Rıdvan Ergün 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Bir de bu çıktı şimdi. Kapasitör mapasitör... Kardeşim Shadow GT 680 en iyisi dediniz aldık. Nolacak şimdi. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Bir de bu çıktı şimdi. Kapasitör mapasitör... Kardeşim Shadow GT 680 en iyisi dediniz aldık. Nolacak şimdi. Beğenmediyseniz ben alırım sizden Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Onu ben yazdım [emoji3] Özür dilerim görmedim biz olgu beye şartlanmışız Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 https://youtu.be/gBwfxC35ei4 Benim kamera çok mu titriyor sizde de böyle mi? Müzikteki bass ile bile titriyor.Bir ayarı falan var mı bunun Bir de sanki seke seke gidiyormuş gibi bir hava var görüntüde.Köprü üzerindeymiş gibi Valla ona sanırım yapacak bir şey yok bass ayarlarıyla oynanacak. Malum dikkat ederseniz dikiz ayna da oynuyor sağlam müziklerde Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Valla ona sanırım yapacak bir şey yok bass ayarlarıyla oynanacak. Malum dikkat ederseniz dikiz ayna da oynuyor sağlam müziklerde Ama bası da çok iyi ya ses sistemi var gibi Radyoda o kadar ses iyi gelmiyor da iphone ile auxdan çalınca ses çok kaliteli geliyor.Kablonun etkisi var mı bilmiyorum iyi kablo almıştım alırken Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Ama bası da çok iyi ya ses sistemi var gibi Radyoda o kadar ses iyi gelmiyor da iphone ile auxdan çalınca ses çok kaliteli geliyor.Kablonun etkisi var mı bilmiyorum iyi kablo almıştım alırken Köprüden olmasın. Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Köprüden olmasın. Yok abi.O videoda köprüdenmiş gibi tabi de bütün videoları tek tek izledim.normal yolda da bundan daha aşırı titrediği görüntüler var Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 1 Haziran 2015 Yazar Paylaş 1 Haziran 2015 Bir de bu çıktı şimdi. Kapasitör mapasitör... Kardeşim Shadow GT 680 en iyisi dediniz aldık. Nolacak şimdi. Gt680w ye kapasitör takacaanız Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Gt680w ye kapasitör takacaanız Siz bu gidişle hepimizi elektrikçi ustası yapacanız ya hayırlısı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Gt680w ye kapasitör takacaanız Süper fikir [emoji7] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Ben konuyla alakasız birşey soracağım. Kameraya gelen Elektiriği navigasyon için çoğaltabileceğim aparat varmı? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Çakmaklık çoklayıcı. 5 LiraAbi tavana kadar kablo çekmek istemiyorum oraya kadar tek hat çekmişim. Yeni bir hat çekmek istemiyorum. Oradan çoğaltmak istiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Çakmaklığa takılan parça bir adaptördür. Aynı zamanda şarj cihazı. Bir adaptör iki cihazı şarj edemeyebilir. Kablo çek bişey olmaz. Bunu da diğer taraftan çek. Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Beğenmediyseniz ben alırım sizden Fena fikir gibi gelmedi bana Gt680w ye kapasitör takacaanız Mis gibi tavandan döşeme altından dikiz aynasının arkasına kablo çektirdim.Cihazı söküp satmak sırf o yüzden zor geliyor. Kapasitör takmak mümkün mü gerçekten? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Yok abi.O videoda köprüdenmiş gibi tabi de bütün videoları tek tek izledim.normal yolda da bundan daha aşırı titrediği görüntüler var Montajı bir kontrol et bence. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Ben konuyla alakasız birşey soracağım. Kameraya gelen Elektiriği navigasyon için çoğaltabileceğim aparat varmı? Çakmaklık çoklayıcı. 5 Lira Abi tavana kadar kablo çekmek istemiyorum oraya kadar tek hat çekmişim. Yeni bir hat çekmek istemiyorum. Oradan çoğaltmak istiyorumGelen 5V enerjiyi çoğaltmanızı tavsiye etmem. Zaten ucu ucuna yetecek kadar akım var. ( Ör : 1000 mah ) Bunu ikiye bölmek her iki cihazın sağlıklı çalışmasını etkiler.Mehmet KAYA abi Çekmiş olduğun kabloyu 12 V nakil etmekte kullanıp adaptörleri tavana gizlesen daha kolay ve sağlıklı olur...[emoji106] Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 2 Haziran 2015 Yazar Paylaş 2 Haziran 2015 Fena fikir gibi gelmedi bana Mis gibi tavandan döşeme altından dikiz aynasının arkasına kablo çektirdim. Cihazı söküp satmak sırf o yüzden zor geliyor. Kapasitör takmak mümkün mü gerçekten? Gavur yapmış https://forum.dashcamtalk.com/threads/gt680w-super-capacitor-stealth-mod.5292/ Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 https://youtu.be/SBnY44UahMc Dün vantuzu tekrar yapıştırdım.Kamera tutacagını da iyice sıktım.Şimdi de dans ediyor görüntü 1 Yorum bağlantısı
Turhan Onat 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Bu gearbest sitesinden ürün iptali nasıl yapılıyor arkadaşlar? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 https://youtu.be/SBnY44UahMc Dün vantuzu tekrar yapıştırdım.Kamera tutacagını da iyice sıktım.Şimdi de dans ediyor görüntü Akım düşük kalırsa ve voltaj dalgalanmaları kameranın sağlıklı çalışmasını etkiler. Özellikle teyp açık ve bass varken demişsiniz. Bass voltaj dalgalanmalarına sebep olur. Araçta tesisat var mı ? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 2 Haziran 2015 Yazar Paylaş 2 Haziran 2015 https://youtu.be/SBnY44UahMc Dün vantuzu tekrar yapıştırdım.Kamera tutacagını da iyice sıktım.Şimdi de dans ediyor görüntü yahu çekiyor işte video clip çekip yarışmaya katılmayacağız allah kaza bela vermesin Panorama X2 al dans etmesin görüntüler Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Akım düşük kalırsa ve voltaj dalgalanmaları kameranın sağlıklı çalışmasını etkiler. Özellikle teyp açık ve bass varken demişsiniz. Bass voltaj dalgalanmalarına sebep olur. Araçta tesisat var mı ? Tesisat yok.Orjinal herşey ses sisteminde.Bass da orta seviyelerde.maksimum yapmadım patlamasın diye 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Benim kamera gelmiş. Denedim çalışıyor çok şükür. Bir sorum olacak. İçinden çıkan usb kablosuyla direkt bilgisayara bağlarsak voltajda bir problem olur mu? Son tahlilde focus 2011 mk2'nin neresine bağlarsak sürekli açık kalmaz? Bir karara varan oldu mu? 2 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Hayırlı olsun Emre. Bu arada arkadaşlar Olgu beyinde söylediği gibi efsane beklemeye gerek yok kameradan. Sonuçta ortalama 100 liraya aldığımız bir ürün. Bu tip ürünler için gayet uygun fiyat. Kullanım amacımız (Allah kullandırmasın) kaza anı. Plakanın okunabilir olması bence yeterli ki bunu iyi yapıyor. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts