Olgu Erhan 30 Nisan 2015 Yazar Paylaş 30 Nisan 2015 2 Nisan gecesi verdiğim sipariş bugün elime geçti.. 27 günde elime geçmiş oldu..Çekimler gayet iyi..Çakmaklığın kablosunuda camın kenarındaki fitilden geçirdim hiç gözükmüyor.. Güzel oldu.. Hani resimler ???? Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Bu ne demek şimdi ((( saat 14:37 şuan ve sistemde 16:31:38 teslim edilemedi yazıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Bu ne demek şimdi ((( saat 14:37 şuan ve sistemde 16:31:38 teslim edilemedi yazıyor. PTT'yi aramalısın en son Ataşehir'e gitmiş. Yakınsa gidip elden teslim al bence. PTT'nin iş aksatma durumu Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Aradım.Ataşehiri aradım açmadılar bende genel numarayı aradım 444lü olanı.Ordaki bayan numaradan sorgulattı.Çıkan saat hollanda saatine göre girildiği için sizde ileri görünüyor merak etmeyin dedi.Şuan paketiniz teslimat aşamasında araçta dedi.Hadi hayırlısı 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Bugün paket geldi.Öncelikle Olgu Bey'e Eray'a ve Hakan Erken'e Teşekkür ederim. 5 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Afiyet olsun güle güle kullan. 2 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 1 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2015 Bugün paket geldi. Öncelikle Olgu Bey'e Eray'a ve Hakan Erken'e Teşekkür ederim. Örnek çekimleride bekliyoruz. Kameranın önündeki Jelatini çıkartmayı unutmayın 2 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 Hani resimler ???? kameram iş yerime geldiği için resim çekmek hiç aklıma gelmedi dün Bursa'ya gittim..Yaklaşık 4 saat çekim yaptım..Müthiş bir görüntü kalitesi var..plakaların okunması müthiç bişey.. 5 dk.lık videolar yaklaşık 500 mb.. Öneri için teşekkürler..kesinlikle çok iyi bir tercih oldu.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Köksal 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 yaklaşık 2 aydır kullanıyorum kamerayı geçenlerde bi konu oldu çekimlere bi bakayım dedim ve bazı çekimleri kameranın yapmadığını gördüm...arada atlama yapıyor galiba Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 g1wc'nin 1-2 fotoğrafını ekleyim istedim..şarj cihazının kablosunuda kapı fitillerinin içine yerleştirdim..Şu an hiçbir kablo gözükmüyor..gayet hoş durdu..Olgu bey'e tekrar teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 2 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2015 yaklaşık 2 aydır kullanıyorum kamerayı geçenlerde bi konu oldu çekimlere bi bakayım dedim ve bazı çekimleri kameranın yapmadığını gördüm...arada atlama yapıyor galiba Hafıza kartına yoğunlaşın ve ayrıca hafıza kartına kameraya takılı iken menüsünden format atın. İlk msjda paylaştığım menü ayarlarını yapın. Class 4 ve kingston 32 yada 16 gb kartla sorunsuz çalışmakta. g1wc'nin 1-2 fotoğrafını ekleyim istedim..şarj cihazının kablosunuda kapı fitillerinin içine yerleştirdim..Şu an hiçbir kablo gözükmüyor..gayet hoş durdu..Olgu bey'e tekrar teşekkürler.. Çok şık duruyor : Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 şimdi aklıma bişey takıldı,kontağı kapatıp aracı kitledikten yaklaşık 11 dakika sonra çakmaklık elektriğini kesiyor..11 dk. süre boyunca kamera kayıt yapmaya devam ediyor..Bu 11 dakika içinde aküden ciddi bir akım çekmiyordur heralde? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 2 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2015 şimdi aklıma bişey takıldı,kontağı kapatıp aracı kitledikten yaklaşık 11 dakika sonra çakmaklık elektriğini kesiyor..11 dk. süre boyunca kamera kayıt yapmaya devam ediyor..Bu 11 dakika içinde aküden ciddi bir akım çekmiyordur heralde? Hayır yaa ne olacak Yeni bir montaj videosu geldi Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 Hayır yaa ne olacak Yeni bir montaj videosu geldi ... bi kere kaptırıp arabanın teybinden müzik dinlerken akü bitirmişliğim varda..Acaba akü zayıflarsa falan bitirir mi diye endişe ettim. .Ama anladığım kadarıyla bu araç kameraları düşük akım çeken cihazlar.. Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 Kargosu gelenlerden kargo ücreti var mı yok mu? Benimki henüz gelmedi fakat ptt kargo takipten bakıyorum da 2.6 tl gibi bir rakam yazmışlar.Merak ettim diğer gelenlerin nasıl Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 Kargosu gelenlerden kargo ücreti var mı yok mu? Benimki henüz gelmedi fakat ptt kargo takipten bakıyorum da 2.6 tl gibi bir rakam yazmışlar.Merak ettim diğer gelenlerin nasıl benden herhangi bir ücret talep edilmedi.. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 Benim kamera direk kontağa bağlandı ve stop etmem ile yaklaşık 5 saniye sonra kapanıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Benim cihaz gümrükten tekrar Bakırköy'e geçmiş, bugün bi arıyayım eğer ordaysa gider alırım okula geçerken Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Benim cihaz gümrükten tekrar Bakırköy'e geçmiş, bugün bi arıyayım eğer ordaysa gider alırım okula geçerken Daha Zeytinburnuna gidecek az beklemen lazım 3 gün kadar Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Daha Zeytinburnuna gidecek az beklemen lazım 3 gün kadar direk bakırköyden vermezler mi Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Bilmiyorum o kısım müşteriyle iletişime geçiyor mu diye.444 lü numaradan arayıp müşteir hizmetlerine sorabilirsin gitmeden. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Bilmiyorum o kısım müşteriyle iletişime geçiyor mu diye.444 lü numaradan arayıp müşteir hizmetlerine sorabilirsin gitmeden. 2.6 TL bana da yansımış,zeytinburnuna geçmiş şuan Yorum bağlantısı
Recommended Posts