Okan Tansel 12 Nisan 2015 Yazar Paylaş 12 Nisan 2015 evet abi çok oturaklı ve spor ikisi bir arada gibi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2015 Bugün bir kaç şikayet için Çetaş yetkili servise gittim şikayetlerim seyir halinde taş döşeli bir yolda içeriden ince bir tiz sesi geliyordu ikincisi kılimanın yeteri kadar soğutmadığı kanaatındaydım onun kontrolü ve resimdeki far altındaki ince boya atması şikayetimdi sabah 10.30 bırakıp akşam 17.00 teslim aldım yetkilinin ilgisi güzeldi ve dinleleyen bir yapıya sahipti.gelelim sonuçlara sağ taraf içi döşemeler sökülüp izalasyon takviyeleri yapılmış lakin malasef teslim aldım ve ses gitmemişti arayıp bildirdim artık nereden olduğunu tespit edip gitmem gerek yoksa olmuyacak sanırım,kılimanın yeterli olduğu bir sorun olmadığı söylendi teslim sonrası evet memnun ediciydi. Far altı boya atığı üretim hatası olduğu istersem boyana bileceği söğlendi lakin pek yanaşmadım kaydınıza alın rağsız edici duruma gelirse gelirim dedim onlarda 3 yıl boya garantiniz var ilerleyen zamanda taş izi ALLAH göstermesin sürtme falan olur boyanması gerekir burayı kaideye alır size masraf çıkarmayız dediler ve müşteri boya için sonra gelecek ibaresini düştüler neticede memnun ediciydi de birde aracı yıkayıp paklayıp verselerdi iyiydi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2015 Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin. Sağol öğretmenim ALLAH sizlere daha iyilerini nasip etsin diyecem mondi var sende 2015 senin olsun ozaman duasını ediyorum şuan 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özol 4 Mayıs 2015 Paylaş 4 Mayıs 2015 Herkese selamlar. Ben de aranıza yeni katıldım, bugün itibariyle ben de sıfır Ford Fiesta 1.5 Tdci X Pkt Sony Radyo Teypli aracımın siparişini verdim. İnşallah bir problem olmazsa cuma günü gibi teslim alacağım. Başka başlık açıp başlık kirliliği yaratmayayım diye buraya yazdım kusura bakmayın. Ayrıca tüm yeni otomobil alanlara da kazasız, belasız ve de cezasız keyifli sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 5 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2015 ALLAH kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın Bildiğim kadarıyla aracınızı tanıtan bir konu açmanız araçla ilgili sürekli paylaşım yapa bilmeniz için kilitlenmiyor açık kalıyor Yorum bağlantısı
Okan Tansel 10 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2015 (düzenlendi) Bugün Aracımızı renklendirip biraz karizma kattık ve temizledik ve cilladık yetmedi camlara bile cila sürdüm bu arada janlar sökülünce içleri temizlenip hydrax sıkılıp geri yetine takıldı ve çamlar Wax atılmış hali aynalar dahil ve cila tortusu temizlendikten sonra miss 10 Mayıs 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 İşi abarttın haaa güle güle kullan Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 İşi abarttın haaa : güle güle kullan Abi ALLAH razı olsun.on numara oldu Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 O camlar gece far ışığında parlasında göreyim seni. Eline sağlık. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 O camlar gece far ışığında parlasında göreyim seni. Eline sağlık. abi sorma onu bilemedim ula dedim bune uzunları yakıyor millet dedim ki meğersem ciladanmış şimdi biraz tozlandı düzeldi hihihhi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 abi sorma onu bilemedim ula dedim bune uzunları yakıyor millet dedim ki meğersem ciladanmış şimdi biraz tozlandı düzeldi hihihhi Limon ve sirke ile sil ( tabi kokuya dayanabilir sen) Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 (düzenlendi) Limon ve sirke ile sil ( tabi kokuya dayanabilir sen) Abi şans yorulduğum için sadece dışarıdan attım içeriye girmemiştim 11 Mayıs 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Yok zaten dışarıdan yapsan da kokuyor ama sen gene de yapma sadece espiri benim ki Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2015 Eveeet Aşık olduğum aracımı ALLAH 'ın biza lütfu olan evin beti bereketi olan iki yavrumun yanına ALLAH 'ın izniyle Haziran ayı içinde kardeşleri dünyaya geleceği için araçlarıma sığmadığımız için gözüm den daha çok baktığım fiestamı Haziran ayı sonunda Nasipse satılığa çıkaracağım ve ilk değerli formdaşlarımla paylacağım kuryetyide nasipse 2016 ortalarında lakin satmak zorunda olmama rağman durmak yok cilaya bakıma ince detaya devam Tüm stickerlar tarafımdan el emeği göz nuruyla yapılmıştır Ve Yıkama parlatma sonrası Bu arada daha arka koltuklara ve ön sağ tarafa hiç otorulmadı 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 ST, RS gibi etiketlere gerek yok bence. Çocuklar bile inanmaz. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2015 (düzenlendi) Evren hocam Amacım sadece inceden biraz değişiklik araç garanti kapsamında olduğu için kurcalayamıyorum bende bunlara sardım istendiği an çıkar altında iz kalmaz zr53 ve biton cila falan var altında hihihi 17 Mayıs 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 24 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2015 Evet güncel resim yeni fırından çıktı köpürtüldü kille temizlendi kurlandı ama yine boncuklar sabitti velasıl yetmedi tekrar cila atıldı Camdaki boncuklar mis E jantaki boncuklar abooow Ve boncuğa rağmen yetmez yine cila ve parlatma Yorum bağlantısı
Recommended Posts