İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Olgu Erhan

3 gündür ticket cevabı bekliyorum.. G1W-C elimde patlayacak sanırım.. [emoji48]

Paypal'dan itiraz açın ticket dönüşü yapmıyorlarsa.

evet abi ordan alındı ama Eren almıştı ozaman Erenin mi açması gerekli bu ticketi ? Birde ben normal çekim yapayımmı ? Ön cam rezistansının olmadığı bi bölgede?

Aynen Eren açmalı sonuçta o satın almış onun kullanıcı hesabında.

Yorum bağlantısı
Misafir

Paypal'dan itiraz açın ticket dönüşü yapmıyorlarsa.

Aynen Eren açmalı sonuçta o satın almış onun kullanıcı hesabında.

Direk kartla almıştık abi [emoji22]
Yorum bağlantısı
Misafir

Uf uf..

Olgu abi, bizim kameraları 3 metre mini usb kablo ile aşağıda resmini paylaştığım vatandaşa bağlayıp kullanabilir miyiz?

belkin-cift-usb-ipad-iphone-arac-sarji-6

Yorum bağlantısı
Misafir

Olgu abi, bizim kameraları 3 metre mini usb kablo ile aşağıda resmini paylaştığım vatandaşa bağlayıp kullanabilir miyiz?

Usb den gelen elektrik ile çalışmıyor sanırım. Pc bağlayınca açılmıyor mesela sadece Usb aktarım olarak açılıyor bendeki

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

3 metre kablo ile forumdan bir arkadaş denedi sıkıntı yaşadı. 2 metre ile problem çıkmadı. Aynen bazen kamera kendini bilgisayara bağlandım sanıp usb moduna geçebiliyor. Denemek lazım.

Uf uf..

DashcamTalk forumuna üye ol ve oradan kontak kur müşteri temsilcisi ile : 

https://dashcamtalk.com/forum/members/gearbest.7822/

Eğer dönüş yapmaz ise başka yöntemleri deneyeceğiz.

Yorum bağlantısı
Misafir

3 metre kablo alınacaksa ugreen marka tercih edilmeli, hız kaydı neredeyse hiç yok şarj olurken, çok kaliteli bir yapısı var

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

USB moduna almaz kendi ni çünkü + ve - dışında hat yok bu cihazlarda. Kamerayi telefonun şarj cihazına bağlayıp deneyebilirsiniz, 3 m kablo olayını bilmiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

17 kasımda sipariş verdik hala gelmedi.

Necati abi senin de sanki bi ara rezistans ile ilgili problemin olmuştu kamerada ?  kameradan mıymış yoksa camdan mı ?

Yorum bağlantısı
Misafir

17 kasımda sipariş verdik hala gelmedi.

Bende 12 kasımda verdim 16 kasımda kargo yaptılar. Ankaradan Erkan abiye aldım o da gelmedi abi. Aynı zamana denk gelmiş.Takip noda vermedi 3 kağıtçılar. 40 dolara kamera aldık 2 dolarlık kargo ücretinden kaçtılar. Gear best bitmiştir benim için :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Necati abi senin de sanki bi ara rezistans ile ilgili problemin olmuştu kamerada ?  kameradan mıymış yoksa camdan mı ?

Rezistansla alakalıydı o. Bi laç kişinin de başına gelmişti. G1W varken olmuştu o. Bunda nasıl olur bilemem ama muhtemelen olur yine.

Bende 12 kasımda verdim 16 kasımda kargo yaptılar. Ankaradan Erkan abiye aldım o da gelmedi abi. Aynı zamana denk gelmiş.Takip noda vermedi 3 kağıtçılar. 40 dolara kamera aldık 2 dolarlık kargo ücretinden kaçtılar. Gear best bitmiştir benim için :)

Adama mesaj atıyorum 45 iş günü diyor, yılbaşı için olağanmış bu kadar beklemek.

Yorum bağlantısı
Misafir

Rezistansla alakalıydı o. Bi laç kişinin de başına gelmişti. G1W varken olmuştu o. Bunda nasıl olur bilemem ama muhtemelen olur yine.

Adama mesaj atıyorum 45 iş günü diyor, yılbaşı için olağanmış bu kadar beklemek.

Benim arabada da böyle bi problem var bu kamera için ama ondan mı anlayamadım yarın bi dış çekim yapıcam sonra bakıcaz artık ya geri iade olacak yada aracında rezistans olmayan birine gidecek :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Banada öyle dedi abi. 60 gün yada 45 iş günü. 60 ın bitmesine 3 gün kaldı dedim bugün. bana adresi doğru yazdığına emin misin diyor. Halbuki aynı adrese  yolladığı 3. kamera bu. B.. atacak ya kılıf arıyor. :bambam:  Diğer order numaralarını verdim bunlar ulaştı dedim. Daha cevap bekliyoruz bakalım :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Banada öyle dedi abi. 60 gün yada 45 iş günü. 60 ın bitmesine 3 gün kaldı dedim bugün. bana adresi doğru yazdığına emin misin diyor. Halbuki aynı adrese  yolladığı 3. kamera bu. B.. atacak ya kılıf arıyor. :bambam:  Diğer order numaralarını verdim bunlar ulaştı dedim. Daha cevap bekliyoruz bakalım :)

sıkıntı yok yollarız demedi m  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

nummeramı nerden aldın yada

Seninkini aliden aldık abi. Sıkıntı olmaz seninkinde. Takip nolu geliyor. Bu arada arabada ön cam rezistans yoktur inşallah senin de :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

Seninkini aliden aldık abi. Sıkıntı olmaz seninkinde. Takip nolu geliyor. Bu arada arabada ön cam rezistans yoktur inşallah senin de :biggrin:

sıkıntı yok sökeriz :D

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

40 $ altı siparişte mlsf kafasızlar takip nosuz yolluyor..

O yüzden 39 $ üründe 1-2 $ lık kıytırık birşey eklemek gerekiyor sepete.

Aliexpresteki fiyatlar nasıl kapasitörlü aynı model kamerada ?

Benim arabada da böyle bi problem var bu kamera için ama ondan mı anlayamadım yarın bi dış çekim yapıcam sonra bakıcaz artık ya geri iade olacak yada aracında rezistans olmayan birine gidecek :)

Benim tahminim xiaomi de yaptığım lens ayarı gibi focus ayarı yapmak gerekiyor. Ama g1w lerde mantık aynımı emin olamadım. Özellikle ingilizcesi iyi biri dashcamtalk forumda konu açarsa kesin cevap atarlar orada kurtlar kamera manyakları dolu. Beni 5 e katlarlar bilgi konusunda :)

Xiaomi de böyle focus ayarlanıyor.

Yorum bağlantısı
Misafir

40 $ altı siparişte mlsf kafasızlar takip nosuz yolluyor..

O yüzden 39 $ üründe 1-2 $ lık kıytırık birşey eklemek gerekiyor sepete.

Aliexpresteki fiyatlar nasıl kapasitörlü aynı model kamerada ?

Abi bilsem hesabımda ki promosyon 1 doları kullanır mıydım. Aliexpresde 7 dolar üstü alışverişe takip no veriliyor. Heleki 39 dolara vermemek gibi birşey olmaz diye hiç onu düşünmedim. Aliexpresden aldığım ürün linki bu.

http://www.aliexpress.com/item/Superior-Brand-Capacitor-G1W-C-Car-Dash-Camera-DVR-NT96650-Chip-TKD200H-Lens-Au28/32452583061.html

Ben aldığımda 42.65 di şimdi indirime girmiş.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

xiamoide üretimden ayarlı gelmiyor mu? kaiteli diye bilirdim halbuki?

Yorum bağlantısı
  • Yeni Oluştur...