Burak Beykurt 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Benim kamerayı sök tak yaptığımız yuvarlak parça kırık çıktı kamerayı sağlam şekilde sabitleyemiyorum, çakmakla biraz erittim ama işe yaramadı. Bir de camın kareli kısmına kutudan çıkan vantuz tutunmadı 2 kez düştü, camın ortasına yapıştırdım düşme olmadı. Sanırım ekstra aparat almak şart oldu. Şimdilik çakmağa takıp çıkarıyorum ama kontağı kapatınca çakmak ışığı yine yanıyor. Kontak kapalı kayıt yapıyor mu kamera? Kartta sabit video göremedim. Hangi parça tam olarak foto çeker misiniz? Kamera dışındaki bir parça mı? Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Nereden aldın yahu biz 1 aydır 40 lira altı bulamadık 43 liraya bile bulunca oooooo çok uygun hemen alalım diyip yapıştık 5-6 tane alsaydınız bulmuşken elbet isteyen çıkar Hayırlı olsun.Kablo çekme işlemini yapınca da detaylı bilgi verirseniz iyi olur Bknz.Karaoğlan[emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Nereden aldın yahu biz 1 aydır 40 lira altı bulamadık 43 liraya bile bulunca oooooo çok uygun hemen alalım diyip yapıştık 5-6 tane alsaydınız bulmuşken elbet isteyen çıkar Eminönünden aldım,Kayseri işi Hakan abi biz de isteriz. Emre,sana alıp yollasam yine 40 küsüre gelir Benim kamerayı sök tak yaptığımız yuvarlak parça kırık çıktı kamerayı sağlam şekilde sabitleyemiyorum, çakmakla biraz erittim ama işe yaramadı. Bir de camın kareli kısmına kutudan çıkan vantuz tutunmadı 2 kez düştü, camın ortasına yapıştırdım düşme olmadı. Sanırım ekstra aparat almak şart oldu. Şimdilik çakmağa takıp çıkarıyorum ama kontağı kapatınca çakmak ışığı yine yanıyor. Kontak kapalı kayıt yapıyor mu kamera? Kartta sabit video göremedim. Vantuz aparatın o bölgeye yapışmadığını yazdık ama Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Eminönünden aldım,Kayseri işi Emre,sana alıp yollasam yine 40 küsüre gelir Vantuz aparatın o bölgeye yapışmadığını yazdık ama Olgu abinin bugün paylaştığı linkten kargo dahil 35 liraya hallettim abi, eyvallah sağolasın Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Benim kamerayı sök tak yaptığımız yuvarlak parça kırık çıktı kamerayı sağlam şekilde sabitleyemiyorum, çakmakla biraz erittim ama işe yaramadı. Bir de camın kareli kısmına kutudan çıkan vantuz tutunmadı 2 kez düştü, camın ortasına yapıştırdım düşme olmadı. Sanırım ekstra aparat almak şart oldu. Şimdilik çakmağa takıp çıkarıyorum ama kontağı kapatınca çakmak ışığı yine yanıyor. Kontak kapalı kayıt yapıyor mu kamera? Kartta sabit video göremedim. Fordlar çakmak elektriğini kesmiyor, kayıt devam eder o yüzden. Vantuzun arkasına çift taraflı bant yap geç abi Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Fordlar çakmak elektriğini kesmiyor, kayıt devam eder o yüzden. Vantuzun arkasına çift taraflı bant yap geç abi Ee o zaman nereye baglatıcaz bunu bizim fiestada? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/270491-focus-iii-e-ara%C3%A7-kameras%C4%B1-elektri%C4%9Fi-%C3%A7ekimi/ Ben burdaki gibi yapıcaktım.Bu şekilde olmayacak mı yani? Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Ee o zaman nereye baglatıcaz bunu bizim fiestada? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/270491-focus-iii-e-ara%C3%A7-kameras%C4%B1-elektri%C4%9Fi-%C3%A7ekimi/ Ben burdaki gibi yapıcaktım.Bu şekilde olmayacak mı yani? Bu şekilde olursa olur, sigorta panelinden kontak ile tetiklenen bir yer bulunacak, ondan dolayı sorun olmaz. Ben de bu şekilde bağlatıcam hala fırsat olmadı. Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Valla baglat da benimki gelince beni de oraya götür ücreti neyse yapsın usta benimkini de Hem tanışmış da oluruz Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Valla baglat da benimki gelince beni de oraya götür ücreti neyse yapsın usta benimkini de Hem tanışmış da oluruz Ses sistemini bağlattığım bir usta var elektrik işlerinde başarılı oraya uğrayacağım sanırım, gelince haber et gideriz beraber hatta o bölgedeki diğer arkadaşları da organize eder tanışırız Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Olabilir.Benimki ne zaman gelir bilmiyorum.Bugün hollandadan çıkış yapmış Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Olabilir.Benimki ne zaman gelir bilmiyorum.Bugün hollandadan çıkış yapmış 10-12 güne gelir o zaman Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 +7 gün de ataşehirdeki servis elemanının gezdirme süresini ekle. 3. kargomu da şuan aracında gezdiriyor.1 ay içinde 3 oldu bu.Her seferinde plazanın danışmasına bırakıyor paketleri.Uyardım görevliyi yukarı gönder fırça atıcam dedim Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Bugün aldım class 4 32gb Kingston...33 Lira.Aferin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Köksal Isıt ve tel göm Yani dikiş atar gibi dıştan... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 (düzenlendi) Deneme1.2.3 İzlerken kalite 1080p ayarlanmalı,,, Zaten Bose müzik sistemine kameranın mikrofonu dayanamıyor aradaki cısss cıss ses normal kayıtta yok youtubeye attıktan sonra oluyor. 23 Mayıs 2015 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Dün forumdan Erkan Dikici abi içi sipariş geçtim. Bir tane de babalar günü hediyesi alayım dedim gaza geldim Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Deneme 1.2.3 İzlerken kalite 1080p ayarlanmalı,,, Zaten Bose müzik sistemine kameranın mikrofonu dayanamıyor aradaki cısss cıss ses normal kayıtta yok youtubeye attıktan sonra oluyor. Ses zıplattı bi yerimizden. Dün forumdan Erkan Dikici abi içi sipariş geçtim. Bir tane de babalar günü hediyesi alayım dedim gaza geldim 13. de verdim siparişi bakalım ne zaman gelecek. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Ses zıplattı bi yerimizden. 13. de verdim siparişi bakalım ne zaman gelecek. Sizde de adres bilgileri girerken 50 karakter sınırlaması yapıyor mu abi. kısalta kısalta adresi anlayamayacak postacı Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Ses zıplattı bi yerimizden. 13. de verdim siparişi bakalım ne zaman gelecek. Disteme dayanamadı mikrofon cızırbızır ediyor...birde sonradan eklenen cısscıss sesi....Ama kalite süper Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Sizde de adres bilgileri girerken 50 karakter sınırlaması yapıyor mu abi. kısalta kısalta adresi anlayamayacak postacıBende kısaltmak zorunda kaldım[emoji20] Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Bende kısaltmak zorunda kaldım[emoji20] aliexpressden alışmışım mah. yerine mahalle cad. yerine cadde yazmaya, şimdi garip geldi. Sıkıntı çıkmaz inş. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 aliexpressden alışmışım mah. yerine mahalle cad. yerine cadde yazmaya, şimdi garip geldi. Sıkıntı çıkmaz inş.Ben yurt dışından ilk defa alışveriş yaptım, diğerlerinde nasıl oluyor bilmem ama bu gidişle onları da öğreneceğiz gibi[emoji2] Yorum bağlantısı
Recommended Posts