İçeriğe Yönlendir

G1W-C Dünyanın En Iyi F/p Araç Kamerası 42 $ Hemde Kapasitörlü

Olgu Erhan

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Benimki kargoya verileli 17 gün oldu bu daha büyük heyecan :) ha geldi ha gelicek ha gelmezse diye geçiyor günler  :D

Her aşaması(sitenin sisteminde takip nosunu görmek, ptt de önce alındı sonra y.içi takibi) ayrı heyecan :D

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Her aşaması(sitenin sisteminde takip nosunu görmek, ptt de önce alındı sonra y.içi takibi) ayrı heyecan :D

Bende no mo yok :) Allah'a emanet geliyordur :)

RS212704563NL böyle bir no var ama alttan ara diyince birşey bulmuyor

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bende no mo yok :) Allah'a emanet geliyordur :)

RS212704563NL böyle bir no var ama alttan ara diyince birşey bulmuyor

Müjdemi isterim bikaç güne elinde

5 22/04/2015 20:43:11   Torba Kapandı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAKIRKÖY İSTANBUL(AVR)
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

15 nisanda kargo verilmişti.23ü itibarı ile hollanda'dan çıktığı görülüyor benim de

RS212902935NL

tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Müjdemi isterim bikaç güne elinde

5 22/04/2015 20:43:11   Torba Kapandı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAKIRKÖY İSTANBUL(AVR)

Nerden bakılıyor :)

Yorum bağlantısı
Fırat Önal
(düzenlendi)

Bugün Elazığ'da kameramin kablo montajini yaptirdim. Ustaya nerden elektrik alırsan al diyip projeyi anlattim. Saolsun guzel bir işçilik yapti. Elektriği teybin arkasindan aldi. Kabloyu arkadan dolastirdi sag diregin ordan gecirerek dosemenin altindan saldı. Teyp acik oldugunda kamera calisiyor. Belki bazilari istemez ama benim açımdan 10 numara oldu. Resim ekliyorum.

g54Qb0.jpg

tarihinde Fırat ÖNAL tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Bugün Elazığ'da kameramin kablo montajini yaptirdim. Ustaya nerden elektrik alırsan al diyip projeyi anlattim. Saolsun guzel bir işçilik yapti. Elektriği teybin arkasindan aldi. Kabloyu arkadan dolastirdi sag diregin ordan gecirerek dosemenin altindan saldı. Teyp acik oldugunda kamera calisiyor. Belki bazilari istemez ama benim açımdan 10 numara oldu. Resim ekliyorum.

Teyp ile eşzamanlı olması ilginç bir fikir olmuş :) müzik varsa kaydet :) 

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

g54Qb0.jpg

yahu ben Rock müzik dinlerken kaydetsin, klasik müzik çıkınca kapansın istiyorum,..

Olabile bili yormu ??? :) :) :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

7 nisan'da kargoya verilmiş,24 nisan'da elime ulaştı.buyrun resimler  :) akü'ye bağlayıp ayarları yaptım.çekimleri paylaşırım ... Bu arada, Olgu bey teşekkürler  :)  

vEQqzz.jpg

LaYLPo.jpg7kV4mY.jpgPqYg35.jpg949OX5.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Osman Ünal
(düzenlendi)

Aha benimki de gelmiş galiba.

24/04/2015 09:25:21   Alıcı Merkez Torbayı Açtı ÜMRANİYE POSTA DAĞITIM/ÜMRANİYE POSTA DAĞITIM ÜMRANİYE İSTANBUL(AND)

tarihinde Osman Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Aha benimki de gelmiş galiba.

24/04/2015 09:25:21   Alıcı Merkez Torbayı Açtı ÜMRANİYE POSTA DAĞITIM/ÜMRANİYE POSTA DAĞITIM ÜMRANİYE İSTANBUL(AND)

Benimki neden karşıda :s

24/04/2015 14:41:47   PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAKIRKÖY İSTANBUL(AVR)
Yorum bağlantısı
Osman Ünal

Benimki neden karşıda :s

24/04/2015 14:41:47   PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAKIRKÖY İSTANBUL(AVR)

Benimde önce oradaydı 2 gün sonra anadoluya geçti.

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Benimde önce oradaydı 2 gün sonra anadoluya geçti.

Hmm anladım o zaman pazartesi salı gelir.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

benim siparişi daha kargoya vermemişler çünkü ellerinde ürün yok :angry: 7-15 gün içinde gelecekmiş de verecekmiş de miş miş

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

benim siparişi daha kargoya vermemişler çünkü ellerinde ürün yok :angry: 7-15 gün içinde gelecekmiş de verecekmiş de miş miş

Bizim siparişlerde de öyle olmuştu. Talep fazla sanırım.  En geç 40 güne geliyor. Yola falan çıkacaksan benimkini yollayım. Bana yaza kadar çok lazım olmayacak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bizim siparişlerde de öyle olmuştu. Talep fazla sanırım.  En geç 40 güne geliyor. Yola falan çıkacaksan benimkini yollayım. Bana yaza kadar çok lazım olmayacak.

Seninki 2.el istemem  :tease3:  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Olgu abi fotografta ki entegre ile ilgili yorum yapabilir misin... ? İyi midir kötü müdür ?

31e8438f6e13bac8ec90cb5a2fa446e8.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...