İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Hakan, ses de kaydediyor bu, az küfret :D

Farketmez.

Sen hk bir de akşam eve giderken telefonla ara konuşmaya çalış [emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Benim bu Vatan kart doğru yapıştırıcı kullanmadığımdan bırakma yapıyor. Nasıl bir yapıştırıcıysa 2 gündür arabada kurumadı da, öylece bekliyor. Üstüne biraz 502 sıktık yapıştırdık o da düşüyor. O düşünce tabi durduğu yerde hareket sensöründen alarm devreye giriyor. Şimdilik kameram artık torpidoda. Bana akıl fikir verin. Önceki yapıştırıcıyı nasıl temizlerim?

Yorum bağlantısı

Benim bu Vatan kart doğru yapıştırıcı kullanmadığımdan bırakma yapıyor. Nasıl bir yapıştırıcıysa 2 gündür arabada kurumadı da, öylece bekliyor. Üstüne biraz 502 sıktık yapıştırdık o da düşüyor. O düşünce tabi durduğu yerde hareket sensöründen alarm devreye giriyor. Şimdilik kameram artık torpidoda. Bana akıl fikir verin. Önceki yapıştırıcıyı nasıl temizlerim?

Emre,aynı şeyleri bende yaşamaktayım çıldırıcam dersem yeridir,bir bakıyorum kamera sallanıyor.istanbula gidince yapacağımı biliyorum ben :) iran yapıştırıcını denicem :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Emre,aynı şeyleri bende yaşamaktayım çıldırıcam dersem yeridir,bir bakıyorum kamera sallanıyor.istanbula gidince yapacağımı biliyorum ben :) iran yapıştırıcını denicem :)

Orjinal aparatın Gözünü seveyim [emoji106][emoji106]
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Valla ben artık orijinalini kullanıyorum. Sök tak oluyor ama olsun çok daha sağlam tutuyor.

Vatan kart kamera olmadan bile düşüyor :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Orjinal aparatın Gözünü seveyim [emoji106][emoji106]

Delikli bölüme olmuyor ama o orjinal.

Valla ben artık orijinalini kullanıyorum. Sök tak oluyor ama olsun çok daha sağlam tutuyor.

Vatan kart kamera olmadan bile düşüyor :D

İşi çözücem benden bilgi bekle.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Delikli bölüme olmuyor ama o orjinal.

İşi çözücem benden bilgi bekle.

Bende sıkıntı yok.
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Vantuz delikli bölümde yani öylemi ?

Yarısı orda yarın foto atarım.
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bizim canavarda an itibariyle geldi. 21.05.2015 tarihinde sipariş vermiştim.

BLcLyK1.jpg

0py8aPe.jpg

tarihinde Ali Alp Gökçe tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Bugün kabloyu çekip elektrikçi ye bağlantıyı yaptırdım. Aparat kameraya girmedi [emoji15] erol abi törpüle aparatı dedi. Öyle bıraktım şimdilik. Bağlantı var ucunda kamera yok şu an [emoji2]

Yorum bağlantısı

Bugün kabloyu çekip elektrikçi ye bağlantıyı yaptırdım. Aparat kameraya girmedi [emoji15] erol abi törpüle aparatı dedi. Öyle bıraktım şimdilik. Bağlantı var ucunda kamera yok şu an [emoji2]

Tarif ettiğim şekilde törpüle sonra cuk:)

fazla törpüleme laşka olur:):):)  az az deneye deneye :good1:

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Tırnak makası ile 2 saatte anca uydurabilmiştim...

Bu arada sanırım benim aparat artık sağlam yapıştı. Çelik yapıştırıcı dedikleri bir şey var, iki ayrı tüp ikisini bir yerde buluşturup karıştırınca 5 dakika içinde beton gibi oluyor. İlk denememde tüplerden birinin içeriğini değil de sadece sıvısını dökebilmişim. İkinci denemede beyaz bir bileşken gelince anladım bunu. Bakalım şu ana kadar taş gibi oldu diyebilirim. Hakan abi, duyrulur. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turhan Onat

6, gün oldu. Adamlar ürünü gönderemedi. İptal ettim. Para Paypal a geri ödenecek.

Geç cevap vermeleri, duyarsız olmaları bana Aliexpresteki satıcıları arattı resmen.Orada daha hızlı reaksiyon alıyordum. 

Herkese İzmir'den selamlar.

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

6, gün oldu. Adamlar ürünü gönderemedi. İptal ettim. Para Paypal a geri ödenecek.

Geç cevap vermeleri, duyarsız olmaları bana Aliexpresteki satıcıları arattı resmen.Orada daha hızlı reaksiyon alıyordum. 

Herkese İzmir'den selamlar.

Sizin şanssızlığınız olmuş.Genel olarak gayet hızlı cevap veriyorlar ve kargoluyorlar.Kısmet değilmiş

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Bu arada elektrikçi ye kamerayı gösterdim 'dandik' miş dedi. Yürü git len dedim. İçimden [emoji2]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bu arada elektrikçi ye kamerayı gösterdim 'dandik' miş dedi. Yürü git len dedim. İçimden [emoji2]

Çok biliyormuş :)
Yorum bağlantısı
Fatih Kasa

Benim Jetta Da  ön direklerde perde hava yastıklarının uzantısı var. Kablo'yu buradan çekmek çalışmasına mani olur mu?  Şuan mecburen ortada.  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel
(düzenlendi)

bugün aracım için aliexpress ten aldığım çakmaklık çoklayıcı geldi..Ürün gerçekten çok kaliteli tavsiye ederim Türkiye'de satılan çakmaklık çoklayıcılar gerçekten çok dandik hbda da en pahalısını aldım o bile çok dandikti..Bu gerçekten süper kaliteli bir ürün almayı düşünenlere tavsiyemdir.

4gQAB0.jpg

http://www.aliexpress.com/snapshot/6664245264.html?orderId=67235437758411

tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...