Mehmet Polat 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Hayırlı olsun, tertemiz, mis gibi olmuş. Mümkünse Ö.M. reca edeyim ben de... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Köksal Yılmaz yazdı: Sizin attiginiz fotolarda bitmis hali de var mi? var ama resimlerde dediğim gibi pek belli olmuyor ama koltukların ve farı yakın olduğu için net Ayhan Asil yazdı: Çok uygunmuş, gayet güzel Serkan Toker yazdı: Güle güle kullan Yasin.. Ben bir uğrayayım bakalım vakit bulunca. saol abi tamam sen giderken haberleşiriz hallederim ben Emre Demir 48 yazdı: Kusura bakmayın bu fotolardan hiç birşey belli değil , sanırım sadece bende öyle görünüyor . Bu kadar kişi yanılmaz. Fiyat gayet güzel. Saygılar . teşekkürler evet var ama dediğim gibi resimlerde koltuk ve far hariç uzak oldugu için pek net deil düzgün bir makina ile çekebilirsem paylaşıcam Serhan Gürbüzol yazdı: Güle güle kullanın, fiyat gerçekten çok uygun.... çok teşekkürler Sedat Irgın yazdı: Yasin Bey kampanya hala devam ediyor mu ? Bizde faydalanabilir miyiz ? kampanya illaki vardır ama foruma özel indirim herzaman uygulanacaktır gitmeden önce özel mesaj olarak bilgileri benden isteyebilirsiniz sedat bey Hakan Erken yazdı: Güle güle kullanın..Fiyat çok iyimiş. teşekkürler Mehmet Polat yazdı: Hayırlı olsun, tertemiz, mis gibi olmuş. Mümkünse Ö.M. reca edeyim ben de... saolsun mehmet bey sizede mesajınızı attım Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Murat Birinci yazdı: Özelden firma adını paylaşır mısınız? Yasin Bey ben de istiyorum... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Bu arada stkerıda yapıştırdım diğerini musait bi zamanda yapıştırım paylaşıcam Hikmet Demirtaş yazdı: Yasin Bey ben de istiyorum... özel mesaj olarak attım hikmet bey Yorum bağlantısı
Canberk Eken 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Stickerı keşke logonun kenarlarından keserek sadece logo şeklinde yapıştırsaydınız. Geçen toplantıda stickerı alırken uyarcaktım unuttum sonra Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Canberk eken yazdı: Stickerı keşke logonun kenarlarından keserek sadece logo şeklinde yapıştırsaydınız. Geçen toplantıda stickerı alırken uyarcaktım unuttum sonra bende taktıktan sonra fark ettimde bi daha var onu öyle yapıcam Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Açıkçası yapılan uygulamaları(gördüğüm kadarını) beğenmedim, kullanılan malzemeler kadar yapılan ince işçilik de önemli. Fotoğrafta gösterdiğiniz ürünlerde kil de var ama uygulanmamış sanırım(meguiars ın 50 gr kili 25-35 tl olduğunu düşünürsek zor gibi). 3m pastasının kg su(lt değil, 1 kg 800 ml civarı gelir) 115 tl civarı, sizin aracınıza en az 150 ml ürün kullanılmalı(sadece 3m in fast cut plus ından bahsediyorum, diğer pastalar ve waxa girmiyorum bile). Koltuk temizliğinde temiz olarak atılan fotoğraflarda hala koltukların kirli olduğunu görüyorum, koyu renk döşeme tam belli etmese de. Sonradan ahtapotla kurutma ihtiyacı duyduklarına göre koltuklar oldukça ıslanmış olmalı. Benim halı yıkama ile çektirdiğim koltuklar bile kasımda yağmurlu havada 3-4 saatte kendi kendine kuruyor. Tavan ve tabanı önce-sonra görme şansımız olmadı. Far temizliğinde yeterince ince zımpara kullanılmamış, son hali gayet mat duruyor, köşelere çalışılmamış, orta kısma havalı zımpara ile geçilmiş, sonradan kullanılan pasta da zımpara matlığını almaya yetmemiş. Ayrıca içinde de biraz toz var gibi. Aracın boyasına gelecek olursam kaputtaki ürünün dağılmışlığı işin standartlarını gözler önüne seriyor ne yazık ki, floresan ile o mesafeden herhangi bir çiziğin fotoda çıkması pek