İçeriğe Yönlendir

Sipariş Formu Imzalandi

Okan Tansel

Recommended Posts

Uğur Çimen

Okan abi hayirli olsun allah kaza bela gostermesin.tatlisni yeriz artik değilmi abi :))

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

kucuk bir ustaeller toplantisimi yapsak mi.

hayirli olsun allah kaza bela vermesin

Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan

Hayırlı olsun maaşallah, Allah ağız tadı ile kullanmak nasip etsin ailecek.[emoji1]

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanın.Maşallah.

Amin kardeşim ALLAH daha iyilerini sana nasip etsin

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Okan abi hayirli olsun allah kaza bela gostermesin.tatlisni yeriz artik değilmi abi :))

Amin kardeşim ALLAH daha iyilerini sana nasip etsin kardeşim istediğin tatlı olsun tabiki yeriz saten diğer araçtan Sabri ustamada daha götürecem çok ayıp oldu ustama

kucuk bir ustaeller toplantisimi yapsak mi.

hayirli olsun allah kaza bela vermesin

Amin kardeşim ALLAH daha iyilerini sizlere nasip etsin .küçük büyük artık yapmak gerekli aslında izmir olarak

Hayırlı olsun maaşallah, Allah ağız tadı ile kullanmak nasip etsin ailecek.[emoji1]

ALLAH razı olsun iyileri iyileri sizlerin olsun

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Okan abim maşallah hayırlısı olsun tekrardan [emoji4]

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Hayırlı olsun abimmm :)

Oy kardeşim ALLAH razı olsun daha iyileri sizlerin olsun 

Okan abim maşallah hayırlısı olsun tekrardan [emoji4]

Sağol gardaşım ALLAH razı olsun iyileri iyileri senin olsun.noldu bizim organizasyon herkes yan çizdi galiba hihih :flowers:   :p

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Oy kardeşim ALLAH razı olsun daha iyileri sizlerin olsun

Sağol gardaşım ALLAH razı olsun iyileri iyileri senin olsun.noldu bizim organizasyon herkes yan çizdi galiba hihih :flowers::p

abi şu aralar çok yoğundum o yüzden pek ilgilenemedim ama en yakın zamanda ayarlıcaz aklımda ;)
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

abi şu aralar çok yoğundum o yüzden pek ilgilenemedim ama en yakın zamanda ayarlıcaz aklımda ;)

;)  mucuk

aracınız hayırlı uğurlu olsun.

Rabbim kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. :nazar:

Teşekkür ederim galip kardeşim Daha iyileri sizlere nasip olsun senin fiasta efsaneydi ince işçiliklerin hep aklımda ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Hayırlı uğurlu olsun Okan abi menemenin neresinde oturuyorsun ?

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Hayırlı uğurlu olsun Okan abi menemenin neresinde oturuyorsun ?

ALLAH razı olsun kardeşim menemene gelmeden ulukent var .35 sokak adıyla anılan sitelerin karşısında ikame ediyorum

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Motor korumasını'da yaptım ürün resmin içinde mevcut ;)

w9fyH6s.jpg

xyAel2t.jpg

WXARx1s.jpg

to4U6oZ.jpg

Sticker'ımızın birinide yapıştırdık

4LzK2ri.jpg

67Vu9l3.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer
(düzenlendi)

Okan'ım hayırlı uğurlu olsun yeni ufaklık... :nazar:

tarihinde Sertaç Karginer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Okan'ım hayırlı uğurlu olsun yeni ufaklık... :nazar:

ALLAH razı olsun kardeşim daha iyileri sizlerin olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Hayırlı uğurlu olsun Okan kardeşim. Sevdiklerinizle güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah.  :nazar:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Hayırlı uğurlu olsun Okan kardeşim. Sevdiklerinizle güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah.  :nazar:

Amin öğretmenim ALLAH razı olsun daha iyileri sizlerin olsun yüce rabbim cemil cümlemize sevdiklerimizle sağlık ve güzelliklerle dolu bir yaşam nasip etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Okan Tansel

Upps..görmemişim simdi gördüm hayırlı uğurlu olsun :)

Oy gardaşım ALLAH razı olsun daha iyileri senin olsun.bu arada kuryede o konsoldan gelen sesi servise söyledim sökülmesi ve test sonucu izalasyon tazalane bilir dedi biraz vakitsiz gittim yapamadılar daha erken gideceğim gelişmelerden haber ederim

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Oy gardaşım ALLAH razı olsun daha iyileri senin olsun.bu arada kuryede o konsoldan gelen sesi servise söyledim sökülmesi ve test sonucu izalasyon tazalane bilir dedi biraz vakitsiz gittim yapamadılar daha erken gideceğim gelişmelerden haber ederim

Amin cümlemize insallah. