Misafir 19 Mayıs 2015 Paylaş 19 Mayıs 2015 Hocam bu aparatı yurtiçinden alabileceğimiz bir yer var mı? Bende çok aradım ama bulamadım yurtiçi hocam. Nerden temin edildi? Ayrıca kullanımı nasıl kısa bir video var mı? Ben şu hiç uğraştırmadan klik diye geçenlerden almak istiyorum bu öyle mi? İlk sayfada aparatın linki ve videosu var, çok pratik direk geçmeli ve çok az yer kaplıyor Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mayıs 2015 Paylaş 19 Mayıs 2015 Aparat almak isteyenler icin referans olsun Benim araba sandım bir an Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mayıs 2015 Paylaş 19 Mayıs 2015 (düzenlendi) Benim araba sandım bir an Ben çakmaklıktan takılıyorum abi, senin ki gibi yaptırmam gerek :/ Aslında aynaya 12 volt geliyordur muhakkak, biraz deşsem mi 19 Mayıs 2015 tarihinde Eray Turan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mayıs 2015 Paylaş 19 Mayıs 2015 Ben çakmaklıktan takılıyorum abi, senin ki gibi yaptırmam gerek :/ Aslında aynaya 12 volt geliyordur muhakkak biraz deşsem mi En önemli ayrıntı bence,muhakkak yaptır Eray. Elleme bence bak Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 En önemli ayrıntı bence,muhakkak yaptır Eray. Elleme bence bak Binicem sırtına, vuracam kırbacı Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 sizin evin konumunuda öğrenmiş olduk bu arada Garajı bilmeyen yok zaten Binicem sırtına, vuracam kırbacı Yapıştır Eray Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Benim kamera da geldi sonunda, paketi açıcam diye heyecandan asansörde düşürdüm kutuyu Garajı bilmeyen yok zaten Yapıştır Eray Ben bilmiyorum abi Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Küçük aparat kaç günde geliyor ortalama? Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Küçük aparat kaç günde geliyor ortalama?Benim aparat kameradan önce geldi [emoji1] ortalama 30 günde gelmesi lazım [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Küçük aparat kaç günde geliyor ortalama? Serdal,iki ürünü aynı anda sipariş geçtik..İkiside aynı anda geldi Benim aparat kameradan önce geldi [emoji1] ortalama 30 günde gelmesi lazım [emoji6] 3 haftada geldi sanırım benim cihaz ve aparat. Benim kamera da geldi sonunda, paketi açıcam diye heyecandan asansörde düşürdüm kutuyu Ben bilmiyorum abi Aman dikkat et Konum atıyorum o halde yakala Aparatsız çok mu kötü? Paket içinden çıkan vantuz,camdaki delikli bölgeye yapışmıyor..Ve biraz kaba duruyor..Bu aparat hem ufak hemde camdaki delikli bölümü kullanmanızı sağlıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Bende vardı galiba bundan... Emmi,oluyorsa kullan mutlaka. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Kendi aparatı ile düşme riski var mı yoksa extra güvenlik ve şık dursun diye mi tercih ediliyor? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Emmi,oluyorsa kullan mutlaka. Oldurrum bi şekilde... Kendi aparatı ile düşme riski var mı yoksa extra güvenlik ve şık dursun diye mi tercih ediliyor? Çok tercih edilen bir aparat değil bu, ancak bizim araçlarda aynanın arkasına gizlemek istiyorsak gerekiyor... Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Az önce ben de bir adet sipariş verdim. Shipping methode olarak paralı olanı seçtim. 4-7 arasında gelecek sanırım. 18 dolarcık (!) kargo parası ödedim. Ben bekleyemem öyle aylarca Umarım doğru sipariş vermişimdir. Konunun en başında önerilen modeli sipariş ettim. Erhan bey işlem doğru mudur? Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Az önce ben de bir adet sipariş verdim. Shipping methode olarak paralı olanı seçtim. 4-7 arasında gelecek sanırım. 18 dolarcık (!) kargo parası ödedim. Ben bekleyemem öyle aylarca [emoji3] Umarım doğru sipariş vermişimdir. Konunun en başında önerilen modeli sipariş ettim. Erhan bey işlem doğru mudur?O hızlı kargolar gümrükte sorun yaşatabiliyor diye duymuştum Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 O hızlı kargolar gümrükte sorun yaşatabiliyor diye duymuştum Yapmayııın, olamaz, ben sabırsızım, hele bir takılma olursa o zaman hemen gelsin diye verdiğim usd ciklerim boşa gider Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Yapmayııın, olamaz, ben sabırsızım, hele bir takılma olursa o zaman hemen gelsin diye verdiğim usd ciklerim boşa gider Olgu abi daha net cevap verecektir Yorum bağlantısı
Fırat Önal 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Kendi aparatı ile düşme riski var mı yoksa extra güvenlik ve şık dursun diye mi tercih ediliyor? Ben kendi aparatını kullanıyorum diğerinden almadığım için . Ama o kadar sıcakta kullanıyorum yine de düşme yaşamadım. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 20 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2015 Yapmayııın, olamaz, ben sabırsızım, hele bir takılma olursa o zaman hemen gelsin diye verdiğim usd ciklerim boşa gider Hızlı kargonun bir avantajı - hızı yok + vergi tehlikesi var Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Sanırım ben üçgün sonra verdim sparişi, o zaman eli kulapındadır. Gelince artık kablo döşemeye başlarız. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Madem küçültüyor gizli kalmasına yardımcı oluyor onu da sipariş ettim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Bendeki uymadı. Nereden alıyoruz bu aparatı Yorum bağlantısı
Recommended Posts