kolay değil, koruma olarak iyi ihtimalle 3m uygulanmış ise 2-3 ay sonra harelerinize merhaba demeye hazırlanın derim(tabi yıkamada kullanılan şampuanların kalitesi bu duruma direk etki edecek). Hangi ürünün hangi ped ile hangi teknikle geçildiği bile sonucu etkiler(zenith point polishing technic diye arama yapabilirsiniz polisaj makinesinin kullanılması ile ilgili). Jantı canlı görmeden yorum yapmak doğru olmaz, boya gibi döşeme gibi çok kendini göstermez standart fotolarda. Aslında yazdıklarımın çoğu sizin yaptırdığınız yere özel değil, sektörün geneli bu şekilde. İşyerimin otoparkında ziebart diamond gloss stickerlı ama boyamı katlettiler diyen araçlarla dolu. Uygulama yapan mekanı açıklamamanıza sevindim yoksa direk firmayı kötülüyorum sanılabilirdi(ben uygulamaya bakıyorum) 120 tl ucuz mu derseniz hakikaten ucuz(kullanılan ürünlerin maliyeti aşağı yukarı belli), ticari bir işletme olarak 1.5 gününü buna ayırmak gerçekten şaşırdığım bir başka konu. Önemli olan müşteri memnuniyeti ve bunu sağladılarsa başarılılar ama nasıl ki motor yağı için onlarca konu okuyoruz araştırıyoruz, bu da onun gibi önemli gördüğüm bir konu. Amacım neyi satın aldığımızı görmemize bir nebze de olsa yardımcı olmak(her üründe/hizmette olduğu gibi). Lütfen yazdıklarımı ukalalık olarak algılamayın sadece standardın olmadığı, süslü tabelaların, tabirlerin döndüğü bu kör tuttuğunu piyasası ile ilgili bilgi vermek istedim(özet geçtim). 3 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 Köksal bey söyledikleriniz ne kadar bilgili olduğunuz zaten ortada yazdıklarınıza bildiğim ve gördüğüm kadarıyla cevaplamak isterim resimdeki malzemeler tezgahtarlığa dururken direk çektiğim bir resimdir ben bütün uygulamalar yapılırken hiç başlarından sıkılmadan usanmadan bekleyip izledim koltukları silmeden önce bir kova mavi bir su hazırladılar bu arada ona döktükleri şeyin markasını göremedim neyse baya bi Islak şekilde koltuk tavan ve Tabanı arka Camın Önünü sildiler sonra ahtapotu attılar arkasından far temizliğine ,giriştiler ilk olarak zımpara makinasına sırasıyla Önce 500 sonra 1000 sonra 1500 Numaralı zımpara uyguladılar arkasından malum marka cilası ile bembeyaz çıktı ama ne yazıkki gözle görülür şekilde far içindeki yağmur damlası kadar izler ve iç taraftara Yanık olduğu görüldü ileri zamanda Ankara'daki malum yere götürüp komple söktürüp temizleticem yada uygunsa mercekli far almayı düşünüyorum nasta ve cila ise önce Meg. Ürünlerini Alıp iki adet emzik şeklinde ki kutuya önce 205i arkasından 66yı gözümün önünde döküp Hiçte gözden kaçmıcak şekilde bolca sürüp uyguladılar birde tavan bembeyaz ve koltuklarda görülür şekilde tertemiz çıktı ama Şunuda kabul ediyorum resimlerde Anlamadığım şekilde iyi çıkmıyor Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Yasin Bey özel mesaj ile bilgileri alabilir miyim? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Beyazıt Gündem yazdı: Yasin Bey özel mesaj ile bilgileri alabilir miyim? Birazdan atıyorum .. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Yasin Şahin yazdı: Köksal bey söyledikleriniz ne kadar bilgili olduğunuz zaten ortada yazdıklarınıza bildiğim ve gördüğüm kadarıyla cevaplamak isterim resimdeki malzemeler tezgahtarlığa dururken direk çektiğim bir resimdir ben bütün uygulamalar yapılırken hiç başlarından sıkılmadan usanmadan bekleyip izledim koltukları silmeden önce bir kova mavi bir su hazırladılar bu arada ona döktükleri şeyin markasını göremedim neyse baya bi Islak şekilde koltuk tavan ve Tabanı arka Camın Önünü sildiler sonra ahtapotu attılar arkasından far temizliğine ,giriştiler