Mehmet Ali Karakaya 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 Buda kapasitörlü. Eli elektroniğe yatkın olmayanlar için pilli kamera Türkiye sıcaklarında biraz sıkıntı Bu cihazda hem netlik fazla hemde 15 $ dan gps modülü alırsak gps desteği sunuyor. Olgu Bey tarih ayar kısmında direk yıl seçilmiş olarak açıldı. Sol tarafa gün ve ay bölümüne geçemiyorum. Aşağı doğru saate gelebiliyorum. Ne yapmalıyım sizce Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 Rec tuşu ile geçiş yapılıyordu, yanlış hatırlamıyorsam Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 Rec tuşu ile geçiş yapılıyordu, yanlış hatırlamıyorsamRec tuşu aşağı geçiriyor. Saat kısmına. Basmaya devam edince de o bölümden çıkıyor. Ay gün kısmına geri gelmiyor Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 Rec tuşu aşağı geçiriyor. Saat kısmına. Basmaya devam edince de o bölümden çıkıyor. Ay gün kısmına geri gelmiyorSiz deyince inip baktım, rec geçiş yapıyor ama siz önce tarih modunu alttaki sıralamadan değişin, daha sonra gün ay ayarını yapıp tarih modunu kullanmak istediğiniz ayara getirin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 Siz deyince inip baktım, rec geçiş yapıyor ama siz önce tarih modunu alttaki sıralamadan değişin, daha sonra gün ay ayarını yapıp tarih modunu kullanmak istediğiniz ayara getirin. Alttaki sıralamayı değiştirmek aklıma gelmemişti [emoji6] oruç kafası [emoji4] teşekkür ederim büyük ihtimal düzelir bu şekilde 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 Alttaki sıralamayı değiştirmek aklıma gelmemişti [emoji6] oruç kafası [emoji4] teşekkür ederim büyük ihtimal düzelir bu şekilde Rica ederim, inip bakınca bende geçemedim dumur oldum, sonradan hatırladım, şimdiden hayırlı iftarlar 1 Yorum bağlantısı
Eren Duranlı 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 arkadaşlar merhaba; kameradan bende aldım cmax araçta kullanıyoruz fakat bir sorunumuz var gündüz çok dikkatli bakıldığında az bir fluluk ve gece ise özelikle ışık çevreleri yoğun olmakla beraber tüm görüntüde kıvılcım şeklinde renk patlamaları oluyor. acaba öndeki cam ısıtmasıyla bir ilgisi varmıdır? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 arkadaşlar merhaba; kameradan bende aldım cmax araçta kullanıyoruz fakat bir sorunumuz var gündüz çok dikkatli bakıldığında az bir fluluk ve gece ise özelikle ışık çevreleri yoğun olmakla beraber tüm görüntüde kıvılcım şeklinde renk patlamaları oluyor. acaba öndeki cam ısıtmasıyla bir ilgisi varmıdır? Bana sorarsanız kameranın ışık ayarıyla ilgili. Olgu beyin tavsiyesi +1 yapmıştım benzer durum bende de oldu sonra geriye 0 yaptım düzeldi. Sizinki düzelmezse -1 falan yapın. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 20 Haziran 2015 Yazar Paylaş 20 Haziran 2015 Bana sorarsanız kameranın ışık ayarıyla ilgili. Olgu beyin tavsiyesi +1 yapmıştım benzer durum bende de oldu sonra geriye 0 yaptım düzeldi. Sizinki düzelmezse -1 falan yapın. valla evet bende fark ettim +1 yapınca aşırı kaçabiliyor. Yeni bilgilendirme videosu : 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Rica ederim, inip bakınca bende geçemedim dumur oldum, sonradan hatırladım, şimdiden hayırlı iftarlar Biraz önce düzelttim. Tekrar teşekkürler [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Neredeyse 1.5 ay sonra vakit bulup nihayet G1W-C kamerayı takabildim, montaj esnasında ve montaj sonrasında resim çekemedim. Enerjiyi tavan aydınlatmasından aldım,daha önce temin etmiş olduğum 12V. dan 5V. 1A. çevirici devre vardı baya küçük bir şeydi onu kullandım, aracın kapılarını açınca devreye giriyor kilitleyince devreden çıkıyor. Ben arabayı çok fazla kullanmadığımdan bazen 1 hafta bazen 10 gün yattığı oluyor, bu sebeple kapasitör boşalmasın diye önce kamerayı kapatıp daha sonra arabayı kilitliyorum, malum tarih saat kaybolmasın, bakalım kapasitör 1 hafta tutabilecek mi tarihi. Bugün ilk kaydımı yaptım fakat izleyince baktım ki seste cızırtı var, benim neredeyse hiç hissetmediğim bozuk satıhlardan geçerken oluşan titreşimden dolayı oluyor, bunun sebebi hakkında fikir sahibi olan var mı neden olabilir. Videodan bir parça eklemeye çalışayım başarabilirsem. https://youtu.be/5t3FKnReQuE 1 Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Bu kamera ile min kç gb lık bir kart kullanmak gerekiyor... Yorum bağlantısı
Turhan Onat 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Bu kamera ile min kç gb lık bir kart kullanmak gerekiyor... Bildiği kadarı ile 32 gb class4 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 Bi soru sorayım. Benim siparişim 15 günde geldi. Daha sonra arkadaşım için sipariş verdik. 1ay olmak üzere; Fakat, ptt sisteminde hala herhangi bir kayıt yok. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 Stokları bitmiştir,gelince yollarlar. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 Stokları bitmiştir,gelince yollarlar. Ya yollamazlarsa..? Ne kadar bekleyelim abi? Abime A118c aldık biz de bekliyoruz. 1 hafta oldu. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 Yollamamak gibi birşey yapacaklarını sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 25 Haziran 2015 Yazar Paylaş 25 Haziran 2015 (düzenlendi) Sordum 1 haftaya stoklar gelecek diyor gearbest müşteri temsilcisi.Fiyatı ucuz olunca stoklar çok çabuk eriyor. 25 Haziran 2015 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 (düzenlendi) Merhabalar, G1W-C de döngüsel kayıtta sorun yaşıyorum. Hafıza kartım Kingston 16gb Class 4 Şöyle ki; Az önce videolara bakmak için kartı bilgisayara taktığımda 380mb boş yer gözüküyor. Yani kart full. Kartta her gün için bir adet klasör oluşmuş. En son 1 ay önce yine bilgisayara takıp hepsini silmiştim. O günden bu yana her gün İçin klasör var. Demek ki silmesem 3-4 aylık klasör mü olacak blemedim. Ben 1 gün içerisinde işe git-gel yaklaşık 60dk yolda geçiriyorum. Yani 3dk dan toplamda 20adet kayıt dosyası olması lazım. Ama bende sadece 1 adet film dosyası var! Aralarından herhangi bir 3dk kayıt mevcut. 20gün önceki kayıt bile halen duruyor. Dosya boyutu olarak her 3dk lık video 280-300mb yapıyor. Günde 60dk, 1 günlük kayıt 6 GB yapar. Yani benim 2-3 günlük tüm kayıtlarımın bulunması gerekiyor. 20gün önceki kaydın burada hala ne işi var. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Bu konuda fikir ve yardımlarınızı bekliyorum. 25 Haziran 2015 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fırat Önal 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 Hocam kartınızı bilgisayardan değilde makine üzerinde formatlamayı denermisiniz. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 Bütün sensörleri kapatın hocam İlk sayfadaki ayar videosuna bir göz atın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 Bende bir ara kayıt yapmayı durdurdu. Komple format attım. Fabrika ayarlarına döndüm. Kayıt düzeldi. Ancak bugün. Kamere sürekli açıp kapanıyor. Voltaj sorunu olduğunu düşünmüyorum. Araç çalışırken ve stop etmişken aynı. Neden olabilir. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 Kablolarda kopukluk veya temassızlık olmasın Abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts