İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Benim kamera gelmiş. Denedim çalışıyor çok şükür.

20150602_193139_zps50e2tds6.jpg

Bir sorum olacak. İçinden çıkan usb kablosuyla direkt bilgisayara bağlarsak voltajda bir problem olur mu?

Son tahlilde focus 2011 mk2'nin neresine bağlarsak sürekli açık kalmaz? Bir karara varan oldu mu?

Elektrik kesilince zaten gidiyor. 2011 focusta elektrik hic mi kesilmiyor. 2011 yeni kasa c max 15 dk sonra kesiyordu elektrigi.
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Benim kamera gelmiş. Denedim çalışıyor çok şükür.

20150602_193139_zps50e2tds6.jpg

Bir sorum olacak. İçinden çıkan usb kablosuyla direkt bilgisayara bağlarsak voltajda bir problem olur mu?

Son tahlilde focus 2011 mk2'nin neresine bağlarsak sürekli açık kalmaz? Bir karara varan oldu mu?

Çakmaklık 20 dk sonra elektriği kesiyor deniyordu.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
(düzenlendi)

Elektrik kesilince zaten gidiyor. 2011 focusta elektrik hic mi kesilmiyor. 2011 yeni kasa c max 15 dk sonra kesiyordu elektrigi.

Necati abi ben çakmaklığa değil de yolcu koltuğunun ayak ucunda bulunan sigorta paneline bağlayıp tamamen gizli tutmak istiyorum.

Çakmaklık 20 dk sonra elektriği kesiyor deniyordu.

O halde çakmaklığın sigortasından alınacak, hangisi olduğu kitapçıkta belirtilmiştir.

Emre gözün aydın.. :bravo:

abicim teşekkür ederim :)

Darısı bana artık

amin. Darısı ve daha iyisi tüm isteyenlerin olsun.

http://tr.aliexpress.com/item/Micro-Auto-Universal-Dual-2-Port-USB-Car-Charger-For-iPhone-iPad-iPod-3-1A-Mini/1964101100.html

Şöyle bir ürün alırsak eğer kutudan çıkan usb kablo ile kamerayı kullanabilir miyiz? Sök tak yapmadan hep telefonu şarj etmek hem kamerayı kullanmak için düşündüm.

Bu şekilde benim tahminim 5 voltluk kamera 12 volt karşısında cartayı çeker. Kendi adaptörünü kullanın. 5 volt 1,5 amper

Düzeltiyorum, çoklayıcı 1: 5v 1.1a

Çoklayıcı2: 5v 2a imiş.

Nasıl olur bilmiyorum. 1.5a olanını bulun bence.

tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Arkadaşlar küçük aparat geldi fakat kameraya takılan kısım tam paralel değil, bunu nasıl düzeltebilirim.

99df58c6c0f5e50d02ace154d86a481f.jpg

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

12 volt çıkış vermiyor ki.Under 10volt yazıyor.Büyük ihtimalle 5 veriyordur

Arkadaşlar küçük aparat geldi fakat kameraya takılan kısım tam paralel değil, bunu nasıl düzeltebilirim.

düz şekilde kesip japonla tekrar yapıştırmak geldi benim aklıma ilk :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

12 volt çıkış vermiyor ki.Under 10volt yazıyor.Büyük ihtimalle 5 veriyordur

düz şekilde kesip japonla tekrar yapıştırmak geldi benim aklıma ilk :)

Evet mesajımda düzelttim bir daha düzelteyim. İki çıkış var ya, birisi 5v 2a diğeri 5v 1,1a imiş. Bunun 5v 1,5a olanını bulmak lazım. Tabi yazılan değerler doğru olsa iyi olur, 41 dolar ve 20 gün çöpe gitmesin :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

O zaman şurdan bir bakış açısıyla yaklaşayım :) Bilgisayara bağladığımızda usb'si ile kamerayı, bilgisayar direk 5v 1.5A mı veriyor merak ettim şimdi :D 

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

O zaman şurdan bir bakış açısıyla yaklaşayım :) Bilgisayara bağladığımızda usb'si ile kamerayı, bilgisayar direk 5v 1.5A mı veriyor merak ettim şimdi :D