ilk olarak zımpara makinasına sırasıyla Önce 500 sonra 1000 sonra 1500 Numaralı zımpara uyguladılar arkasından malum marka cilası ile bembeyaz çıktı ama ne yazıkki gözle görülür şekilde far içindeki yağmur damlası kadar izler ve iç taraftara Yanık olduğu görüldü ileri zamanda Ankara'daki malum yere götürüp komple söktürüp temizleticem yada uygunsa mercekli far almayı düşünüyorum nasta ve cila ise önce Meg. Ürünlerini Alıp iki adet emzik şeklinde ki kutuya önce 205i arkasından 66yı gözümün önünde döküp Hiçte gözden kaçmıcak şekilde bolca sürüp uyguladılar birde tavan bembeyaz ve koltuklarda görülür şekilde tertemiz çıktı ama Şunuda kabul ediyorum resimlerde Anlamadığım şekilde iyi çıkmıyor Forumda paylaştığım birkaç uygulamam http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/268234-kxl-garage-omega-far-temizli%C4%9Fi/ http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/254872-kxl-garage-naylon-kangoo-i%C3%A7-temizlik/?hl=%2Bkxl+%2Bgarage http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/255584-kxl-garage-caddy-i%C3%A7-temizlik/page-2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Köksal Yılmaz yazdı: Forumda paylaştığım birkaç uygulamam http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/268234-kxl-garage-omega-far-temizliği/ http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/254872-kxl-garage-naylon-kangoo-iç-temizlik/?hl=%2Bkxl+%2Bgarage http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/255584-kxl-garage-caddy-iç-temizlik/page-2 Ellerine sağlık süper çalışmalar daha önce bi kaçına bakmıştım senin elin süper diyecek yok keşke benimkinde temiz olsaydı içi ama malesef önceki sahibi sanki hayvan bağlamış içine ahır gibi kullanmış çok fenaydı şimdi ise baya kullanılabilir temiz oldu farlarımı keşke bende senin gibi söküp temizleye bilsem ama o beceri bende nerrdeee benimki sökmeden yüzeyseldi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Yasin Şahin yazdı: Ellerine sağlık süper çalışmalar daha önce bi kaçına bakmıştım senin elin süper diyecek yok keşke benimkinde temiz olsaydı içi ama malesef önceki sahibi sanki hayvan bağlamış içine ahır gibi kullanmış çok fenaydı şimdi ise baya kullanılabilir temiz oldu farlarımı keşke bende senin gibi söküp temizleye bilsem ama o beceri bende nerrdeee benimki sökmeden yüzeyseldi Farlara içten temizlik yaptıracaksanız ankarada Berkay ı öneririm. Aslında bu tip her işlem için öneririm ama sizin öncelik farlar artık. http://www.dbydetailing.com/ Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Yasin Şahin yazdı: Birazdan atıyorum ..Çok teşekkür ederim cumartesi için randevu aldık hayırlısı bakalım... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Köksal Yılmaz yazdı: Farlara içten temizlik yaptıracaksanız ankarada Berkay ı öneririm. Aslında bu tip her işlem için öneririm ama sizin öncelik farlar artık. http://www.dbydetailing.com/ olabilir aslında biraz hava düzelsinde onu öyle yaptırıcam çünkü rahatsız ediyor beni ben stop2002 die düşünmüştüm Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Yasin Şahin yazdı: olabilir aslında biraz hava düzelsinde onu öyle yaptırıcam çünkü rahatsız ediyor beni ben stop2002 die düşünmüştüm Forumda Cem hocanın sattığı farlar uyarsa senin arabaya al bence.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Serkan Toker yazdı: Forumda Cem hocanın sattığı farlar uyarsa senin arabaya al bence.. bakıyım abi ama şimdilik zor gibi Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 23 Mart 2015 Paylaş 23 Mart 2015 Yasin bey özelden bilgileri bende alabilir miyim?. Yorum bağlantısı
Recommended Posts