Misafir 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 Hayırlı olsun Hocam, darısı benim başıma bakalım gelirse bende Furkan Hocamı rahatsız edeceğim. Erol hocam ben takip edemiyorum nerede olduğunu yardımcı olurmusun.? RS212907504NL serdar hocam bende yurtdışı alışveriş özürlüyüm benim kamerayı m.Ali Karakaya Kardeşim sipariş etti kendi kamerasıyla beraber o biliyor bu işleri Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 Benim kamera geldi. Çok kibarmış. Henüz montajını yapmadım. Gerçi motaj yapacak bişey yok. Eskiyi söküp yeniyi takacağım. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 16 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2015 Benim kamera geldi. Çok kibarmış. Henüz montajını yapmadım. Gerçi motaj yapacak bişey yok. Eskiyi söküp yeniyi takacağım. Hadi hayırlısı Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 Kapanıp açılmanın sebebini buldum [emoji23][emoji23] R ( geri vites) takınca voltaj kesiliyor. Nasıl başardım bilmiyorum. Araç geri geri giderken kamera kapanıyor [emoji23][emoji23][emoji23] Abi beni şaşırtıyorsun Ben senden sanayiye gidip çay içip yapın ulen demeni beklerdim. Böyle kendin yap işleri, Allah Allah Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 Abi beni şaşırtıyorsun Ben senden sanayiye gidip çay içip yapın ulen demeni beklerdim. Böyle kendin yap işleri, Allah Allah O Erol varya o Erol hep onun yüzünden [emoji23]Benim kamera geldi. Çok kibarmış. Henüz montajını yapmadım. Gerçi motaj yapacak bişey yok. Eskiyi söküp yeniyi takacağım.Emmi hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 Ben de bugün hattı sağ direkten indirdim, çakmaklığı sigorta kutusunun yanına koydum elektrikçiye bağlatmam lazım hangisidir falan çözemiyorum Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 Benim kamere cumaya yetişmedi, zeytinburnunda takılıyor, bi de 2.6 tl vergi çıkarmışlar, cuma getirselerdi 5 tl atardım, onlar kaybetti Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 Netherland post yazın sorgulama için google da çıkar Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 kamera çok iyimiş gerçekten herkese tavsiye ederim..Olgu bey'e tekrar teşekkürler bu güzel ürünü bize tavsiye ettiği için.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 Geri viteste kapanma sorununun neden olduğunu anlamadım. Şaseyi bir kablodan aldım. İstesem başaramam. Ön park için böyle bir sistem yapmak isteseydim imkanı yok olmazdı. Geri vitese takınca ön park sensörünün elektriğini kesmezsin. Ama oldu. Neyse cihaza zarar verir diye korktum. Akşam şaseyi söktüm Aracın direk Gövdeye bağladım. Zaten cihazın kendi sigortası var. Şimdi sorun düzeldi. Normale döndü. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 16 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2015 kamera çok iyimiş gerçekten herkese tavsiye ederim..Olgu bey'e tekrar teşekkürler bu güzel ürünü bize tavsiye ettiği için.. Rica ederim Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 Geri viteste kapanma sorununun neden olduğunu anlamadım. Şaseyi bir kablodan aldım. İstesem başaramam. Ön park için böyle bir sistem yapmak isteseydim imkanı yok olmazdı. Geri vitese takınca ön park sensörünün elektriğini kesmezsin. Ama oldu. Neyse cihaza zarar verir diye korktum. Akşam şaseyi söktüm Aracın direk Gövdeye bağladım. Zaten cihazın kendi sigortası var. Şimdi sorun düzeldi. Normale döndü. Hocam,işi çözmene sevindim.. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 (düzenlendi) O Erol varya o Erol hep onun yüzünden [emoji23] Buyur Gardaş Bişeymi dedin ... 17 Mayıs 2015 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Gonderi bulundugunuz merkeze bugun gonderilmis en gec carsamba elinizde. Benim ki 13 unde kargoya teslim edilmis 16 si yani bugun gumrukte.Yurt ici alis verislerim bile bu kadar hizli olmuyor.Enterasan... Yasin Hocam teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Mükemmel.... Ben bir tane daha alayım... Resimdeki dikine çizgiler cam rezistancı... Onlar da olmasa mükemmel bir görüntü var.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Bir anlık bir kararla ben de siparişi verdim. Taşıma sigortası dahil 42,81 dolara geldi. Fakat nedense bankadan kontrol ettiğimde 45USD olarak görünüyor. Hayırlısı olsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Doğru bir karar vermişsin Emre [emoji106][emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Bir anlık bir kararla ben de siparişi verdim. Taşıma sigortası dahil 42,81 dolara geldi. Fakat nedense bankadan kontrol ettiğimde 45USD olarak görünüyor. Hayırlısı olsun Paypal kur farkı ayarını yapmadınız mı. Konusu vardı. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 (düzenlendi) Paypal kur farkı ayarını yapmadınız mı. Konusu vardı. Şimdi siz söyleyince baktım, önemli bir ayrıntı. Bir sonraki ödeme için düzeltiyorum. Artık kaç yıl sonraya denk gelirse Teşekkürler. Az önce yaptığım 42,81 USD ödememde benim seçmediğim dönüştürme uygulamanız yüzünden hesabımdan fazla para kesildi. Kredi kartı ekstreme baktığımda 45 USD ödeme görüyorum. Bu gibi şeyler Paypal'dan bizleri soğutuyor. Kullanma şevkimizi kırıyor. Eğer aradaki fark hesabıma yatmazsa Paypal'ı bir daha kullanmayı düşünmüyorum. Bir de müşteri hizmetlerine yazı yazdım Yerlerse 18 Mayıs 2015 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 18 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2015 Mükemmel.... Ben bir tane daha alayım... Resimdeki dikine çizgiler cam rezistancı... Onlar da olmasa mükemmel bir görüntü var.. Sök abi camı gitsin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Olgu çok teşekkür ederim... Şimdi arka cam için, kibar ve az kaliteli bir şey bulalım bana... Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Bana gümrük vergisi çıkarmışlar galiba 2.6 tl, asıl mesele ayın 14 ünde zeytinburnuna bi girdi 15 i akşamına kadar 12-13 kez işlem görmüş daha da hareket yok. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Az önce sticker postasını sormak için PTT'ye gittim ve sonuç yine hüsran. İnşallah kamerayı da hacılamazlar. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Arkadaşlar az önce ptt den emanetimi aldım. Sağolsunlar arayıp buldular. Eve gidince içerik fotolarını atarım. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts