İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Kablolarda kopukluk veya temassızlık olmasın Abi

Zannetmiyorum. Kablo kesik olsa açılınca elektrik kesilmesinden sonra 3 Sn bekliyor. Ama bunda bekleme yok. Direk gidiyor. Elektrik kesildiğinde batarya simgesi çıkıyor. Ancak bunda simge çıkmadan direk kapanıyor.
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin
(düzenlendi)

Gece sürüşlerinde farın açık olduğu anlarda öndeki aracın plakası parlıyor, okunmuyor, acaba ışık ayarını mı yapamadım, yoksa bunlar böyle mi? (ışık ayarı +0)

tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Zannetmiyorum. Kablo kesik olsa açılınca elektrik kesilmesinden sonra 3 Sn bekliyor. Ama bunda bekleme yok. Direk gidiyor. Elektrik kesildiğinde batarya simgesi çıkıyor. Ancak bunda simge çıkmadan direk kapanıyor.

Kapasitor ile alakalı olabilir mi acaba hocam?
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Gece sürüşlerinde farın açık olduğu anlarda öndeki aracın plakası parlıyor, okunmuyor, acaba ışık ayarını mı yapamadım, yoksa bunlar böyle mi? (ışık ayarı +0)

Kameradan kameraya fark ediyor galiba hocam, ışık ayarını -1 yapıp deneyin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Bende de aynı şekilde hocam, Işığı kısıp deneyeceğim bende.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

valla çok pahallı üst seviye kameralarda bile o parlama oluyor. Çok nadir bazı cihazlarda bu soruna çözüm getirilmiş. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

O zaman öyle kabul edeceğiz. Sorun yok. Zaten biyometrik fotoğraf da çekmiyoruz neticede :biggrin:

Aklıma şöyle bir şey geliyor: güvenlik kameralarından kayıt yapan Dvr cihazlardan alıp arabanın bir yerine monte edip aracın bir kaç noktasına seyyar kamera bağlasak daha fonksiyonel olmaz mı, böyle araç içi kamera vs ile uğraşmak yerine? 400 liraya dvr bulunuyormuş. Hem de şöyle 320 gb  de bir hdd bağlasak ne olur ya  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Kapasitor ile alakalı olabilir mi acaba hocam?

Bilmiyorum.

O zaman öyle kabul edeceğiz. Sorun yok. Zaten biyometrik fotoğraf da çekmiyoruz neticede :biggrin:

Aklıma şöyle bir şey geliyor: güvenlik kameralarından kayıt yapan Dvr cihazlardan alıp arabanın bir yerine monte edip aracın bir kaç noktasına seyyar kamera bağlasak daha fonksiyonel olmaz mı, böyle araç içi kamera vs ile uğraşmak yerine? 400 liraya dvr bulunuyormuş. Hem de şöyle 320 gb de bir hdd bağlasak ne olur ya :biggrin:

Araç kameralarının açısı geniş hocam.

valla çok pahallı üst seviye kameralarda bile o parlama oluyor. Çok nadir bazı cihazlarda bu soruna çözüm getirilmiş.

Bende bir ara kayıt yapmayı durdurdu.

Komple format attım. Fabrika ayarlarına döndüm. Kayıt düzeldi.

Ancak bugün.

Kamere sürekli açıp kapanıyor. Voltaj sorunu olduğunu düşünmüyorum. Araç çalışırken ve stop etmişken aynı.

Neden olabilir.

Olgu bey bu neden olabilir.
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Sabah hiç çalışmadı [emoji17]

Hocam elektrik bağlantısı sorunu bence
Yorum bağlantısı

Hocam kartınızı bilgisayardan değilde makine üzerinde formatlamayı denermisiniz.

Hareket sensörünü kapatın hocam.

G-sensor açıksa onu da kapatın.

Bütün sensörleri kapatın hocam :)

İlk sayfadaki ayar videosuna bir göz atın.

Dediklerinizi yaptım.  2-3 gün sonra tekrar kontrol edeceğim.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Sabah hiç çalışmadı [emoji17]

Abi sen elektriği tam olarak nereden çekmiştin?

Belki bir faydası olabilir.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hocam elektrik bağlantısı sorunu bence

Abi sen elektriği tam olarak nereden çekmiştin?

Belki bir faydası olabilir.

a3w8qPl.jpg

2esBiKs.jpg

Elektriği kontaktan çektim.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Pc de çalıştı.

Elektriği kontrol edeceğim [emoji17]

Çakmak adaptörü sorun olabilir. 

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Çakmak adaptörü sorun olabilir. 

Ucunu çevirince sigortası çıkıyor. Oradan başlayın. Ben bilmiyordum o yüzden 10 lira bayıldım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Uğraşamadım.

Pc de çalıştı.

Hocam PC de çalışmasına sevindim en azından kamera ile uğraşmayacağız tesisat işi daha kolay.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hocam PC de çalışmasına sevindim en azından kamera ile uğraşmayacağız tesisat işi daha kolay.

Kendi bağlamıştı,kim bilir ne yaptı  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Kendi bağlamıştı,kim bilir ne yaptı :fiuw:

Bir aydır sorunsuz çalışıyordu ağa.

Aynen üstad.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sanayici adamin ne isi var tesisat cekmeyle :p

He kendi yapamadı ya gısganıyor. [emoji23][emoji23]
Yorum bağlantısı
  • Yeni Oluştur...