İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk2- Çift Mercek,U Halka,Kaş,Led Sinyal

Misafir

Recommended Posts

Devrim Kara

panjura logo iptali yapıyorum daha bitmedi o bitsin takacağım,nikelaj olan yerleri plasti dip ile kapladım logosuz panjurun,bu orjinal olduğundan dokunmak istemedim.lip işi biraz karışık benim orjinali duruyor onu mu taksam yoksa senin arabadakinden mi uygulasam karar veremedim tamponum boyanacak boyansın halledeceğim  :)

teşekkür ederim,rabbim kimseye kaza bela vermesin.

lipin orjinali pek güzel durmuyor bence :) panjurda iyiki plastidip uygulamışsın çünki boya tutmuyor son çare bende plastidip yaptım 

Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal

lipin orjinali pek güzel durmuyor bence :) panjurda iyiki plastidip uygulamışsın çünki boya tutmuyor son çare bende plastidip yaptım 

lip işine bakacağım işte havalar biraz ısınsında :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Misafir

Arkadaşımız konusunu açmış.Bu konudada resimler olsun istedim.

Farlar araç satıldığı için yeni aracının üzerine takıldı.Resim çekiminden dolayı sanırım flaşlı çekimden kaynaklı Angel ışığı net çıkmamış.Lakin önceki fotolardaki gibi oldukça iyi ışığa sahip.

6N57jA0.jpg

hl93xxd.jpg

LKNxeRZ.jpg

E1MNbV6.jpg

5gKJlYN.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Devrim Kara

Arkadaşımız konusunu açmış.Bu konudada resimler olsun istedim.

Farlar araç satıldığı için yeni aracının üzerine takıldı.Resim çekiminden dolayı sanırım flaşlı çekimden kaynaklı Angel ışığı net çıkmamış.Lakin önceki fotolardaki gibi oldukça iyi ışığa sahip.

6N57jA0.jpg

hl93xxd.jpg

LKNxeRZ.jpg

E1MNbV6.jpg

5gKJlYN.jpg

oktay abi ellerine sağlık güzel oldu 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Kadir Akgün

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık

Ustam parçaları nereden temin edebilirim ? Benim bulunduğum yerde yok o düz let yani kaş sonra u mercekler ve bmw sinyalini

Yorum bağlantısı
Devrim Kara

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık

Ustam parçaları nereden temin edebilirim ? Benim bulunduğum yerde yok o düz let yani kaş sonra u mercekler ve bmw sinyalini

Oktay abime ulaşırsan yardımcı olur yanlız en zoru pleksiden cam yaptirman gerek bizim orj farlara mercek
Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
İsmail Avcı

Esas senin beklediğine yeni başladım.Biraz daha beklemen lazım. :D

oktay ustam ben de uzunlarimi led yapmak istiyorum varmi bir yolu ,ozelde mesaj da atmistim ama sanirim mesaj kutunuz dolu ,yardimlariniza ihtiyacimiz var
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Şahin Topaloğlu

Oktaaaaaaay nerdesin daa... Bir ses ver beni  ankaraya getirme bak... :seytan:  benim mondinin acil ön farlara ihtiyacı var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Devrim Kara

Oktaaaaaaay nerdesin daa... Bir ses ver beni  ankaraya getirme bak... :seytan:  benim mondinin acil ön farlara ihtiyacı var.

Verelim benim farları abi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Selim Kılınç

Birde fotoğrafları görebilsek bizde bişiyler karalardık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

Maşallah maşallah hayırlısı olsun.

Sustum.

Karlık yada marşpiyel ön arka takım arıyorum bi şentürk polyesteri buldum.önümüzdeki aylarda bakacağız çaresine

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
(düzenlendi)

oktay ustam ben de uzunlarimi led yapmak istiyorum varmi bir yolu ,ozelde mesaj da atmistim ama sanirim mesaj kutunuz dolu ,yardimlariniza ihtiyacimiz var

Farların bu halinde istediğin h7 yada h1 ise kılıfta ledi al tak değişen bir şey olmaz göstermez.Sadece öylesine bir ışığın olur o kadar.

Mesaj kurum dolu değil.Bu süre içindede dolmamış.

Sayın cesetci arkadaşım Mondeo hayırlı olsun.Far konusunda en basitinden cam yapılacak ve içine mercek takılacak.Meblası seni biraz yorabilir.

Böyle şekilli istiyorsan ya Devrim'i farsız bırakacaksın yada meblası yanında mecburen sabır şart. ;)

Devrim hayırdır bi-xenonlar sanırım artık kesmiyor mu?Sıkıldın mı?Arabayı mı sattın?

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Devrim Kara

Farların bu halinde istediğin h7 yada h1 ise kılıfta ledi al tak değişen bir şey olmaz göstermez.Sadece öylesine bir ışığın olur o kadar.

Mesaj kurum dolu değil.Bu süre içindede dolmamış.

Sayın cesetci arkadaşım Mondeo hayırlı olsun.Far konusunda en basitinden cam yapılacak ve içine mercek takılacak.Meblası seni biraz yorabilir.

Böyle şekilli istiyorsan ya Devrim'i farsız bırakacaksın yada meblası yanında mecburen sabır şart. ;)

Devrim hayırdır bi-xenonlar sanırım artık kesmiyor mu?Sıkıldın mı?Arabayı mı sattın?

arabayı satacağım abi :)

Yorum bağlantısı

arabayı satacağım abi :)

Pişman olacağını bile bile tekrardan bu niyetini öne çıkarmışsın.Hayırlısı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Devrim Kara

Pişman olacağını bile bile tekrardan bu niyetini öne çıkarmışsın.Hayırlısı olsun.

abi olursa evi değiştirmeyi düşünüyorum o nedenle satacağım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

abi olursa evi değiştirmeyi düşünüyorum o nedenle satacağım

Rabbim gönlüne göre ev nasip.Bu niyet için pişmanlık olmaz. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Devrim Kara

Rabbim gönlüne göre ev nasip.Bu niyet için pişmanlık olmaz. :good1:

sağolasın abi isteyen olursa aklında olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...