Emre Şimşek 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 Yalnız OEM ama Bizimki de OEM Kamera yapışkandan düşüp sallanınca diit diit diye çalınca anladım Yorum bağlantısı
Misafir 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 Bizimki de OEM Kamera yapışkandan düşüp sallanınca diit diit diye çalınca anladım Emre,düşme sorununu şimdilik çözdüm gibi,aparattaki kredi kartını mat olanı ile değiştirdim ve 3M bandı ısıtarak yapıştırdım. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 13 Haziran 2015 Yazar Paylaş 13 Haziran 2015 Emre,düşme sorununu şimdilik çözdüm gibi,aparattaki kredi kartını mat olanı ile değiştirdim ve 3M bandı ısıtarak yapıştırdım. Bu camcılarda olan kırmızı 3m banttan koysaydınız. Benim babamın aracında g1w halen feci tutmakta Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 Hafıza kartımda bugün geldi, kısa bir görüntü çektim, beklediğimden çok iyi çıktı, yalnız ses kayıt olayı sıkıntı kapalı kalması daha iyi, yakında arkaya da ikinciyi sipariş ederim. Olgu Beye özellikle çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Turhan Onat 14 Haziran 2015 Paylaş 14 Haziran 2015 Siyah modeli görünce depreşif yeniden sipariş geçtim. İnşallah bunu gönderirler. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Haziran 2015 Paylaş 14 Haziran 2015 Emre,düşme sorununu şimdilik çözdüm gibi,aparattaki kredi kartını mat olanı ile değiştirdim ve 3M bandı ısıtarak yapıştırdım. Abi ben de çözdüm sanıyordum. Meğer yeterince güneş görmemiş. Sürpriz. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Abi ben de çözdüm sanıyordum. Meğer yeterince güneş görmemiş. Sürpriz. Şuan test devam ediyor,33 derece sıcağın altında direk güneşe maruz kalarak tutunmaya devam ediyor Yorum bağlantısı
Misafir 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Şuan test devam ediyor,33 derece sıcağın altında direk güneşe maruz kalarak tutunmaya devam ediyor ıyu candır Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 15 Haziran 2015 Yazar Paylaş 15 Haziran 2015 Sevgili G1Wc kullanıcıları Arka cam için mükemmel olan A118c kampanyaya girdi. 59.99 $ indirim kodu ile. Özellikle arka camına kamera isteyenler için. http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/272208-A118C-Kapasit%C3%B6rl%C3%BC-Yeni-Kampanya-59-%24 Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Arka cam için alacağımız önden pahalı mı olacak Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Hangi kamera iyi imiş onu soralım elektrikçi arkadaşa acayip merak ettim Blackvue fln taktıysa arkadaş önceden 250-300 $ lık ürün onu bilemem. Gerçi Blackvue DR500GW-HD bile bu kamera kadar net çekimler yapamıyor ayrı konu... Bu takibimde olan ve aliexpresste satılan en iyi çoklayıcı diyebilirim müthiş kaliteli bir ürün çok memnunum yeni bir versiyonu çıkmış üzerinde voltmetre olan Yorum bağlantısı
Turhan Onat 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Olgu bey, A118c ile G1Wc arasında tercihimiz ne yönde olmalı ön cam için. G1Wc siparişim henüz processing aşamasında. Değişim imkanım var. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 15 Haziran 2015 Yazar Paylaş 15 Haziran 2015 Olgu bey, A118c ile G1Wc arasında tercihimiz ne yönde olmalı ön cam için. G1Wc siparişim henüz processing aşamasında. Değişim imkanım var. A118c bir üst seviye bir ürün. Netlik biraz daha fazladır ve Gps desteği sunar. A118c tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Bu gidişle sitede epey bir alışverişim olacak gibi. bahsi geçen kamera bumudur Olgu bey : http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_69368.html sanırım bu pilli değilmi. Evet Olgu bey'in paylaştığı şudur: http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_142025.html GBA118C kodu ile 59.99 dolara düşüyor. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Bu kameradan birer gün arayla iki siparişim oldu. İkiside ankaraya gidecekti. İki kamerada aynı günde istanbul Pim e giriş yaptı, ilk gün aldığım kamera 12 haziranda elimize ulaştı. Diğer kamera ise 2 defa gümrüğe gitti görünüyor en son dün zimmet yapıldı diye bir hareket oldu. ama hala istabulda. Üstelik 2,6 liralıkta bir ücret eklemişler. İlk kameradan hiç bir ücret talep etmediler. Olayı çözemedim bir türlü Bu ilk kameranın durumu Bu da gelmesini beklediğim kamera Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Bu kameradan birer gün arayla iki siparişim oldu. İkiside ankaraya gidecekti. İki kamerada aynı günde istanbul Pim e giriş yaptı, ilk gün aldığım kamera 12 haziranda elimize ulaştı. Diğer kamera ise 2 defa gümrüğe gitti görünüyor en son dün zimmet yapıldı diye bir hareket oldu. ama hala istabulda. Üstelik 2,6 liralıkta bir ücret eklemişler. İlk kameradan hiç bir ücret talep etmediler. Olayı çözemedim bir türlü Bu ilk kameranın durumu Bu da gelmesini beklediğim kamera Açan memur kontrol ücreti yazmış gibi bişey sanırım ben de 2.6 tl vergi ödemiştim. Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 30 mayısta verdiğim kamera hala Processing yazıyor,normalmi? Sipariş vereli 16 gün oldu hala ses seda yok. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 30 mayısta verdiğim kamera hala Processing yazıyor,normalmi? Sipariş vereli 16 gün oldu hala ses seda yok. Stokları bitebiliyor, ben mesaj atmıştım, biraz bekleyin veya iptal edelim demişlerdi 5 gün sonra kargoya verilmişti. Mesajla sorun isterseniz. Yorum bağlantısı
Turhan Onat 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 30 mayısta verdiğim kamera hala Processing yazıyor,normalmi? Sipariş vereli 16 gün oldu hala ses seda yok. Ben 6. günde hala bir işlem olmayınca siparişi iptal etmiştim. Yaklaşık 5 gün sonrada para paypal aracılığı ile gönderdiğim hesaba geri döndü.Hoş 4 gün sonra aynı cihazın siyahını şipariş geçtik. G1W-C için sd kart kapasitesi max 32 gb mıdır? Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 (düzenlendi) Bu kamera işi çok hoşuma gitti. Bir tane de arka taraf için almayı düşünüyorum. bir 60 dolar daha verdik mi işlem tamamdır Tek sıkıntı iç ortamdaki sesi almasın diye kapatıyoruz. Dış sesi alacak şekilde bir yol olsa iyi olurdu. Onun için de döngüsel kayıt yapan bir ses kayıt cihazı alıp dışarıya mı sarkıtsak 16 Haziran 2015 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 17 Haziran 2015 Yazar Paylaş 17 Haziran 2015 Bu gidişle sitede epey bir alışverişim olacak gibi. bahsi geçen kamera bumudur Olgu bey : http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_69368.html sanırım bu pilli değilmi. Buda kapasitörlü. Eli elektroniğe yatkın olmayanlar için pilli kamera Türkiye sıcaklarında biraz sıkıntı Bu cihazda hem netlik fazla hemde 15 $ dan gps modülü alırsak gps desteği sunuyor. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Buda kapasitörlü. Eli elektroniğe yatkın olmayanlar için pilli kamera Türkiye sıcaklarında biraz sıkıntı Bu cihazda hem netlik fazla hemde 15 $ dan gps modülü alırsak gps desteği sunuyor. Ben bu cihazla ilgili yorumlarda cama çok yakın oldugundandir herhalde yansımadan şikayet ediliyordu.... Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Ben bu cihazla ilgili yorumlarda cama çok yakın oldugundandir herhalde yansımadan şikayet ediliyordu....Kendi aparatıyla kullanıyorum, herhangi bir problem yoktur. Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Kendi aparatıyla kullanıyorum, herhangi bir problem yoktur. Aliexprees teki arkadaşların yorumlarında okumuştum. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Aliexprees teki arkadaşların yorumlarında okumuştum.Henüz bu şekilde bir problem yaşamadım ve arkadaşlardan da boyle bir geri dönüş duymadık, muhtemelen ön cam ısıtması olan araçlarda problem yaşamış olabilirler. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts