İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Emre Şimşek

Arkadaşlar son olarak biz bunu sürekli çakmaklıktan mı şarj edeceğiz yani sürekli takılı mı duracak.Yoksa biz bunu belirli periyotlar ile mi şarj edeceğiz yani pili bitince.

Bunda batarya yok kapasitör var. Sadece 3 saniye kadar kaydı tamamlamasına yetiyor. Yani cevap evet. Çalışmasını istediğiniz her daim cihaza elektrik gelmesi gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Arkadaşlar son olarak biz bunu sürekli çakmaklıktan mı şarj edeceğiz yani sürekli takılı mı duracak.Yoksa biz bunu belirli periyotlar ile mi şarj edeceğiz yani pili bitince.

Videoyu izleyin açıklayıcı bilgiler var :

Yorum bağlantısı
Sinan Tatar

Ürünü yarın almayı düşünüyorum Ürün :http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_67201.htmlAracım 2011 model fiesta kabloyu gizlerken sorun yaşar mıyım ve kablonun uzunluğu yeterli mi? Araç çalıştıgında otomatik olarak devreye girip kayıta başlıyor mu ve kapanınca kaydı durdurup kapanıyor mu ? Teşekkürler :D 

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Ürünü yarın almayı düşünüyorum Ürün :http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_67201.htmlAracım 2011 model fiesta kabloyu gizlerken sorun yaşar mıyım ve kablonun uzunluğu yeterli mi? Araç çalıştıgında otomatik olarak devreye girip kayıta başlıyor mu ve kapanınca kaydı durdurup kapanıyor mu ? Teşekkürler :D

Omg  :yildizlar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

yaşamazsınız,yeterli,otomatik devreye giriyor,kaydı durduruyor :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ben de markasiz hedaye bir kamera mevcut. Hamgi ayarini yapmaliyim ki sd kart full hatasi almayayim?

Yorum bağlantısı

Ben de markasiz hedaye bir kamera mevcut. Hamgi ayarini yapmaliyim ki sd kart full hatasi almayayim?

Abi menüden gıybete gir, turuncu olan sukût altındır yazısını turuncu yap ardından bir alt seçenekteki kameram şekil önümden çekil i tıkla tamam.[emoji4]

(markasız dandik kamera iması yaptı ya la,[emoji1]. O kameranın kayıtları medyaya düşse ihtilal olur du birde beğenmiyorsun kameramı[emoji4]

(araçkamerasıylakısafilmçekenadamsmilesi)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Otomatik silme gibi bir seçenek olmalı..

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

o zaman arkadaşlar ben ürünü GearBest sitesinden paypal ile alacağım,hafıza kartı olarak ta aliexpress ten class 10 bir sd kart alacağım sizce bunun hafızası 32gb yoksa 16gb mı olmalı 2 haftada bir bilgisayara takıp aktara billirim anca 

kart özellikle class 4 olacak

BEnde çoklu alıntı yapıp yazılanları okumaya devam ediyordum, Class 4 olması uygun olacaktır Olgu beyin dediği gibi döngüsel kayıtlarda daha işlevli.

Yorum bağlantısı

Abi menüden gıybete gir, turuncu olan sukût altındır yazısını turuncu yap ardından bir alt seçenekteki kameram şekil önümden çekil i tıkla tamam.[emoji4]

(markasız dandik kamera iması yaptı ya la,[emoji1]. O kameranın kayıtları medyaya düşse ihtilal olur du birde beğenmiyorsun kameramı[emoji4]

(araçkamerasıylakısafilmçekenadamsmilesi)

50f22620dd1b5a2bcb92c66a86e07184.jpg

Markasi olmadigini belirtmem menunun bilinmemesi kaynakli idi :) Yoksa beles sey yani hedayeye laf edilir mi abi :)

Serkan abi biraz daha karistirayim. Sagolasin.

Yorum bağlantısı
Turhan Onat

G1W-C cihazım nihayet geldi.Elimde 32 gb sandisk class 10 micro sd kart mevcut.Class 4 kart önerildiğini biliyorum ancak class 10 ile kullandığımda ne gibi bir sıkıntı ile karşılaşırım.İlaveten Kuga araç için önceden montaj yapan bir arkadaş metod için yardımcı olursa sevinirim.

İzmir den Selamlar.

Yorum bağlantısı

G1W-C cihazım nihayet geldi.Elimde 32 gb sandisk class 10 micro sd kart mevcut.Class 4 kart önerildiğini biliyorum ancak class 10 ile kullandığımda ne gibi bir sıkıntı ile karşılaşırım.İlaveten Kuga araç için önceden montaj yapan bir arkadaş metod için yardımcı olursa sevinirim.

İzmir den Selamlar.

Kayıt yapmada sıkıntılar yapıyor diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

cihaz bana ulaştı fakat kaydetme formatı MOV hafıza kartını pc taktığımda ne KM player nede VLC player çalıştırdı.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

cihaz bana ulaştı fakat kaydetme formatı MOV hafıza kartını pc taktığımda ne KM player nede VLC player çalıştırdı.

Windows media player çalıştırıyor vlc ile de seyredebiliyorum
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Benim araçta arka çakmaklık çışı var, ordaki voltaj kapı kilidini açınca açılıyor aracı kapattıktan 10 dk sonra kesiliyor, ben kamerayı oraya bağladım. Araçlarda arka çakmaklık çıkışı olmasa bile sigortadan büyük ihtimal öyle çıkış veren bi yer vardır, bilginiz olsun.

Yorum bağlantısı

Bu son oldu inşallahhhh...

Camı kolonya ile sildin ve bantı Isıtarak yapıştırdın değil mi Emre ?

Ayrıca aparatı camdaki noktalı bölüme komple yapıştırabilirdin..

Benim kamera bu şekilde asılı.

f7deb5b432a924bb503903431585a696.jpg

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Camı kolonya ile sildin ve bantı Isıtarak yapıştırdın değil mi Emre ?

Ayrıca aparatı camdaki noktalı bölüme komple yapıştırabilirdin..

Benim kamera bu şekilde asılı.

Abi malesef kamerayı o şekilde astığım zaman soldaki siyah çıkıntı ekrana giriyordu. Ben de böyle biraz açı verdim. Tam düz olmadı ama şu an için memnunum.

Kolonya yoktu iş yerimde sirke buldum onunla sildim. Cam da güneşten ısınmıştı inşallah yetmiştir. :)

Yorum bağlantısı

Abi malesef kamerayı o şekilde astığım zaman soldaki siyah çıkıntı ekrana giriyordu. Ben de böyle biraz açı verdim. Tam düz olmadı ama şu an için memnunum.

Kolonya yoktu iş yerimde sirke buldum onunla sildim. Cam da güneşten ısınmıştı inşallah yetmiştir. :)

İyi bakalım,umarım düşmez artık..

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Cama çift taraflı bant yaptırırken çeşitli yerlerine çok az bir iki nokta şeklinde japon yapıştırıcısı dokundurursanız bi daha düşmez, ama camda sadece bıçakla kazıyarak çıkacak bi lekede oluşacaktır. Ben bu şekilde aynaya sabitleme aparatının uç kısmını çıkararak cama yapıştırdım, bi kaç haftadırda düşmedi.

Yorum bağlantısı

Otomatik silme gibi bir seçenek olmalı..

Abi Loop Recording off konumdaydı 3 dakikaya aldım şimdilik sorun yok gibi. Nedir bu loop recording? 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Abi Loop Recording off konumdaydı 3 dakikaya aldım şimdilik sorun yok gibi. Nedir bu loop recording?

Kayıt süresi, dk olarak.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Kameram yok çok şükür, bilemiyorum.. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...