İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Emre Şimşek

Temiz iş olmuş. Bir şey soracağım, neden herkes kamerayı ortalara doğru yapıştırıyor? Yukarı yapıştırınca görüntü kalitesini veya kadrajı mı bozuyor? Şahsen kameranın siyah bölgeye saklanabildiği kadar saklanması gerektiğine inanıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Temiz iş olmuş. Bir şey soracağım, neden herkes kamerayı ortalara doğru yapıştırıyor? Yukarı yapıştırınca görüntü kalitesini veya kadrajı mı bozuyor? Şahsen kameranın siyah bölgeye saklanabildiği kadar saklanması gerektiğine inanıyorum.

a0817a032413d126bdea0c8ec60d922d.jpg
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Serdal,güle güle kullan.

Mis gibi olmuş.

Teşekkür ederim Hakan ım. . .

Serdal Güle güle kullan.

Teşekkür ederim Mehmet hocam. .

Serdal abi güzel olmuş yeri, noktalı yer olmasına rağmen tutunmuş vantuz :good1:

Teşekkür ederim kardeşim. Çift taraflı bant var vantuzda ondan duruyo :)

Teşekkür ederim. Ortada olunca görüntü ortalanmış oluyor ben daha yukarı alacaktım fakat sensör kabinleri engelliyor.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Güntay

Kamerayı aldım. Monte ettırdım gayet guzel bır sekılde..

Yalnız kafama takılan deli sorular var...

1) Kamerayı pc de sarj ettim. Ama hep sağ alt köşede yanıp sönen bir işaret var.. Pil uyarısı sanırım. Nedenini çözemedim.

2) Kameranın içinden bir hafıza kartı çıkmadı.. Hafıza kartı almadan hiçbir işlem yapamıyoruz anladığım kadarıyla.. Doğru mudur?

3) Allah rızası için birisi şu kameranın fonksiyonlarını sade bir dille anlatsın lütfen :)

4)Hangi hafıza kartını almalıyım?

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Kamerayı aldım. Monte ettırdım gayet guzel bır sekılde..

Yalnız kafama takılan deli sorular var...

1) Kamerayı pc de sarj ettim. Ama hep sağ alt köşede yanıp sönen bir işaret var.. Pil uyarısı sanırım. Nedenini çözemedim.

2) Kameranın içinden bir hafıza kartı çıkmadı.. Hafıza kartı almadan hiçbir işlem yapamıyoruz anladığım kadarıyla.. Doğru mudur?

3) Allah rızası için birisi şu kameranın fonksiyonlarını sade bir dille anlatsın lütfen :)

4)Hangi hafıza kartını almalıyım?

Aradığın tüm cevaplar ilk sayfalardaki videolarda mevcut :) ilk soru hariç

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Güntay

Tum sorularin cevabını buldum aynen. Ama 1.soru çözümsüz su an :)

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Tum sorularin cevabını buldum aynen. Ama 1.soru çözümsüz su an :)

Olgu Erhan hocam görünce yardımcı olacaktır

Yorum bağlantısı

Tum sorularin cevabını buldum aynen. Ama 1.soru çözümsüz su an  :)

Kamerada şarj edebileceğiniz bir batarya yok, sadece kapasitör var. Oda enerji kesildikten sonra 3-4 sn çalışıp kaydı tamamlamasına yarıyor.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Arkadaşlar Testleri biten mini 0806 Gpsli kamerayı kâr eklemeden aldığım fiyata isteyene verebilirim. Forumda ayrıca kameranın konusu bulunmakta özel msj atabilirsiniz :)

Yorum bağlantısı

cf3c513a96fa0281027a2fe73ad7184f.jpg

151be3d4920582bb867c8fededb515e2.jpg

8e283d4a9fc4d377a2bf5c84b32aa333.jpg

6225d2d43b559cafd23c14cd11a86369.jpg

Bugün ben de montajı yaptırdım, tesisatçı yaptı işi, teypte kontaktan Tetik olduğu için sigorta panelinden bulma ile uğraşmadan direk teyp enerjisinden kablo çekilip, adaptörün uçlarına lehim yapıldı, sağ ön sutun dan indirilip arkaya saklandı, tertemiz oldu :)

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
(düzenlendi)

Vay anasını, korkudan elimizi sürmeyiz biz[emoji4] bu arada teyp işini iyi dedin, gelince bende ondan çekeyim.

tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Vay anasını, korkudan elimizi sürmeyiz biz[emoji4] bu arada teyp işini iyi dedin, gelince bende ondan çekeyim.

Adamlar alışmış artık :)

Evet pratik oldu orası

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Adamlar alışmış artık :)

Evet pratik oldu orası

Aynen çok aydınlandım, sıra kameranın elime ulaşmasında[emoji4]
Yorum bağlantısı

Aynen çok aydınlandım, sıra kameranın elime ulaşmasında[emoji4]

Kaç gün oldu çıkalı Hollanda dan?
Yorum bağlantısı

Pek bakamadım çıktı mı bilmiyorum ama kodu alalı 3 gün oldu sanırım

O zaman 12 günü falan daha var :)
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

O zaman 12 günü falan daha var :)

Oo iyiymiş, daha uzun sürer diye düşünüyordum. Teşekkür ettim, rahatlık çöktü üzerime.
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Selamlar,

Ben idarelik 2 gb lık kart takıp formatladım kayıtları da yaptı ancak hafıza dolunca silip üstüne kaydetmiyor, rec in kırmızı noktası çıkıyor ekranda ama kayıt yapmıyor. Sizlerde durum nasıl?

Yorum bağlantısı

Selamlar,

Ben idarelik 2 gb lık kart takıp formatladım kayıtları da yaptı ancak hafıza dolunca silip üstüne kaydetmiyor, rec in kırmızı noktası çıkıyor ekranda ama kayıt yapmıyor. Sizlerde durum nasıl?

Kartta büyük ihtimalle sorun abi,zaten 3dklık video 350 mb civarı yazamıyordur, yada şu var, Gsensör aktif ise kamera oynadığında görüntüyü silinmesin diye salt okunur yapıyor,ondan yazamamıştır üstüne

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...