Ben de merak ettim, zaten kamera gelir gelmez ilk bunun sorusunu sordum lakin cevap henüz gelmedi :)
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Onun dönebilme özelliği vardı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Çoklayıcı vs gibi işlere cidden gerek yok, sigorta panelinden kontakla açılıp kapanan bir sigorta bulun, oradan kablo çekip yanında gelen adaptör uçlarına lehim yaptırın kabloları toplayıp oralarda bi yerlere sabitleyin, kablo da zaten sütundan yukarı gidecek, tertemiz mis gibi kablo yoğunluğu olmadan kontak açılınca açılan kapanınca kapanan kamera olsun, bir çok Ford modeli çakmak elektriğini kesmiyor, montaj yapan yer kontrol kalemi ile kontağa bağlı elektrik hattını tespit edebilir zaten

Yorum bağlantısı

]

Serdal giriyor biraz zorla.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Onun dönebilme özelliği vardı.

Şimdi o kadar bekledik kırmayayım diye sormuştum döndürdüm oldu. :)

Serdal giriyor biraz zorla.

Yok Hakan ım daha o aşamaya gelemedim, cama yapıştırınca kamera sağa bakıyor olacaktı şimdi düzelttim. Biraz sert ama oraya da yön verebiliyoruz öğrenmiş oldum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Çoklayıcı vs gibi işlere cidden gerek yok, sigorta panelinden kontakla açılıp kapanan bir sigorta bulun, oradan kablo çekip yanında gelen adaptör uçlarına lehim yaptırın kabloları toplayıp oralarda bi yerlere sabitleyin, kablo da zaten sütundan yukarı gidecek, tertemiz mis gibi kablo yoğunluğu olmadan kontak açılınca açılan kapanınca kapanan kamera olsun, bir çok Ford modeli çakmak elektriğini kesmiyor, montaj yapan yer kontrol kalemi ile kontağa bağlı elektrik hattını tespit edebilir zaten

Az önce çakmaklığın motoru durdurduğumda elektrik vermeye devam ettiğini ben de fark ettim. Ama bu durum akü bitene kadar mı devam ediyor yoksa 20 dakika sonra kapanıyor mu öğrenecek kadar zamanım yoktu.

Şöyle kontak kapandıktan bir müddet sonra kesiyorsa çakmaklığa da razıyım. Yoksa dediğin gibi başka bir yerden çekeceğiz.

Yorum bağlantısı

Az önce çakmaklığın motoru durdurduğumda elektrik vermeye devam ettiğini ben de fark ettim. Ama bu durum akü bitene kadar mı devam ediyor yoksa 20 dakika sonra kapanıyor mu öğrenecek kadar zamanım yoktu.

Şöyle kontak kapandıktan bir müddet sonra kesiyorsa çakmaklığa da razıyım. Yoksa dediğin gibi başka bir yerden çekeceğiz.

2011 focus a kadar kesmiyor eminim
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt
(düzenlendi)

Araçta beklemene gerek yok.Kamera takılı vaziyette kitle arabayı git.bi kaç saat sonra gel bak kamera menüsünden kayıtlara.En son ne zamana kadar çekmiş diye

tarihinde Burak Beykurt tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Kamerayı bırakmasak sadece adaptörün ışığına baksak kilidi açmadan? :)

Çalarlar malarlar bir iki gün kullanalım diye şey ettiydim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ben bugün kamerayı biraz test ettim de alet çok ısınıyor. Sizin kameralarınız da o kadar ısınıyor mu? Bozulmasın hemencecik? ;)

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Ben bugün kamerayı biraz test ettim de alet çok ısınıyor. Sizin kameralarınız da o kadar ısınıyor mu? Bozulmasın hemencecik? ;)

Babamın aracında 1 senedir izmir güneşini yiyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

We will refund 85% item fee $53.5 in this case. 

Ürün ellerine ulaşmış.İade için yazmışlar 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bugün askı aparatım geldi. Kameraya takabilmek için tırnak törpüsüyle 1 saat kadar uğraştım. Arabaya yapıştırdıktan sonra bir daha çıkarabilir miyim bilmiyorum. :)

Elektrik için yolcu tarafındaki sigorta panelinden 128 numaralı boş yeri seçtim. Eğer kontakla birlikte kapanıyorsa orayı kullanacağım. Vira bismillah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turhan Onat

1 Hazirande verilen siparişim halen "Processing" aşamasında. Bu süreç normal midir arkadaşlar.

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...