Koray Demir 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 An itibari ile siparişimi vermiş bulunuyorum..hayırlısı bakalım ne zaman gelecek Hayırlı olsun 18-20 arası sürer Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Hayırlı olsun 18-20 arası sürer 18-20 gün sürerse çok iyi..ben 1 aya razıyım Aklıma takıldı şimdi..Bu kameranın kablosunu servis gizleyebilir mi? Bir de mutlaka çakmak çıkışını mı kullanmak gerekiyor? Servis başka bir yerden elektrik alabilir mi? Uzun yolculuklarda portatif navigasyon kullanıyorum çakmaklık çoklayıcı mı almam gerekiyor? Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 57 dolar olmuş 2 gün önce 42$ a sipariş ettim.İlk sayfadaki kodu girip ödeme kısmına geçin.Orda 42$ olarak görünecek.Bende ilk zamlanmış sandım.kodu girince fiyat daha da arttı göründü ama ileri basınca bir sonraki aşamada esas fiyatı gördüm. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 2 Nisan 2015 tarihinde bende teslim aldım kameramı 16gb C4 Sandisk SDHC aldım dünde, daha ayar falan yapamadım da nereden ne ayarı yapacağım onu da bilmiyorum.Şimdilik servis aracına taktım bir kaç gün kayıt yapsın bakalım.Becerebilirsem kutu ve içeriği ile çekimlerin videolarını atarım buraya. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 32 gb destekliyor gördüğüm kadarıyla? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 (düzenlendi) Bu pahalıymış Ben sonradan takılanlardan mı diye merak etmiştim. Zaten aldık Artık değiştirme şansımız yok hayırlı olsun hocamArabayı satarsan üzerindemi kalacak bu[emoji4] 5 Nisan 2015 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 hayırlı olsun hocam Arabayı satarsan üzerindemi kalacak bu[emoji4] He he kalacak. Sen alacaksan [emoji106][emoji106] Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 He he kalacak. Sen alacaksan [emoji106][emoji106]Ne alacam pislik olsun diye sordum[emoji56] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 Ne alacam pislik olsun diye sordum[emoji56]Senin gibi Adamın pislikle ne işi olur [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 Senin gibi Adamın pislikle ne işi olur [emoji23][emoji23]Tamam senin arabayi da alacam.emrenin mindiyide...hepsini alacam kepirtici başı çıkacak ismim[emoji4] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 Tamam senin arabayi da alacam.emrenin mindiyide...hepsini alacam kepirtici başı çıkacak ismim[emoji4]Neyse konuyu hiç etmeyek [emoji106][emoji106] Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 Neyse konuyu hiç etmeyek [emoji106][emoji106]Kamera on numara yalnız[emoji106] [emoji106] Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 (düzenlendi) Olgu beyin önerisiyle ,Çine giden ve orayla kamera konusun da iş yapan arkadaşıma gw1-c kamerayı ısmarladım. Döndüğün de bana bir kamera getirdi "dediğin ,eskimiş,en yenisi buymuş" dedi. Kamera hunydon v-26. o kadar yeni ki daha web sitelerin de yok http://www.hunydon.com/en/products.asp?menuid=11 Bu kadar yeni olunca kutusu ve kullanım kılavuzu çince dolaysısıyla bir şey anlamadım. Neyseki Menüsünde ingilizce var ordan bazı ayarları yapıp kullandım.Çekim kalitesi muhteşem, HD 30 fps çekiyor. gsensor,wdr,hareket sensörü parking monitor,ldws gibi özellikleri de var. Henüz kurcalıyorum.menüde göremedim ama kutusunda galiba gece görüşü de var. Çin fiyatı da 50 dolar gibiymiş, bir yerlerde görürseniz,aklınızda olsun ben çekimini çok beğendim. Olgu Erhan beye'de çok teşekkürler yazılarından çok faydalandım. 6 Nisan 2015 tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Caglayan Celiker 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Bu kameranın örnek çekimlerinde araçların plakalarını okuyamadım. Kırmızı ışıkta duruyorlarken bile plakaları okuyamadım. kameranın özelliklerine ilave olarak, plaka yı okuyabilecek kadar net çekim yapan gps li kameralar kaçtan başlar. Fikri olan var mı? Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Bu kameranın örnek çekimlerinde araçların plakalarını okuyamadım. Kırmızı ışıkta duruyorlarken bile plakaları okuyamadım. kameranın özelliklerine ilave olarak, plaka yı okuyabilecek kadar net çekim yapan gps li kameralar kaçtan başlar. Fikri olan var mı? Kamera HD kalitesinde çekim yapıyor örnek çekimlerde görüntü kalitesi youtube a aktarılırken düşebiliyor..O yüzden sizin yaptığınız çekimlerde plakalar okunabilir olacak.. G90S tavsiye ederim..125$ civarında fiyatı var..Ancak kapasitörlü değil pilli.. Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 2015-03-28 15:00Netherlands (the) (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received) En son gördüğü işlem bu.. Zannedersin fizandan geliyor. Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 2015-03-28 15:00 Netherlands (the) (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received) En son gördüğü işlem bu.. Zannedersin fizandan geliyor. Bu mesaj hangi kısımda yazıyor?Profilden My Order'a giriyorum.Tek satır bilgi var.Order No, Order Date vs. "Order Status" yazan kısımda mı yazıyor sizin bu yazı? Bende orası "Processing" hala Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Bu mesaj hangi kısımda yazıyor?Profilden My Order'a giriyorum.Tek satır bilgi var.Order No, Order Date vs. "Order Status" yazan kısımda mı yazıyor sizin bu yazı? Bende orası "Processing" hala Siz ne zaman almıştınız ürünü¿ Processing yazıyorsa halen daha hazırlanıyor demektir. Bununda anlamı ya daha alalı 2-3 gün oldu. Yada ellerinde yok şuan stoklara girince gönderecekler. Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 1 Nisanda aldım.6. gün bugün.Dün ticket açtım ürünüm ne zaman kargolanacak bilgi verir misiniz diye.Umarım ellerinde vardır da gönderirler.Geç olsun da olsun yeter ki.Kırk yılın başı indirimli kaliteli bir ürün bulduk ondan da olmayalım Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 1 nisan'da verdiğim sipariş ( işleme) durumun'da. bakalım ne zaman yolculuğa başlayacak Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 1 nisan'da verdiğim sipariş ( işleme) durumun'da. bakalım ne zaman yolculuğa başlayacak Aynı durumdayız Yorum bağlantısı
Fırat Önal 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 Bendede ayni tarihde girdi var baskada yok. Sanki o tarihten sonra bizim kameralar karadeligin icine düştü. Gumruge kadar geldide daha gumrukten gecmemiste olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts