İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Hayırlı olsun Hocam, darısı benim başıma bakalım gelirse bende Furkan Hocamı rahatsız edeceğim. :)

Erol hocam ben takip edemiyorum nerede olduğunu yardımcı olurmusun.?

RS212907504NL

serdar hocam bende yurtdışı alışveriş özürlüyüm benim kamerayı m.Ali Karakaya Kardeşim sipariş etti kendi kamerasıyla beraber o biliyor bu işleri  :(

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benim kamera geldi. Çok kibarmış. Henüz montajını yapmadım. Gerçi motaj yapacak bişey yok. Eskiyi söküp yeniyi takacağım.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Benim kamera geldi. Çok kibarmış. Henüz montajını yapmadım. Gerçi motaj yapacak bişey yok. Eskiyi söküp yeniyi takacağım.

Hadi hayırlısı :)

Yorum bağlantısı

Kapanıp açılmanın sebebini buldum [emoji23][emoji23]

R ( geri vites) takınca voltaj kesiliyor. Nasıl başardım bilmiyorum.

Araç geri geri giderken kamera kapanıyor [emoji23][emoji23][emoji23]

Abi beni şaşırtıyorsun :D Ben senden sanayiye gidip çay içip yapın ulen demeni beklerdim. Böyle kendin yap işleri, Allah Allah :D 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi beni şaşırtıyorsun :D Ben senden sanayiye gidip çay içip yapın ulen demeni beklerdim. Böyle kendin yap işleri, Allah Allah :D

O Erol varya o Erol hep onun yüzünden [emoji23]

Emmi hayırlı olsun.
Yorum bağlantısı

Ben de bugün hattı sağ direkten indirdim, çakmaklığı sigorta kutusunun yanına koydum elektrikçiye bağlatmam lazım hangisidir falan çözemiyorum :)

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Benim kamere cumaya yetişmedi, zeytinburnunda takılıyor, bi de 2.6 tl vergi çıkarmışlar, cuma getirselerdi 5 tl atardım, onlar kaybetti  :D

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

kamera çok iyimiş gerçekten herkese tavsiye ederim..Olgu bey'e tekrar teşekkürler bu güzel ürünü bize tavsiye ettiği için..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Geri viteste kapanma sorununun neden olduğunu anlamadım. Şaseyi bir kablodan aldım. İstesem başaramam. Ön park için böyle bir sistem yapmak isteseydim imkanı yok olmazdı. Geri vitese takınca ön park sensörünün elektriğini kesmezsin. Ama oldu.

Neyse cihaza zarar verir diye korktum.

Akşam şaseyi söktüm Aracın direk Gövdeye bağladım. Zaten cihazın kendi sigortası var.

Şimdi sorun düzeldi. Normale döndü.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

kamera çok iyimiş gerçekten herkese tavsiye ederim..Olgu bey'e tekrar teşekkürler bu güzel ürünü bize tavsiye ettiği için..

Rica ederim :)

Yorum bağlantısı

Geri viteste kapanma sorununun neden olduğunu anlamadım. Şaseyi bir kablodan aldım. İstesem başaramam. Ön park için böyle bir sistem yapmak isteseydim imkanı yok olmazdı. Geri vitese takınca ön park sensörünün elektriğini kesmezsin. Ama oldu.

Neyse cihaza zarar verir diye korktum.

Akşam şaseyi söktüm Aracın direk Gövdeye bağladım. Zaten cihazın kendi sigortası var.

Şimdi sorun düzeldi. Normale döndü.

Hocam,işi çözmene sevindim..

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

O Erol varya o Erol hep onun yüzünden [emoji23]

Buyur Gardaş Bişeymi dedin ... :bomb:

:)

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Gonderi bulundugunuz merkeze bugun gonderilmis en gec carsamba elinizde.

Benim ki 13 unde kargoya teslim edilmis 16 si yani bugun gumrukte.Yurt ici alis verislerim bile bu kadar hizli olmuyor.Enterasan...

Yasin Hocam teşekkür ederim. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mükemmel.... Ben bir tane daha alayım... 

r3UAGB8.jpg

Resimdeki dikine çizgiler cam rezistancı... Onlar da olmasa mükemmel bir görüntü var.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bir anlık bir kararla ben de siparişi verdim. Taşıma sigortası dahil 42,81 dolara geldi. Fakat nedense bankadan kontrol ettiğimde 45USD olarak görünüyor.

Hayırlısı olsun :)

QAvk0g.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Bir anlık bir kararla ben de siparişi verdim. Taşıma sigortası dahil 42,81 dolara geldi. Fakat nedense bankadan kontrol ettiğimde 45USD olarak görünüyor.

Hayırlısı olsun :)

QAvk0g.png

Paypal kur farkı ayarını yapmadınız mı. Konusu vardı.
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
(düzenlendi)

Paypal kur farkı ayarını yapmadınız mı. Konusu vardı.

Şimdi siz söyleyince baktım, önemli bir ayrıntı. Bir sonraki ödeme için düzeltiyorum. Artık kaç yıl sonraya denk gelirse :)

Teşekkürler.

Az önce yaptığım 42,81 USD ödememde benim seçmediğim dönüştürme uygulamanız yüzünden hesabımdan fazla para kesildi. Kredi kartı ekstreme baktığımda 45 USD ödeme görüyorum. Bu gibi şeyler Paypal'dan bizleri soğutuyor. Kullanma şevkimizi kırıyor. Eğer aradaki fark hesabıma yatmazsa Paypal'ı bir daha kullanmayı düşünmüyorum.

Bir de müşteri hizmetlerine yazı yazdım :) Yerlerse :p

tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Mükemmel.... Ben bir tane daha alayım... 

r3UAGB8.jpg

Resimdeki dikine çizgiler cam rezistancı... Onlar da olmasa mükemmel bir görüntü var.. 

Sök abi camı gitsin  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Olgu çok teşekkür ederim... 

Şimdi arka cam için, kibar ve az kaliteli bir şey bulalım bana... 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bana gümrük vergisi çıkarmışlar galiba 2.6 tl, asıl mesele ayın 14 ünde zeytinburnuna bi girdi 15 i akşamına kadar 12-13 kez işlem görmüş daha da hareket yok.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Az önce sticker postasını sormak için PTT'ye gittim ve sonuç yine hüsran. İnşallah kamerayı da hacılamazlar.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

7cd4c64a545c35a3635a135d3d4773be.jpg

Arkadaşlar az önce ptt den emanetimi aldım. Sağolsunlar arayıp buldular. Eve gidince içerik fotolarını atarım. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...