Murat Yılmaz2 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 tebrikler! Gerçekten çok güzel olmuş, dahası, aracın genel havasından bir şey eksiltmemiş. Fazlası ile güzel görünüyor. Maaşallah! 2 Yorum bağlantısı
Onur Tez 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Hocam elinize kolunuza sağlık çok yakışıklı olmuş. Sormak istediğim bir kaç konu var yardımcı olursanzı sevinirim. 1- mercekleri nereden alalım boyutları falan var mı ? 2- monte aşamasında püf nokta nedir çizgileri nasıl ayarlıyorsunuz ? 3- sanırım benim aracım 97 glx büyük olasılık far ayarı yok araç yeni göremedim bu sorun olurmu 4- siyah alana boyadığınız ve gündüz ledi yaptığınız alan orjinal farın içinden çıkan parça mı 5- bu olay muayene de falan sıkıntı yaratır mı? 6- ortalama maliyet nedir hocam 3 aşağı 5 yukarı teşekkürler şimdiden Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Hazır mk 2 ciler burdayken yazayım, benim eski mondeo nun ön tamponu duruyor, sağ sis farının orada portakal büyüklüğü kadar delik var, ben alır tamir ettirir kullanırım diyen olursa bana ulaşsın, orjinal tampon, ücret felan yok. [emoji5] Yorum bağlantısı
Recommended Posts