Emre Şimşek 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 1 Hazirande verilen siparişim halen "Processing" aşamasında. Bu süreç normal midir arkadaşlar. Teşekkür ederim. Firmaya bir mesaj gönderin. Eğer ingilizceniz yoksa şu metni kullanabilirsiniz: Dear seller, I've paid for your dash cam product "G1W-C" in 01.06.2015. There's already been 4 days but it is still in processing phase. Is there any problem with the order? Are you out of stock? How long will it take to ship my order? Please inform me. Yours Turhan. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Bugün kamera işini hallettim. Vatan Kartı Kameranın elektriğini yolcu tarafındaki sigorta panelinden aldım. Gündüz farı adı altında boş bir soket vardı oraya 20'lik bir sigorta taktı sonra stoplar sürekli yanmasın diye + kutbunun temasını panelden kesti. Ben kabloyu sağ direkten geçirdim. Şansıma A sütununda boş kablo klipsleri vardı, biraz genişti fakat işimi gördü. Sağ taraftaki plastiği sökünce de torpidonun yanında güzel bir boşluk buldum ve çift taraflı bantlar ve halı kaydırmaz yardımıyla sabitleyip ses yapmasını engelleyecek hale getirdim. Fitili söküp takmak çok kolay oldu, A sütununu sökmeye gerek kalmadan tornavidayla kabloyu itekleyerek yerleştirdim ve camın üstünde hiç bir sabitleme yapmaya gerek kalmadan kabloyu yerleştirdim. Bunlar da çekebildiğim fotoğraflar: Tek görünen kablo bu beyaz: A sütunundaki kablo tutucular: Haricen aldığım tutucuya 1+1 saat törpü yaptım ve anca oldu. Yoksa tak çıkart yaparken kamerayı kıracaktım... Çok şükür bu işi de bitirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu arada önemli bir not: Çakmaklığa takılan adaptöre lehim yoluyla kablo sabitleyenler. Benim adaptörümün iki kenarında bulunan, yuvaya taktığımızda sıkışmayı sağlayan ve - kutbu üstlenen kanatlardan birisi sisteme bağlı değilmiş, kabloyu taktığımızda çalışmayınca adaptörü bozduk zannettik. Diğer kanada lehimlenince sorun düzeldi. Başına gelenlere uyarı olsun. 4 Yorum bağlantısı
Turhan Onat 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Firmaya bir mesaj gönderin. Eğer ingilizceniz yoksa şu metni kullanabilirsiniz: Teşekkür ederim yardımlarınız için. Metni gönderdim. Bakalım ne cevap gelecek. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Benimki 15 günde kargoya veilmişti. Hakanınki 15 günde geldi. Bazen stokta olmuyor. Gecikme normal. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 5 Haziran 2015 Yazar Paylaş 5 Haziran 2015 Bugün kamera işini hallettim. Vatan Kartı Kameranın elektriğini yolcu tarafındaki sigorta panelinden aldım. Gündüz farı adı altında boş bir soket vardı oraya 20'lik bir sigorta taktı sonra stoplar sürekli yanmasın diye + kutbunun temasını panelden kesti. Ben kabloyu sağ direkten geçirdim. Şansıma A sütununda boş kablo klipsleri vardı, biraz genişti fakat işimi gördü. Sağ taraftaki plastiği sökünce de torpidonun yanında güzel bir boşluk buldum ve çift taraflı bantlar ve halı kaydırmaz yardımıyla sabitleyip ses yapmasını engelleyecek hale getirdim. Fitili söküp takmak çok kolay oldu, A sütununu sökmeye gerek kalmadan tornavidayla kabloyu itekleyerek yerleştirdim ve camın üstünde hiç bir sabitleme yapmaya gerek kalmadan kabloyu yerleştirdim. Bunlar da çekebildiğim fotoğraflar: Tek görünen kablo bu beyaz: A sütunundaki kablo tutucular: Haricen aldığım tutucuya 1+1 saat törpü yaptım ve anca oldu. Yoksa tak çıkart yaparken kamerayı kıracaktım... Çok şükür bu işi de bitirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu arada önemli bir not: Çakmaklığa takılan adaptöre lehim yoluyla kablo sabitleyenler. Benim adaptörümün iki kenarında bulunan, yuvaya taktığımızda sıkışmayı sağlayan ve - kutbu üstlenen kanatlardan birisi sisteme bağlı değilmiş, kabloyu taktığımızda çalışmayınca adaptörü bozduk zannettik. Diğer kanada lehimlenince sorun düzeldi. Başına gelenlere uyarı olsun. Kısaca bu olay arkadaşlar .) 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Biz de montaj yaparken farkettik ilk başta çalışmadı iki ucuna birden yaptı lehimi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Lehim falan oooo Bi Çakmaklık yuvası alıp, sigorta panelinden bi kablo, sigorta kutusunun arkasına montaj, tamamdır Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Lehim falan oooo Bi Çakmaklık yuvası alıp, sigorta panelinden bi kablo, sigorta kutusunun arkasına montaj, tamamdır Ne kadar kolay anlatıyorsun. Oturup yapsana [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Ne kadar kolay anlatıyorsun. Oturup yapsana [emoji23][emoji23][emoji23]Elektrikçi var serviste Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Elektrikçi var serviste HE olsa ne derdi :D Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Ne kadar kolay anlatıyorsun. Oturup yapsana [emoji23][emoji23][emoji23] Ya bakma sen buna dün gece ayarları anlatana kadar iflahımı kuruttu HE olsa ne derdi :D Sürüngengiller. Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Pearl kanka ile iade sürecini noktaladık gibi. Dear Burak, Thanks for your message. I have asked a refund for you. Please check your account 3-5 days later for the refund. Thanks for your understanding in this case. This ticket would be closed. If you have any further question, please feel free to contact with us and submit a new ticket. Best regards, Pearl Yalnız account'â iade diyor.Parayı gearbest hesabına iade ederlerse pıçaklarım bu pearl'ü Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Ya bakma sen buna dün gece ayarları anlatana kadar iflahımı kuruttu Sürüngengiller. İyiki benim sesim kısık beni aramadı ozaman Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 İyiki benim sesim kısık beni aramadı ozaman Gece saat 01'di sanırım Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 HE olsa ne derdi :D O böyle bi yerde çalışsa, neler yapardı acaba? Benim yaptığım devede kulak kalır Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 O böyle bi yerde çalışsa, neler yapardı acaba? Benim yaptığım devede kulak kalır Görmek lazım. 1 ay yanında kalsın Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 O böyle bi yerde çalışsa, neler yapardı acaba? Benim yaptığım devede kulak kalır Ne olacak kendim pişirir yerdim. Büfe işletiyorsun sonuçta Görmek lazım. 1 ay yanında kalsın 1 ay çok hacı Arabayı beyaza çevirir vallaha Uğraşmam sıfırını alırım Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 Ne olacak kendim pişirir yerdim. Büfe işletiyorsun sonuçta 1 ay çok hacı Uğraşmam sıfırını alırım Daha kısa sürede hallerdin herhalde [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 Güzel kamera, Daha iyisi ancak 100-120 dolara olur. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 Hakan sevmez böyle şeyleri gerçi,ama nasıl oldu anlamadım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 Hakan, ses de kaydediyor bu, az küfret 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts