Misafir 1 Mart 2015 Paylaş 1 Mart 2015 Erol abi link için teşekkürler uygun bir vakitte girebilirim o işe,yalnız 04 ve üstü mondilerde her tuş ayrı led sanırım.Bizimkilerde tek ampül şeklinde mi bilgin var mıdır ona göre malzeme alıp kapıda halledeyim ? Teşekkürler sağolun.. Ben bu ince plakayı malum site üzerinden buldum.Ürünü gönderen şahısta iki çeşit daha vardı biri orjinal yine olması gereken gibi yeşil yanıyor bende ki gibi karekterleri aynı ve benim ki gibi gri değil beyaz tabaka idi.Bir çeşit daha vardı o çok basit görünüyordu orjinal siyah plakanın beyaz tabanlısıydı isterseniz irtibata geçirebilirim sizi ? Bana bu işlem sadece malzeme ücreti kargoyla beraber artı 6 tane led 110 liraya mal oldu.Kendiniz halledemezseniz artı 40-50 lirada işçilik katın.. kırmızıyla işaretlediğim yeri anlamadım hangi tuşlar ? Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 1 Mart 2015 Yazar Paylaş 1 Mart 2015 Abi 2004 ve üstünün göğüs komple düğmeli tek tip şekilde ya benim araç 03 trend haliyle klima kontrol paneli senin eski araç gibi çevirmeli bunların arkasında yanan ışıklar 04 üstü mondilerde ki gibi her tuşta ayrı led mi yoksa yine toplamda 4-5 tane ampül mü var göstergedikiler gibi sormak istediğim buydu ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts