Emre Şimşek 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Temiz iş olmuş. Bir şey soracağım, neden herkes kamerayı ortalara doğru yapıştırıyor? Yukarı yapıştırınca görüntü kalitesini veya kadrajı mı bozuyor? Şahsen kameranın siyah bölgeye saklanabildiği kadar saklanması gerektiğine inanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Temiz iş olmuş. Bir şey soracağım, neden herkes kamerayı ortalara doğru yapıştırıyor? Yukarı yapıştırınca görüntü kalitesini veya kadrajı mı bozuyor? Şahsen kameranın siyah bölgeye saklanabildiği kadar saklanması gerektiğine inanıyorum. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Serdal,güle güle kullan. Mis gibi olmuş. Teşekkür ederim Hakan ım. . .Serdal Güle güle kullan. Teşekkür ederim Mehmet hocam. . Serdal abi güzel olmuş yeri, noktalı yer olmasına rağmen tutunmuş vantuz Teşekkür ederim kardeşim. Çift taraflı bant var vantuzda ondan duruyo Temiz iş olmuş. Bir şey soracağım, neden herkes kamerayı ortalara doğru yapıştırıyor? Yukarı yapıştırınca görüntü kalitesini veya kadrajı mı bozuyor? Şahsen kameranın siyah bölgeye saklanabildiği kadar saklanması gerektiğine inanıyorum.Teşekkür ederim. Ortada olunca görüntü ortalanmış oluyor ben daha yukarı alacaktım fakat sensör kabinleri engelliyor. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Alıyoruz abi. Bilgisayar kullanıcılıarı için link. 19 TL puan kullandım iyi oldu 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 (düzenlendi) https://youtu.be/rjhYXbMVjfE Kamera konumu nasıl sizce? 25 Mayıs 2015 tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Güntay 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Kamerayı aldım. Monte ettırdım gayet guzel bır sekılde.. Yalnız kafama takılan deli sorular var... 1) Kamerayı pc de sarj ettim. Ama hep sağ alt köşede yanıp sönen bir işaret var.. Pil uyarısı sanırım. Nedenini çözemedim. 2) Kameranın içinden bir hafıza kartı çıkmadı.. Hafıza kartı almadan hiçbir işlem yapamıyoruz anladığım kadarıyla.. Doğru mudur? 3) Allah rızası için birisi şu kameranın fonksiyonlarını sade bir dille anlatsın lütfen 4)Hangi hafıza kartını almalıyım? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Toshiba bu fiyata, orjinal değildir... Benim toshy gelmiş. Akşam gidince bir bakarım. Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Kamerayı aldım. Monte ettırdım gayet guzel bır sekılde.. Yalnız kafama takılan deli sorular var... 1) Kamerayı pc de sarj ettim. Ama hep sağ alt köşede yanıp sönen bir işaret var.. Pil uyarısı sanırım. Nedenini çözemedim. 2) Kameranın içinden bir hafıza kartı çıkmadı.. Hafıza kartı almadan hiçbir işlem yapamıyoruz anladığım kadarıyla.. Doğru mudur? 3) Allah rızası için birisi şu kameranın fonksiyonlarını sade bir dille anlatsın lütfen 4)Hangi hafıza kartını almalıyım? Aradığın tüm cevaplar ilk sayfalardaki videolarda mevcut ilk soru hariç 1 Yorum bağlantısı
Murat Güntay 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Tum sorularin cevabını buldum aynen. Ama 1.soru çözümsüz su an Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Tum sorularin cevabını buldum aynen. Ama 1.soru çözümsüz su an Olgu Erhan hocam görünce yardımcı olacaktır Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Tum sorularin cevabını buldum aynen. Ama 1.soru çözümsüz su an Kamerada şarj edebileceğiniz bir batarya yok, sadece kapasitör var. Oda enerji kesildikten sonra 3-4 sn çalışıp kaydı tamamlamasına yarıyor. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 25 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2015 Arkadaşlar Testleri biten mini 0806 Gpsli kamerayı kâr eklemeden aldığım fiyata isteyene verebilirim. Forumda ayrıca kameranın konusu bulunmakta özel msj atabilirsiniz Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Bugün ben de montajı yaptırdım, tesisatçı yaptı işi, teypte kontaktan Tetik olduğu için sigorta panelinden bulma ile uğraşmadan direk teyp enerjisinden kablo çekilip, adaptörün uçlarına lehim yapıldı, sağ ön sutun dan indirilip arkaya saklandı, tertemiz oldu Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Sağ sütun kolay çıkıyor mu, belirli yöntemi var mıdır? Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Sağ sütun kolay çıkıyor mu, belirli yöntemi var mıdır?Tutup cartcart diye çekti Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 (düzenlendi) Vay anasını, korkudan elimizi sürmeyiz biz[emoji4] bu arada teyp işini iyi dedin, gelince bende ondan çekeyim. 25 Mayıs 2015 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Vay anasını, korkudan elimizi sürmeyiz biz[emoji4] bu arada teyp işini iyi dedin, gelince bende ondan çekeyim.Adamlar alışmış artık Evet pratik oldu orası Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Adamlar alışmış artık Evet pratik oldu orası Aynen çok aydınlandım, sıra kameranın elime ulaşmasında[emoji4] Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Aynen çok aydınlandım, sıra kameranın elime ulaşmasında[emoji4]Kaç gün oldu çıkalı Hollanda dan? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Pek bakamadım çıktı mı bilmiyorum ama kodu alalı 3 gün oldu sanırım Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Pek bakamadım çıktı mı bilmiyorum ama kodu alalı 3 gün oldu sanırımO zaman 12 günü falan daha var Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 O zaman 12 günü falan daha var Oo iyiymiş, daha uzun sürer diye düşünüyordum. Teşekkür ettim, rahatlık çöktü üzerime. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Selamlar, Ben idarelik 2 gb lık kart takıp formatladım kayıtları da yaptı ancak hafıza dolunca silip üstüne kaydetmiyor, rec in kırmızı noktası çıkıyor ekranda ama kayıt yapmıyor. Sizlerde durum nasıl? Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Selamlar, Ben idarelik 2 gb lık kart takıp formatladım kayıtları da yaptı ancak hafıza dolunca silip üstüne kaydetmiyor, rec in kırmızı noktası çıkıyor ekranda ama kayıt yapmıyor. Sizlerde durum nasıl? Kartta büyük ihtimalle sorun abi,zaten 3dklık video 350 mb civarı yazamıyordur, yada şu var, Gsensör aktif ise kamera oynadığında görüntüyü silinmesin diye salt okunur yapıyor,ondan yazamamıştır üstüne Yorum bağlantısı
Recommended Posts