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi böyle bakla olmaz olsun. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Rezalettttt[emoji16]

yahu elime aldım bi cesaret dedim su kamerayı bi inceleyim sonra bir baktım ki aMan Allahim şok [emoji30]

8d6f87d9684071700041b2520f31bffa.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Olgu abi sopalayacak seni :D gear besti illallah ettirdim 4 gündür adamlar bu foruma girmez inşallah :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Olgu abi sopalayacak seni :D gear besti illallah ettirdim 4 gündür adamlar bu foruma girmez inşallah :D

Sıkıntı yok erenim sonraki alisverislere kan olur can olur [emoji12]
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...