Yalçın Dağlıoğlu 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı
İnan Çınar 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Hayırlı olsun. .. kazasız belasiz kullanın inşallah Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 Okan abi maşallahın var. Biri giidiyor diğeri geliyor [emoji1][emoji1] şaka bir yana Allah gönlünene göre veriyor işte . Rabbim daha iyilerine binmeyi nasip eder inşallah . Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 25 Şubat 2015 Paylaş 25 Şubat 2015 Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız güzel günlerde kullanın yavrularınızla.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Şubat 2015 Yazar Paylaş 25 Şubat 2015 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Güle güle kullanın. Hayırlı olsun ALLAH razı olsun daha iyileri sizlerin olsun inşallah Hayırlı olsun abi . Beyaz + siyah nasıl oluyor ALLAH razı olsun kardeşim daha iyileri sizin olsun.sanırım ön panjur falan siyahya ondan öyleyazıyorlar yada iç döşeme rengi de ola bilir. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 25 Şubat 2015 Paylaş 25 Şubat 2015 Hayırlı olsun MNK 2 Hayırlı olsun abi .Beyaz + siyah nasıl oluyor 3 sayfadır niye kimse sormadı acaba diye düşünüyordum. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Şubat 2015 Yazar Paylaş 25 Şubat 2015 Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin Hayırlı olsun. Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Hayırlı olsun Okan umarım hiç bir gecikme olmaz ve zamanında gelir.. Hayırlı, uğurlu olsun. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin... Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Saygılarımla. hayırlı uğurlu,olsun. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın Hayırlı uğurlu olsun Hayırlı olsun. .. kazasız belasiz kullanın inşallah Hayırlı olsun. Amin ALLAH razı olsun hepinizden daha iyileri daha güzelleri sizin olsun Yorum bağlantısı
Hasan Ünsal 25 Şubat 2015 Paylaş 25 Şubat 2015 hayırlu uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Şubat 2015 Yazar Paylaş 25 Şubat 2015 Okan abi maşallahın var. Biri giidiyor diğeri geliyor [emoji1][emoji1] şaka bir yana Allah gönlünene göre veriyor işte . Rabbim daha iyilerine binmeyi nasip eder inşallah . ALLAH razı olsun hüseyinim canım kardeşim aklımda yoktu biraz çevrenin etkisi biraz günün 4 saatini yollarda per perişan geçğirmek gaza getirdi yüce rabbimin izniyle girdik bu işe ALLAH utandırmasın daha iyileri sizlerin olsun gardaşım benim Hayırlı olsun.keyifli surusler. Hayırlı olsun Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız güzel günlerde kullanın yavrularınızla.. hayırlu uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.. ALLAH razı olsun daha iyileri sizlerin olsun Hayırlı olsun MNK 2 3 sayfadır niye kimse sormadı acaba diye düşünüyordum. ALLAH razı olsun kardeşim aklımdan geçmedi değil plaka mnk denk gelirse abo acayip iyi olur 2 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2015 Paylaş 25 Şubat 2015 Hayırlısı olsun Okan abi.. Canlıyı nezaman görücez kısmetse? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Şubat 2015 Yazar Paylaş 25 Şubat 2015 Hayırlısı olsun Okan abi.. Canlıyı nezaman görücez kısmetse? ALLAH razı olsun kardeşim daha iyi daha güzelleri sizlerle olsun .nasipse martın ilik haftası dediler kardeşim Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2015 Paylaş 25 Şubat 2015 Hayırlı olsun fiesta benzinli olduğuna göre Courier günlük kullanılmaya devam edilecek sanırım Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 25 Şubat 2015 Paylaş 25 Şubat 2015 Hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin. Ben de 2006 yılında bir hevesle vito'mu 2 ay bekledikten sonra araç bayiye gelmişti. Görevliler ile aracı görmeye gittiğimde ise araç sağdan direksiyonlu yanlış gelmişti . 1 ay daha beklemek zorunda kalmıştım. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Şubat 2015 Yazar Paylaş 25 Şubat 2015 (düzenlendi) Hayırlı olsun fiesta benzinli olduğuna göre Courier günlük kullanılmaya devam edilecek sanırım ALLAH razı olsun Yok kardeşim tam tersi courier bir reis iki bıdığın emrinde hali hazır olacak. fiesta günde ortalama 75 km yol yapacak gibi Hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin. Ben de 2006 yılında bir hevesle vito'mu 2 ay bekledikten sonra araç bayiye gelmişti. Görevliler ile aracı görmeye gittiğimde ise araç sağdan direksiyonlu yanlış gelmişti . 1 ay daha beklemek zorunda kalmıştım. Amin ALLAH razı olsun Oy Oktayım kendimde o durumu yaşadığımı düşündüm dumur olurdum heralde ve o beyiyi bir güzel öperim .geç olsun güç olmasında herşeyin hayırlısı 25 Şubat 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasir Baş 25 Şubat 2015 Paylaş 25 Şubat 2015 Hayırlı olsun..martın ilk haftası fotoğrafları da bekliyoruz.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Şubat 2015 Yazar Paylaş 25 Şubat 2015 Hayırlı olsun..martın ilk haftası fotoğrafları da bekliyoruz.. ALLAH razı olsun kardeşim inşallah rabbimin izniyle Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Mart 2015 Yazar Paylaş 8 Mart 2015 Evet abilerim kardeşlerim aracımızı baya bir bekleyiş sonunda cuma günü teslim aldım MNK ( minik ) kin yanına birde MNY ( manyak , many ) geldi.bugün tam bir temizlik ve nasiol nano ZR53 uygulayarak boyamızı da jantlarımızıda vites topuzumuzuda koruma altına aldık ALLAH daha iyilerini sizlere nasip etsin gelsin resimler 5 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Maşallah hayırlı olsun. Kazasız cezasız belasız kullanmanız dileği ile. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Mart 2015 Yazar Paylaş 8 Mart 2015 Maşallah hayırlı olsun. Kazasız cezasız belasız kullanmanız dileği ile. amin ALLAH razı olsun daha iyileri sizlerin olsun 1 Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanın.Maşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts