İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Serdal Soysal

Ben site ismi yazmadım sokakkta 4 site var bakalım bulabileceklermi beni.

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Deneme

1.2.3

İzlerken kalite 1080p ayarlanmalı,,,

Zaten Bose müzik sistemine kameranın mikrofonu dayanamıyor aradaki cısss  cıss ses normal kayıtta yok youtubeye attıktan sonra oluyor.

Kobra yılanı gibi tııııssss tııııısssss :D

Burak cim olay bu

93c980284fd5511cf18f3ac47b418d4c.jpg

Hmm cama yapıcan parca sorunlu demek.Şu portatif minik olan var ilk sayfada ondan mı alıcaksın?Yoksa benim bozuk kameranın parcalarını yollamadım sana göndereyim bendekini.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

benim A111C denilen kamera zayıf istasyonları dinlerken radyoda parazit yapıyor. bunda da var mı böyle birşey?

Yorum bağlantısı
Koray Demir

benim A111C denilen kamera zayıf istasyonları dinlerken radyoda parazit yapıyor. bunda da var mı böyle birşey?

A118c yi de bu kamerayı da kullandım radyoda herhangi bir parazit ile karşılaşmadım.
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

A118c yi de bu kamerayı da kullandım radyoda herhangi bir parazit ile karşılaşmadım.

118 c pardon :) benim passat'ın radyosu çift anten ve diğer radyoların çekmediği yerde çeker. herhalde istasyon zayıf olunca içerdeki parazit yolunu bulup antene ulaşıyor.

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

118 c pardon :) benim passat'ın radyosu çift anten ve diğer radyoların çekmediği yerde çeker. herhalde istasyon zayıf olunca içerdeki parazit yolunu bulup antene ulaşıyor.

Vw farkı [emoji4]
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Deneme

1.2.3

Zaten Bose müzik sistemine kameranın mikrofonu dayanamıyor aradaki cısss  cıss ses normal kayıtta yok youtubeye attıktan sonra oluyor.

Makası attın amma ışığa da yakalandın ne olacak şinci? :)

Kameranın görüntü kalitesine bayıldım.

Yorum bağlantısı

Makası attın amma ışığa da yakalandın ne olacak şinci? :)

Kameranın görüntü kalitesine bayıldım.

Evet kalite şahane.[emoji6]
Yorum bağlantısı

Deneme

1.2.3

Zaten Bose müzik sistemine kameranın mikrofonu dayanamıyor aradaki cısss cıss ses normal kayıtta yok youtubeye attıktan sonra oluyor.

İnsan yazar,sesi kapatın öyle izleyin diye
Yorum bağlantısı

Sizde de adres bilgileri girerken 50 karakter sınırlaması yapıyor mu abi. kısalta kısalta adresi anlayamayacak postacı

Adres kısa bizim :)

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis
(düzenlendi)

bu cihaz sürekli kayıt yapabiliyor mu yani hafıza kartı dolunca eskisinden silip üzerine yazıyor mu?birde bu ürün nasıl sizce 

Odisu S1 Full HD tarihinde Bora Ozdis tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

bu cihaz sürekli kayıt yapabiliyor mu yani hafıza kartı dolunca eskisinden silip üzerine yazıyor mu?birde bu ürün nasıl sizce 

Odisu S1 Full HD

32gb kart ile 5 saat kayıt yapıyor ve ardından eskisini silerek yeni kayıt yapıyor.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

bu cihaz sürekli kayıt yapabiliyor mu yani hafıza kartı dolunca eskisinden silip üzerine yazıyor mu?birde bu ürün nasıl sizce Odisu S1 Full HD

Odisu güzel ama kapasitörlü değil. Çok sıcaklarda dikkat etmek lazım.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal
(düzenlendi)

e2e7eab382a866cb643c92f36a698905.jpg

72bd03b8269f7fafcbd2eee6287a3277.jpg

a93630b844117657d6ae051e75dea496.jpg

58a39abd633781c621c057fd6c55321d.jpg

b70d84931678b7ced414b84b16b5a888.jpg

d44efb4f65fab8db9f5acd5565da7267.jpgeec4bd8098238a1abf6589c84065db4f.jpg

ae5e6dbc7dddf45f3f1a805139235473.jpg

Arkadaşlar çoğu işi Okan arkadaşımdan kopya çektim. Tavandan nasıl geçireceğimide Furkan hocamdan telefonla bilgi alıp işi bitirmiş durumdayım.

tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...