Uğur Çimen 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Okan abi hayirli olsun allah kaza bela gostermesin.tatlisni yeriz artik değilmi abi ) Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 kucuk bir ustaeller toplantisimi yapsak mi. hayirli olsun allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Hayırlı olsun maaşallah, Allah ağız tadı ile kullanmak nasip etsin ailecek.[emoji1] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Mart 2015 Yazar Paylaş 8 Mart 2015 Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanın.Maşallah. Amin kardeşim ALLAH daha iyilerini sana nasip etsin Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Mart 2015 Yazar Paylaş 8 Mart 2015 Okan abi hayirli olsun allah kaza bela gostermesin.tatlisni yeriz artik değilmi abi ) Amin kardeşim ALLAH daha iyilerini sana nasip etsin kardeşim istediğin tatlı olsun tabiki yeriz saten diğer araçtan Sabri ustamada daha götürecem çok ayıp oldu ustama kucuk bir ustaeller toplantisimi yapsak mi. hayirli olsun allah kaza bela vermesin Amin kardeşim ALLAH daha iyilerini sizlere nasip etsin .küçük büyük artık yapmak gerekli aslında izmir olarak Hayırlı olsun maaşallah, Allah ağız tadı ile kullanmak nasip etsin ailecek.[emoji1] ALLAH razı olsun iyileri iyileri sizlerin olsun Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Okan abim maşallah hayırlısı olsun tekrardan [emoji4] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Mart 2015 Yazar Paylaş 8 Mart 2015 Hayırlı olsun abimmm Oy kardeşim ALLAH razı olsun daha iyileri sizlerin olsun Okan abim maşallah hayırlısı olsun tekrardan [emoji4] Sağol gardaşım ALLAH razı olsun iyileri iyileri senin olsun.noldu bizim organizasyon herkes yan çizdi galiba hihih Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Oy kardeşim ALLAH razı olsun daha iyileri sizlerin olsun Sağol gardaşım ALLAH razı olsun iyileri iyileri senin olsun.noldu bizim organizasyon herkes yan çizdi galiba hihih abi şu aralar çok yoğundum o yüzden pek ilgilenemedim ama en yakın zamanda ayarlıcaz aklımda Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Mart 2015 Yazar Paylaş 8 Mart 2015 abi şu aralar çok yoğundum o yüzden pek ilgilenemedim ama en yakın zamanda ayarlıcaz aklımda mucuk aracınız hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Teşekkür ederim galip kardeşim Daha iyileri sizlere nasip olsun senin fiasta efsaneydi ince işçiliklerin hep aklımda 1 Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Hayırlı uğurlu olsun Okan abi menemenin neresinde oturuyorsun ? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Mart 2015 Yazar Paylaş 11 Mart 2015 Hayırlı uğurlu olsun Okan abi menemenin neresinde oturuyorsun ? ALLAH razı olsun kardeşim menemene gelmeden ulukent var .35 sokak adıyla anılan sitelerin karşısında ikame ediyorum Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Mart 2015 Yazar Paylaş 11 Mart 2015 Motor korumasını'da yaptım ürün resmin içinde mevcut Sticker'ımızın birinide yapıştırdık 3 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 12 Mart 2015 Paylaş 12 Mart 2015 (düzenlendi) Okan'ım hayırlı uğurlu olsun yeni ufaklık... 12 Mart 2015 tarihinde Sertaç Karginer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 12 Mart 2015 Yazar Paylaş 12 Mart 2015 Okan'ım hayırlı uğurlu olsun yeni ufaklık... ALLAH razı olsun kardeşim daha iyileri sizlerin olsun 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 12 Mart 2015 Paylaş 12 Mart 2015 Hayırlı uğurlu olsun Okan kardeşim. Sevdiklerinizle güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 12 Mart 2015 Yazar Paylaş 12 Mart 2015 Hayırlı uğurlu olsun Okan kardeşim. Sevdiklerinizle güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah. Amin öğretmenim ALLAH razı olsun daha iyileri sizlerin olsun yüce rabbim cemil cümlemize sevdiklerimizle sağlık ve güzelliklerle dolu bir yaşam nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Upps..görmemişim simdi gördüm hayırlı uğurlu olsun Yorum bağlantısı
Okan Tansel 26 Mart 2015 Yazar Paylaş 26 Mart 2015 Upps..görmemişim simdi gördüm hayırlı uğurlu olsun Oy gardaşım ALLAH razı olsun daha iyileri senin olsun.bu arada kuryede o konsoldan gelen sesi servise söyledim sökülmesi ve test sonucu izalasyon tazalane bilir dedi biraz vakitsiz gittim yapamadılar daha erken gideceğim gelişmelerden haber ederim Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 (düzenlendi) Oy gardaşım ALLAH razı olsun daha iyileri senin olsun.bu arada kuryede o konsoldan gelen sesi servise söyledim sökülmesi ve test sonucu izalasyon tazalane bilir dedi biraz vakitsiz gittim yapamadılar daha erken gideceğim gelişmelerden haber ederim Amin cümlemize insallah. Çok fena o ses ben hatta ispat olsun diye video kaydını bile aldım çok sinir bozucu..Desene uzun iş sökülecek falan aracı bırakmak gerekir en az 1 gün 26 Mart 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 26 Mart 2015 Yazar Paylaş 26 Mart 2015 Amin cümlemize insallah. Çok fena o ses ben hatta ispat olsun diye video kaydını bile aldım çok sinir bozucu..Desene uzun iş sökülecek falan aracı bırakmak gerekir en az 1 gün aynen banada öyle dediler erken gelin testler yapılacak falan garanti 1 gün gider Yorum bağlantısı
Okan Tansel 26 Mart 2015 Yazar Paylaş 26 Mart 2015 hayırlı olsun güle güle kullanın. Teşekkür ederim kardeşim daha iyileri sizler nasip olsun inşallah Yorum bağlantısı
Okan Tansel 12 Nisan 2015 Yazar Paylaş 12 Nisan 2015 Temizledik pakladık güneşleniyor hafiften 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts