İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Köksal kaça geldi ?

35 tl kargo dahil abi, n11 linki önceki sayfalarda olacaktı.

Yeni kamera geldi.İnşallah bu sağlam çıkar :D

Hadi hayırlısı, benim kırık aparat için nazik teklifini düşünüyorum da tırtıklı yerden tekrar düşer mi diye emin olamıyorum  :blush:  :flowers: 

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Ne çabukk ?

Evet çok hızlı oldu.siparişten 20 gün sonra elime ulaşmış oldu.Taktım kamerayı çok şükür sıkıntı yok.Önce format attım karta sonra g-sensor kapadım.başka birşey yapmam gerekiyor mu?

Hadi hayırlısı, benim kırık aparat için nazik teklifini düşünüyorum da tırtıklı yerden tekrar düşer mi diye emin olamıyorum  :blush:  :flowers:

İstediğin zaman söylemen yeter hemen kargoya veririm elimdeki fazla olanı  :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Video kayıt sırasında bir tuşa basıp foto çekme imkanı var mı? 

yok diye biliyorum, hadi hayırlı olsun yeni kamera :) 

Yorum bağlantısı

13 Mayısta sipariş vermiştim. 26 Mayısta İstanbul, bugünde Balıkesire geldi. Yarın bende sanırım.

Yorum bağlantısı

Güzel..Ben bunu daha ucuza bulmuştum,Olgu abi marka ismi verince Kingston aldım.

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Eee kaç haftadır nasıl yaptırıcam diye dert yanarken dedim şunu kendim sokuşturayım :D Elektrik kısmını yapamadım tabi ama en azından Ozan'la ilerleye haftalarda halledene kadar kablolar etrafta kalabalık olmasın diye güzelce tavanın ordan sağ direğe kabloyu sokuşturdum.Ordan da anahtarla ite ite aşağı indim :D sonuç : 0 kablo :D

Xv6dro.jpg

b56ydY.jpg

d5BXAZ.jpg

5dyY1M.jpg

Amz3d7.jpg

Vites örtüm de şekil yani :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Eyvallah :)

Nasıl çekiyor ? İyimi :)

Bu arada diğer forumdan bir arkadaşın lens ile sensör arasında bir küçük leke var acaba bunu temizlemek mümkünmü bilen varmı ?

Lens ile sensör arasına ulaşmak zormudur acaba.

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Nasıl çekiyor ? İyimi :)

Bu arada diğer forumdan bir arkadaşın lens ile sensör arasında bir küçük leke var acaba bunu temizlemek mümkünmü bilen varmı ?

Lens ile sensör arasına ulaşmak zormudur acaba.

Valla iyi çekiyor da aracın göğüs kısmı cok yansıyor buna çözüm yok mu

Yorum bağlantısı

Ön camdan kaynaklı her kamerada gündüz aynı durum var maalesef cidden o durum. Belki kameraya polarize filtre yapılabilir ama o da kalitede düşme yapabilir
Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez

Kesmiyor maalesef çakmaklık hep aktif, belki yeni modellerde öyledir ama Emmi nin mondi de aynı, 2011 focus lar da öyle, saatlerce bekledik hala ışık açıktı :)

2001 Mk3 mondeo da denemedim ama 2008 caddy müteakiben 2012 focus style kesinlikle kesiyor eminim.

Yorum bağlantısı

2001 Mk3 mondeo da denemedim ama 2008 caddy müteakiben 2012 focus style kesinlikle kesiyor eminim.

Vw lerin bir çoğu direk kontak çıkarır çıkmaz bile kesiyor. Yeni focusda olabilir dediğim gibi ama bizim nesillerde focus 2.5 larda vs kesmiyor
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Birazdan youtube linki atıcam.Drive'a yada başka cloud ortama atmıycam millet uğraşmasın 200mb indirmeye izlemek için :D

Bir de Olgu hocam geçen bir program paylaşmıştı videoları kurcalamak için.Neydi o?

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt
(düzenlendi)

Bu arada bu kamerayı evde güvenlik için de kullanabiliriz :p uzun bir usb kablo ile kaliteyi de düşürünce uzun bi kayıt ömrü olur :D

tarihinde Burak Beykurt tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Örtü ört örtü konsola :)

Şaka bir yana filitre ile yansıma önleniyor ama performans alabilmek için en az 30-40 $ lık iyi bir filitre alınmalı. Fakat filitre gece çekimlerini karanlık yaptığı için gündüz tak gece çıkar. Kim uğraşır abi :)

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Burak gözünaydın :)

Eyvallah sonunda :)

Örtü ört örtü konsola :)

Şaka bir yana filitre ile yansıma önleniyor ama performans alabilmek için en az 30-40 $ lık iyi bir filitre alınmalı. Fakat filitre gece çekimlerini karanlık yaptığı için gündüz tak gece çıkar. Kim uğraşır abi :)

Acaba dikizin oraya degil de tam konsolun ustunde camın dibine monte etsek nasıl oluur? görüntü çok mu yerden olur.Yansıma olmaz diye tahmin ediyorm

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...