İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Emre Şimşek

Yalnız OEM ama :)

Bizimki de OEM :)

Kamera yapışkandan düşüp sallanınca diit diit diye çalınca anladım :)

Yorum bağlantısı

Bizimki de OEM :)

Kamera yapışkandan düşüp sallanınca diit diit diye çalınca anladım :)

Emre,düşme sorununu şimdilik çözdüm gibi,aparattaki kredi kartını mat olanı ile değiştirdim ve 3M bandı ısıtarak yapıştırdım.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Emre,düşme sorununu şimdilik çözdüm gibi,aparattaki kredi kartını mat olanı ile değiştirdim ve 3M bandı ısıtarak yapıştırdım.

Bu camcılarda olan kırmızı 3m banttan koysaydınız.

Benim babamın aracında g1w halen feci tutmakta :)

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Hafıza kartımda bugün geldi, kısa bir görüntü çektim, beklediğimden çok iyi çıktı, yalnız ses kayıt olayı sıkıntı  :crazy: kapalı kalması daha iyi, yakında arkaya da ikinciyi sipariş ederim. Olgu Beye özellikle çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Turhan Onat

Siyah modeli görünce depreşif yeniden sipariş geçtim. İnşallah bunu gönderirler.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Abi ben de çözdüm sanıyordum. Meğer yeterince güneş görmemiş. Sürpriz.

Yorum bağlantısı

Abi ben de çözdüm sanıyordum. Meğer yeterince güneş görmemiş. Sürpriz.

Şuan test devam ediyor,33 derece sıcağın altında direk güneşe maruz kalarak tutunmaya devam ediyor  :)

Yorum bağlantısı

Şuan test devam ediyor,33 derece sıcağın altında direk güneşe maruz kalarak tutunmaya devam ediyor  :)

ıyu candır :)

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Hangi kamera iyi imiş onu soralım elektrikçi arkadaşa acayip merak ettim :yes:

Blackvue fln taktıysa arkadaş önceden 250-300 $ lık ürün onu bilemem.

Gerçi Blackvue DR500GW-HD bile bu kamera kadar net çekimler yapamıyor ayrı konu... :fiuw:

Bu takibimde olan ve aliexpresste satılan en iyi çoklayıcı diyebilirim :)

müthiş kaliteli bir ürün çok memnunum

yeni bir versiyonu çıkmış üzerinde voltmetre olan

Yorum bağlantısı
Turhan Onat

Olgu bey, A118c ile G1Wc arasında tercihimiz ne yönde olmalı ön cam için. G1Wc siparişim henüz processing aşamasında. Değişim imkanım var.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Olgu bey, A118c ile G1Wc arasında tercihimiz ne yönde olmalı ön cam için. G1Wc siparişim henüz processing aşamasında. Değişim imkanım var.

A118c bir üst seviye bir ürün. Netlik biraz daha fazladır ve Gps desteği sunar. A118c tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı

Bu kameradan birer gün arayla iki siparişim oldu. İkiside ankaraya gidecekti. İki kamerada aynı günde istanbul Pim e giriş yaptı, ilk gün aldığım kamera 12 haziranda elimize ulaştı. Diğer kamera ise 2 defa gümrüğe gitti görünüyor en son dün zimmet yapıldı diye bir hareket oldu. ama hala istabulda. Üstelik 2,6 liralıkta bir ücret eklemişler. İlk kameradan hiç bir ücret talep etmediler. Olayı çözemedim bir türlü :unsure2:

Bu ilk kameranın durumu

Eqwo5yV.jpg

Bu da gelmesini beklediğim kamera

LiQImH7.jpg

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bu kameradan birer gün arayla iki siparişim oldu. İkiside ankaraya gidecekti. İki kamerada aynı günde istanbul Pim e giriş yaptı, ilk gün aldığım kamera 12 haziranda elimize ulaştı. Diğer kamera ise 2 defa gümrüğe gitti görünüyor en son dün zimmet yapıldı diye bir hareket oldu. ama hala istabulda. Üstelik 2,6 liralıkta bir ücret eklemişler. İlk kameradan hiç bir ücret talep etmediler. Olayı çözemedim bir türlü :unsure2:

Bu ilk kameranın durumu

Eqwo5yV.jpg

Bu da gelmesini beklediğim kamera

LiQImH7.jpg

Açan memur kontrol ücreti yazmış gibi bişey sanırım ben de 2.6 tl vergi ödemiştim.

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

30 mayısta verdiğim kamera hala Processing yazıyor,normalmi? Sipariş vereli 16 gün oldu hala ses seda yok.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

30 mayısta verdiğim kamera hala Processing yazıyor,normalmi? Sipariş vereli 16 gün oldu hala ses seda yok.

Stokları bitebiliyor, ben mesaj atmıştım, biraz bekleyin veya iptal edelim demişlerdi 5 gün sonra kargoya verilmişti. Mesajla sorun isterseniz.

Yorum bağlantısı
Turhan Onat

Ben 6. günde hala bir işlem olmayınca siparişi iptal etmiştim. Yaklaşık 5 gün sonrada para paypal aracılığı ile gönderdiğim hesaba geri döndü.Hoş 4 gün sonra aynı cihazın siyahını şipariş geçtik.

G1W-C için sd kart kapasitesi max 32 gb mıdır? 

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin
(düzenlendi)

Bu kamera işi çok hoşuma gitti. Bir tane de arka taraf için almayı düşünüyorum. bir 60 dolar daha verdik mi işlem tamamdır :D

Tek sıkıntı iç ortamdaki sesi almasın diye kapatıyoruz. Dış sesi alacak şekilde bir yol olsa iyi olurdu. Onun için de döngüsel kayıt yapan bir ses kayıt cihazı alıp dışarıya mı sarkıtsak :)

tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Bu gidişle sitede epey bir alışverişim olacak gibi.

bahsi geçen kamera bumudur Olgu bey : http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_69368.html

sanırım bu pilli değilmi.

Buda kapasitörlü. Eli elektroniğe yatkın olmayanlar için pilli kamera Türkiye sıcaklarında biraz sıkıntı :)

Bu cihazda hem netlik fazla hemde 15 $ dan gps modülü alırsak gps desteği sunuyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Buda kapasitörlü. Eli elektroniğe yatkın olmayanlar için pilli kamera Türkiye sıcaklarında biraz sıkıntı :)

Bu cihazda hem netlik fazla hemde 15 $ dan gps modülü alırsak gps desteği sunuyor.

Ben bu cihazla ilgili yorumlarda cama çok yakın oldugundandir herhalde yansımadan şikayet ediliyordu....
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Ben bu cihazla ilgili yorumlarda cama çok yakın oldugundandir herhalde yansımadan şikayet ediliyordu....

Kendi aparatıyla kullanıyorum, herhangi bir problem yoktur.
Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Kendi aparatıyla kullanıyorum, herhangi bir problem yoktur.

Aliexprees teki arkadaşların yorumlarında okumuştum.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Aliexprees teki arkadaşların yorumlarında okumuştum.

Henüz bu şekilde bir problem yaşamadım ve arkadaşlardan da boyle bir geri dönüş duymadık, muhtemelen ön cam ısıtması olan araçlarda problem yaşamış olabilirler.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...