İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Misafir

kameramın siparişini verdi sağolsun eren bey,kendisine teşekkür ediyorum :)

hayırlısı artık

Yorum bağlantısı
Misafir

kameramın siparişini verdi sağolsun eren bey,kendisine teşekkür ediyorum :)

hayırlısı artık

Hayırlı olur inşallah abi. Bende 2-3 ay anca dayandı [emoji16]

Paypal 180 gün korumaya alıyor itiraz açın.

Direk KK ile almıştım.. [emoji28]
Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı olur inşallah abi. Bende 2-3 ay anca dayandı [emoji16]

Direk KK ile almıştım.. [emoji28]

hayırlısı artık,beyaz eşya şans işi  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi bu kamerada odak ayarı var mı. Ön cam rezistansı yüzünden odak sorunu var görüntüde. 1080 izlerseniz göreceksiniz :)

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Ayar yok ama sıkıntılı olduğu için açılıp düzeltilmesi gerekenler oluyormuş diye okumuştum.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ayar yok ama sıkıntılı olduğu için açılıp düzeltilmesi gerekenler oluyormuş diye okumuştum.

Düzeltilmesi gereken neresi abi anlayamadım da :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Olgu abi şu konu ile ilgili yorumun nedir ? üstteki video  ( Eren in Koyduğu )kendi aracımdan ve ön camda rezistans var bunun ile bi alakası olabilir mi ?

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Olgu abi şu konu ile ilgili yorumun nedir ? üstteki video  ( Eren in Koyduğu )kendi aracımdan ve ön camda rezistans var bunun ile bi alakası olabilir mi ?

REsistans ile ilgili değil direkt olarak odak sorunu gibi geliyor ham halini görüntünün ( youtube değil ) dropbox sitesine yükleyip link verebilirmisin ?

Eren Erdoğan
Yorum bağlantısı
Misafir

REsistans ile ilgili değil direkt olarak odak sorunu gibi geliyor ham halini görüntünün ( youtube değil ) dropbox sitesine yükleyip link verebilirmisin ?

Eren Erdoğan

Deniyorum abi.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Deniyorum abi.

Olmadı ticket açalım görüntü iyi değil çünkü. Yurtdışı forumda focus yapmak ile ilgili konu bulamadım hiç araştırıyorum ama.

Yorum bağlantısı
Misafir

Olmadı ticket açalım görüntü iyi değil çünkü. Yurtdışı forumda focus yapmak ile ilgili konu bulamadım hiç araştırıyorum ama.

Senin paylaşmış olduğun görüntü ile alakası yok ki 1080 p de kullanıyorum
Yorum bağlantısı
Misafir

Abi en kötü yeniden dış çekim yapayım ama yinede çok farklı olmayacak gibi. Geri gönderim vs birşey yapabilir miyiz acaba  ?

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Abi en kötü yeniden dış çekim yapayım ama yinede çok farklı olmayacak gibi. Geri gönderim vs birşey yapabilir miyiz acaba ?

Tabi öncelikle ticket ve sorunu gösteren video örneklerini paylaşacağız firma ile.

Yorum bağlantısı
Misafir

Tabi öncelikle ticket ve sorunu gösteren video örneklerini paylaşacağız firma ile.

bu videonun youtube yada Dropbox ayrımı varmı ? şurdaki video olmalı diye ? Birde kamerayı Eren Almıştı bana onun hesabından alındığı için Eren ile birlikte mi yapmalıyım ? Pek anlamıyorum bu Yurt dışı alışverişlerinden :) Video paylaşmışsın. 

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Videoyu dropbox sitesine upload edeceksin yada google drive olur yandex disk olur vs.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Kayıpsız netliği izledim ama g1 de lens ayarı nasıl yapılıyor bilmiyorum. Bir ticket aç gearbest.com adresinden almıştın değil mi ? Gelen cevaba göre davranalım. ( ticketi satın alan kişi kendi hesabından açmalı )

Yorum bağlantısı
Misafir

Kayıpsız netliği izledim ama g1 de lens ayarı nasıl yapılıyor bilmiyorum. Bir ticket aç gearbest.com adresinden almıştın değil mi ? Gelen cevaba göre davranalım. ( ticketi satın alan kişi kendi hesabından açmalı )

evet abi ordan alındı ama Eren almıştı ozaman Erenin mi açması gerekli bu ticketi ? Birde ben normal çekim yapayımmı ? Ön cam rezistansının olmadığı bi bölgede?

Yorum bağlantısı
Misafir

3 gündür ticket cevabı bekliyorum.. G1W-C elimde patlayacak sanırım.. [emoji48]

Senin kamerada ne problem var Murat ?

Yorum bağlantısı
Misafir

3 gündür ticket cevabı bekliyorum.. G1W-C elimde patlayacak sanırım.. [emoji48]

dur hulk adamlar zaten krizde gitme üstlerine  :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...