İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Kartta büyük ihtimalle sorun abi,zaten 3dklık video 350 mb civarı yazamıyordur, yada şu var, Gsensör aktif ise kamera oynadığında görüntüyü silinmesin diye salt okunur yapıyor,ondan yazamamıştır üstüne

Gsensör aktif diye ayarlamıştım, kapatayım mı o zaman(nasılsa elektrik kesilince kapatıyor kendini pilli değil). Işıklarda durunca kaydı kesmez heralde

Yorum bağlantısı

Gsensör aktif diye ayarlamıştım, kapatayım mı o zaman(nasılsa elektrik kesilince kapatıyor kendini pilli değil). Işıklarda durunca kaydı kesmez heralde

o g sensör kaza gibi durumlarda sarsıntı ile devreye girerek o kaydın üstüne yazmasın diye açılıyor aslında ama, Olgu abinin dediğine göre malum bizim yollar sayesinde araba devamlı sarsılarak gittiğinden tüm görüntüler salt olup zamanla kartı tamamen dolduruyor :) 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

o g sensör kaza gibi durumlarda sarsıntı ile devreye girerek o kaydın üstüne yazmasın diye açılıyor aslında ama, Olgu abinin dediğine göre malum bizim yollar sayesinde araba devamlı sarsılarak gittiğinden tüm görüntüler salt olup zamanla kartı tamamen dolduruyor :)

Hmm şimdi düştü jeton  :good1:  Benim önceki kameram pilli idi, arabayı park edince g sensörü sayesinde önünden geçenleri, kaputa çıkan kedileri filan çekerdi :D

Yorum bağlantısı

Hmm şimdi düştü jeton  :good1:  Benim önceki kameram pilli idi, arabayı park edince g sensörü sayesinde önünden geçenleri, kaputa çıkan kedileri filan çekerdi :D

O özellik motion detection olarak bunda da var sanırım ama kontağa  bağlanınca bir anlamı olmuyor :)

Yorum bağlantısı

Aradığın tüm cevaplar ilk sayfalardaki videolarda mevcut :) ilk soru hariç

Cihaz kapasitörlü yani pilsiz diye biliyorum  :unsure2:

Yorum bağlantısı

Arkadaşlar Testleri biten mini 0806 Gpsli kamerayı kâr eklemeden aldığım fiyata isteyene verebilirim. Forumda ayrıca kameranın konusu bulunmakta özel msj atabilirsiniz :)

Olgu bey Teşekkürler :flowers:

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Ben zaten tüm gösterge ışıkları sönene kadar beklediğimden fark etmemişim. :)

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Olgu bey ilk sayfada verilen indirim kodu bütün ürünlerde mi geçerli, yoksa sadece konu başlığında adı geçen kamera için mi? Sözün özü:oradan hafıza kartı da aldığımızda bunun indirim kodu farklı mı? Örnek olarak, şu ürünü alacağım zaman bunun için bir indirim kodu var mıdır? Kamerayı aldım ama maalesef hafıza kartını unuttum  :(

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Olgu bey ilk sayfada verilen indirim kodu bütün ürünlerde mi geçerli, yoksa sadece konu başlığında adı geçen kamera için mi? Sözün özü:oradan hafıza kartı da aldığımızda bunun indirim kodu farklı mı? Örnek olarak, şu ürünü alacağım zaman bunun için bir indirim kodu var mıdır? Kamerayı aldım ama maalesef hafıza kartını unuttum  :(

Verdiğiniz link "my cart" yani Gerabest sitesinde herkesin kendi sepetine gidiyor. Bu nedenle sizin bahsettiğiniz ürün çıkmıyor. Bilgi.

Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez

Fordlar çakmak elektriğini kesmiyor, kayıt devam eder o yüzden. Vantuzun arkasına çift taraflı bant yap geç abi :)

20 Dk içinde çakmaklık dahil sistemde elektriği kesiyor.tecrübe ile denenmiştir. :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

20 Dk içinde çakmaklık dahil sistemde elektriği kesiyor.tecrübe ile denenmiştir. :good1:

Bu güzel bir haber.

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Epey oldu bir başlık vardı orayada böyle yazmıştım ama kesmiyor dendi. Akünün durumuna bağlı olarak sanırım 20-30 dakika arasında kesiyor.

Yorum bağlantısı

Kesmiyor maalesef çakmaklık hep aktif, belki yeni modellerde öyledir ama Emmi nin mondi de aynı, 2011 focus lar da öyle, saatlerce bekledik hala ışık açıktı :)
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Peki bu alet bizim aküyü kaç günde bitirir?

Çektiği ampere bağlı olarak değişmekle beraber teyibin bir iki günde bitirdiğini hesaplarsak buda en fazla bir hafta sürer bence, belki de daha kısa sürede.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

O halde bize kesin çözüm kamerayı tam olarak nereye hangi sigortaya bağlamamız gerektiğinin bilgisi lazım.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

O halde bize kesin çözüm kamerayı tam olarak nereye hangi sigortaya bağlamamız gerektiğinin bilgisi lazım.

Ozan teyibin sigortasından aldırarak çektirmiş, gelince bende o şekilde çekeceğim.
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ozan teyibin sigortasından aldırarak çektirmiş, gelince bende o şekilde çekeceğim.

Peki voltaj ve amper uyuyor mu ki? İyi araştırmak lazım.

Yorum bağlantısı

Peki voltaj ve amper uyuyor mu ki? İyi araştırmak lazım.

Kameraya direk bağlamıyoruz ki, araç içinde 12v sabit var zaten , çakmaklık da öyle veriyor. Teyp arkasındaki 12 v dan kontağa bağlı olarak elektrik çekip + ve - uçlarını kameranın kendi adaptörüne bağladık. Adaptör kamera için uygun olan 5V 'a düşürüyor

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bu arada kullanımla ilgili bikaç şey keşfettim belki faydası olur. Kayıt esnasında mode tuşuna basılı tutunca ses kaydını aç/kapa yapıyor. Açma/kapama tuşuna basılı tutunca da öndeki ledleri açıp kapatıyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Video kayıt sırasında bir tuşa basıp foto çekme imkanı var mı? 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...