İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Olgu Erhan

Olgu abi fotografta ki entegre ile ilgili yorum yapabilir misin... ? İyi midir kötü müdür ?

31e8438f6e13bac8ec90cb5a2fa446e8.jpg

Hangisi Novatek 96650 mi ? Süperdir.

Yorum bağlantısı

Hangisi Novatek 96650 mi ? Süperdir.

Kendisi SJ4000 içinde ki entegre oluyor. Ne zamandır kafamı kurcalıyordu orijinal mi sahte mi diye. Açıp fotoğrafını çektim. G1W daki entegre ile ne fark var ?
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Kendisi SJ4000 içinde ki entegre oluyor. Ne zamandır kafamı kurcalıyordu orijinal mi sahte mi diye. Açıp fotoğrafını çektim. G1W daki entegre ile ne fark var ?

Aynı

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu siteden aldığımız ürünler için kargo takibi yok mu ?

Takip numarası nerde ?

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Bu siteden aldığımız ürünler için kargo takibi yok mu ?

Takip numarası nerde ?

Tracking number yani takip numarasi mail olarak gönderiliyor. Gelmedi ise siteden hesabınızdan my orders kısmından girince rs ile başlayan nl ile biten bir numara var.Şu adresten takip edebilirsiniz. Turkiyeye girince ptt takip.

http://www.postnl.post/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Stokta yok, ister sitemizden başka ürün al, istersen bekle demiş

"We are very sorry that the item is out of stock now.

The item will send to us later,we can find another replacement on our website,then we can exchange the item for you.

Or thank you for your still wait. "

Yorum bağlantısı

Stokta yok, ister sitemizden başka ürün al, istersen bekle demiş "We are very sorry that the item is out of stock now. The item will send to us later,we can find another replacement on our website,then we can exchange the item for you. Or thank you for your still wait. "

Hadiyaaa
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Stokta yok, ister sitemizden başka ürün al, istersen bekle demiş "We are very sorry that the item is out of stock now. The item will send to us later,we can find another replacement on our website,then we can exchange the item for you. Or thank you for your still wait. "

Stoklara gelince hemen yolluyorlar acele etmemek gerek :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Önal
(düzenlendi)

Kesinlikle beklediginize değecek.

tarihinde Fırat ÖNAL tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Dikkat edilecek nokta 40 gün geçtiğinde paypaldan hakkımız kaybolmasın diye bir itiraz açmak o kadar güvencede kalmak için. Ödeme yaptıktan sonra 45 günde satıcı ürünü ulaştırmalı biz 40. Günde bir itiraz açarız. Bu gearbest bizi kandırıyor - yollamayacak diye değil sadece bir sigorta. Eşşeği sağlam kazığa bağlamak gibi düşünün :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Benimki de Türkiyeye girdi ama ilçe ilçe geziyor mübarek :) Cuma Bakırköydeydi şimdi yan ilçe olan Zeytinburnunda :) 

Bu performansla sırada Fatih, Üsküdar, Kadıköy'den geçip Ataşehire 4 gün sonra varır  :hohoho:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Benimki de Türkiyeye girdi ama ilçe ilçe geziyor mübarek :) Cuma Bakırköydeydi şimdi yan ilçe olan Zeytinburnunda :)

Bu performansla sırada Fatih, Üsküdar, Kadıköy'den geçip Ataşehire 4 gün sonra varır  :hohoho:

Kargoya hangi tarihte verilmişti? Tam olarak yurtdışından sevk edildiği tarih nedir yani? 

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt
(düzenlendi)

Kargoya hangi tarihte verilmişti? Tam olarak yurtdışından sevk edildiği tarih nedir yani? 

1 Nisanda aldım.7 Nisanda kargoladılar.Alta foto atıyorum tüm hareketlere bakabilirsin

qY4lVd.png

tarihinde Burak Beykurt tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

1 Nisanda aldım.7 Nisanda kargoladılar.Alta foto atıyorum tüm hareketlere bakabilirsin

sevk edildikten 5 gün sonra gelmiş güzel :) benimki de 22sinde çıkmış yarın öbür gün giriş yapar sanırı

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Yurtdışından 5 günde ülkeye girdi.Kendi ülkemizde 5 gündür geziyor :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Yurtdışından 5 günde ülkeye girdi.Kendi ülkemizde 5 gündür geziyor :)

Komedi valla :)
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Bu kargo işleri ilginç olabiliyor hakikaten, fethiyeden ptt kargo ile 3 günde gelen paketim de oldu, dingiltereden 2 günde gelen de.

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez
(düzenlendi)

https://youtu.be/IFSOKDxs9N0

Buda benim çekim olsun hadi hayırlısı artık. :bravo:

Ama çekimin pikseli neden yükselmiyor nerede yanlış yaptım çok kötü gözüküyor izleyince . :shok:

tarihinde Ertuğrul Yenilmez tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Aynı kameradan bende var yanlız bende plaka yazma kısmı yok yazılım tarihi yanlış hatırlamıyorsam 2014 anlamadım.?

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Benim paypalde sorun vardı, direk sanalkartla ödedim. Beklemeye devam...

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Ama çekimin pikseli neden yükselmiyor nerede yanlış yaptım çok kötü gözüküyor izleyince . :shok:

Netlik süper 1080P

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Önal

https://youtu.be/IFSOKDxs9N0

Komutanım netlik bence de gayet iyi. Daha iyisi şamda kayısı :) Youtube ayarından 1080p yapınca gayet net.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ürün an itibari ile stoklarımıza girmiştir,emeği geçenlere sonsuz teşekkürler..özellikle Eray kardeşime.

Fotolar geliyor...

Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez

Netlik süper 1080P

Evet olgu bey sonradan çözdüm . :D

Komutanım netlik bence de gayet iyi. Daha iyisi şamda kayısı :) Youtube ayarından 1080p yapınca gayet net.

Evet öğretmenim sonradan çözdüm olayı. :D

Aynı kameradan bende var yanlız bende plaka yazma kısmı yok yazılım tarihi yanlış hatırlamıyorsam 2014 anlamadım.?

Olgu beyin bu bölümde videolu anlatımında plaka girilecek yeri belirtiyor yalnız benim hatamdan kaynaklanan eksik girildi plaka.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...