Devrim Kara 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 panjura logo iptali yapıyorum daha bitmedi o bitsin takacağım,nikelaj olan yerleri plasti dip ile kapladım logosuz panjurun,bu orjinal olduğundan dokunmak istemedim.lip işi biraz karışık benim orjinali duruyor onu mu taksam yoksa senin arabadakinden mi uygulasam karar veremedim tamponum boyanacak boyansın halledeceğim teşekkür ederim,rabbim kimseye kaza bela vermesin. lipin orjinali pek güzel durmuyor bence panjurda iyiki plastidip uygulamışsın çünki boya tutmuyor son çare bende plastidip yaptım Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 lipin orjinali pek güzel durmuyor bence panjurda iyiki plastidip uygulamışsın çünki boya tutmuyor son çare bende plastidip yaptım lip işine bakacağım işte havalar biraz ısınsında Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Yazar Paylaş 6 Nisan 2015 Arkadaşımız konusunu açmış.Bu konudada resimler olsun istedim. Farlar araç satıldığı için yeni aracının üzerine takıldı.Resim çekiminden dolayı sanırım flaşlı çekimden kaynaklı Angel ışığı net çıkmamış.Lakin önceki fotolardaki gibi oldukça iyi ışığa sahip. 1 Yorum bağlantısı
Devrim Kara 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Arkadaşımız konusunu açmış.Bu konudada resimler olsun istedim. Farlar araç satıldığı için yeni aracının üzerine takıldı.Resim çekiminden dolayı sanırım flaşlı çekimden kaynaklı Angel ışığı net çıkmamış.Lakin önceki fotolardaki gibi oldukça iyi ışığa sahip. oktay abi ellerine sağlık güzel oldu 1 Yorum bağlantısı
Devrim Kara 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Güle güle kullan abi sağolasın kardeş güzel oldu Yorum bağlantısı
Kadir Akgün 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Çok güzel olmuş ellerinize sağlık Ustam parçaları nereden temin edebilirim ? Benim bulunduğum yerde yok o düz let yani kaş sonra u mercekler ve bmw sinyalini Yorum bağlantısı
Devrim Kara 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Çok güzel olmuş ellerinize sağlık Ustam parçaları nereden temin edebilirim ? Benim bulunduğum yerde yok o düz let yani kaş sonra u mercekler ve bmw sinyalini Oktay abime ulaşırsan yardımcı olur yanlız en zoru pleksiden cam yaptirman gerek bizim orj farlara mercek Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 Esas senin beklediğine yeni başladım.Biraz daha beklemen lazım. oktay ustam ben de uzunlarimi led yapmak istiyorum varmi bir yolu ,ozelde mesaj da atmistim ama sanirim mesaj kutunuz dolu ,yardimlariniza ihtiyacimiz var Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 Oktaaaaaaay nerdesin daa... Bir ses ver beni ankaraya getirme bak... benim mondinin acil ön farlara ihtiyacı var. 1 Yorum bağlantısı
Devrim Kara 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Oktaaaaaaay nerdesin daa... Bir ses ver beni ankaraya getirme bak... benim mondinin acil ön farlara ihtiyacı var. Verelim benim farları abi 1 Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 12 Ocak 2016 Paylaş 12 Ocak 2016 Birde fotoğrafları görebilsek bizde bişiyler karalardık. 1 Yorum bağlantısı
Devrim Kara 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Birde fotoğrafları görebilsek bizde bişiyler karalardık. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-guc-ve-konfor-bu-fiyata-259738602/detay/ 1 Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Maşallah maşallah hayırlısı olsun. Sustum. Karlık yada marşpiyel ön arka takım arıyorum bi şentürk polyesteri buldum.önümüzdeki aylarda bakacağız çaresine Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2016 Yazar Paylaş 1 Şubat 2016 (düzenlendi) oktay ustam ben de uzunlarimi led yapmak istiyorum varmi bir yolu ,ozelde mesaj da atmistim ama sanirim mesaj kutunuz dolu ,yardimlariniza ihtiyacimiz var Farların bu halinde istediğin h7 yada h1 ise kılıfta ledi al tak değişen bir şey olmaz göstermez.Sadece öylesine bir ışığın olur o kadar. Mesaj kurum dolu değil.Bu süre içindede dolmamış. Sayın cesetci arkadaşım Mondeo hayırlı olsun.Far konusunda en basitinden cam yapılacak ve içine mercek takılacak.Meblası seni biraz yorabilir. Böyle şekilli istiyorsan ya Devrim'i farsız bırakacaksın yada meblası yanında mecburen sabır şart. Devrim hayırdır bi-xenonlar sanırım artık kesmiyor mu?Sıkıldın mı?Arabayı mı sattın? 1 Şubat 2016 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Devrim Kara 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 Farların bu halinde istediğin h7 yada h1 ise kılıfta ledi al tak değişen bir şey olmaz göstermez.Sadece öylesine bir ışığın olur o kadar. Mesaj kurum dolu değil.Bu süre içindede dolmamış. Sayın cesetci arkadaşım Mondeo hayırlı olsun.Far konusunda en basitinden cam yapılacak ve içine mercek takılacak.Meblası seni biraz yorabilir. Böyle şekilli istiyorsan ya Devrim'i farsız bırakacaksın yada meblası yanında mecburen sabır şart. Devrim hayırdır bi-xenonlar sanırım artık kesmiyor mu?Sıkıldın mı?Arabayı mı sattın? arabayı satacağım abi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2016 Yazar Paylaş 2 Şubat 2016 arabayı satacağım abi Pişman olacağını bile bile tekrardan bu niyetini öne çıkarmışsın.Hayırlısı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Devrim Kara 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Pişman olacağını bile bile tekrardan bu niyetini öne çıkarmışsın.Hayırlısı olsun. abi olursa evi değiştirmeyi düşünüyorum o nedenle satacağım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2016 Yazar Paylaş 3 Şubat 2016 abi olursa evi değiştirmeyi düşünüyorum o nedenle satacağım Rabbim gönlüne göre ev nasip.Bu niyet için pişmanlık olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Devrim Kara 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Rabbim gönlüne göre ev nasip.Bu niyet için pişmanlık olmaz. sağolasın abi isteyen olursa aklında olsun 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts