İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Burak Beykurt

Benim kamerayı sök tak yaptığımız yuvarlak parça kırık çıktı kamerayı sağlam şekilde sabitleyemiyorum, çakmakla biraz erittim ama işe yaramadı. Bir de camın kareli kısmına kutudan çıkan vantuz tutunmadı 2 kez düştü, camın ortasına yapıştırdım düşme olmadı. Sanırım ekstra aparat almak şart oldu. 

Şimdilik çakmağa takıp çıkarıyorum ama kontağı kapatınca çakmak ışığı yine yanıyor. Kontak kapalı kayıt yapıyor mu kamera? Kartta sabit video göremedim.

Hangi parça tam olarak foto çeker misiniz? Kamera dışındaki bir parça mı? 

Yorum bağlantısı

Nereden aldın yahu biz 1 aydır 40 lira altı bulamadık :) 43 liraya bile bulunca oooooo çok uygun hemen alalım diyip yapıştık :) 5-6 tane alsaydınız bulmuşken elbet isteyen çıkar :D

Hayırlı olsun.Kablo çekme işlemini yapınca da detaylı bilgi verirseniz iyi olur :)

Bknz.Karaoğlan[emoji6]
Yorum bağlantısı

Nereden aldın yahu biz 1 aydır 40 lira altı bulamadık :) 43 liraya bile bulunca oooooo çok uygun hemen alalım diyip yapıştık :) 5-6 tane alsaydınız bulmuşken elbet isteyen çıkar :)

Eminönünden aldım,Kayseri işi :)

Hakan abi biz de isteriz.

Emre,sana alıp yollasam yine 40 küsüre gelir :)

Benim kamerayı sök tak yaptığımız yuvarlak parça kırık çıktı kamerayı sağlam şekilde sabitleyemiyorum, çakmakla biraz erittim ama işe yaramadı. Bir de camın kareli kısmına kutudan çıkan vantuz tutunmadı 2 kez düştü, camın ortasına yapıştırdım düşme olmadı. Sanırım ekstra aparat almak şart oldu.

Şimdilik çakmağa takıp çıkarıyorum ama kontağı kapatınca çakmak ışığı yine yanıyor. Kontak kapalı kayıt yapıyor mu kamera? Kartta sabit video göremedim.

Vantuz aparatın o bölgeye yapışmadığını yazdık ama :)

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Eminönünden aldım,Kayseri işi :)

Emre,sana alıp yollasam yine 40 küsüre gelir :)

Vantuz aparatın o bölgeye yapışmadığını yazdık ama :)

Olgu abinin bugün paylaştığı linkten kargo dahil 35 liraya hallettim abi, eyvallah sağolasın :)
Yorum bağlantısı

Fordlar çakmak elektriğini kesmiyor, kayıt devam eder o yüzden. Vantuzun arkasına çift taraflı bant yap geç abi :) 

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Fordlar çakmak elektriğini kesmiyor, kayıt devam eder o yüzden. Vantuzun arkasına çift taraflı bant yap geç abi :)

Ee o zaman nereye baglatıcaz bunu bizim fiestada?

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/270491-focus-iii-e-ara%C3%A7-kameras%C4%B1-elektri%C4%9Fi-%C3%A7ekimi/

Ben burdaki gibi yapıcaktım.Bu şekilde olmayacak mı yani?

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Valla baglat da benimki gelince beni de oraya götür ücreti neyse yapsın usta benimkini de :) Hem tanışmış da oluruz  :friends:

Yorum bağlantısı

Valla baglat da benimki gelince beni de oraya götür ücreti neyse yapsın usta benimkini de :) Hem tanışmış da oluruz  :friends:

Ses sistemini bağlattığım bir usta var elektrik işlerinde başarılı oraya uğrayacağım sanırım, gelince haber et gideriz beraber hatta o bölgedeki diğer arkadaşları da organize eder tanışırız  :good1:

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Olabilir.Benimki ne zaman gelir bilmiyorum.Bugün hollandadan çıkış yapmış :) 

Yorum bağlantısı

Olabilir.Benimki ne zaman gelir bilmiyorum.Bugün hollandadan çıkış yapmış :)

10-12 güne gelir o zaman :) 

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

+7 gün de ataşehirdeki servis elemanının gezdirme süresini ekle. 3. kargomu da şuan aracında gezdiriyor.1 ay içinde 3 oldu bu.Her seferinde plazanın danışmasına bırakıyor paketleri.Uyardım görevliyi yukarı gönder fırça atıcam dedim :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Deneme
1.2.3

İzlerken kalite 1080p ayarlanmalı,,,

Zaten Bose müzik sistemine kameranın mikrofonu dayanamıyor aradaki cısss  cıss ses normal kayıtta yok youtubeye attıktan sonra oluyor.

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Dün forumdan Erkan Dikici abi içi sipariş geçtim. Bir tane de babalar günü hediyesi alayım dedim gaza geldim :biggrin:

Yorum bağlantısı

Deneme

1.2.3

İzlerken kalite 1080p ayarlanmalı,,,

Zaten Bose müzik sistemine kameranın mikrofonu dayanamıyor aradaki cısss  cıss ses normal kayıtta yok youtubeye attıktan sonra oluyor.

Ses zıplattı bi yerimizden.

Dün forumdan Erkan Dikici abi içi sipariş geçtim. Bir tane de babalar günü hediyesi alayım dedim gaza geldim :biggrin:

13. de verdim siparişi bakalım ne zaman gelecek.

Yorum bağlantısı

Sizde de adres bilgileri girerken 50 karakter sınırlaması yapıyor mu abi. kısalta kısalta adresi anlayamayacak postacı

Yorum bağlantısı

Disteme dayanamadı mikrofon cızırbızır ediyor...birde sonradan eklenen cısscıss sesi....

Ama kalite süper

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Sizde de adres bilgileri girerken 50 karakter sınırlaması yapıyor mu abi. kısalta kısalta adresi anlayamayacak postacı

Bende kısaltmak zorunda kaldım[emoji20]
Yorum bağlantısı

Bende kısaltmak zorunda kaldım[emoji20]

aliexpressden alışmışım mah. yerine mahalle cad. yerine cadde yazmaya, şimdi garip geldi. :) Sıkıntı çıkmaz inş.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

aliexpressden alışmışım mah. yerine mahalle cad. yerine cadde yazmaya, şimdi garip geldi. :) Sıkıntı çıkmaz inş.

Ben yurt dışından ilk defa alışveriş yaptım, diğerlerinde nasıl oluyor bilmem ama bu gidişle onları da öğreneceğiz gibi[emoji2]
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...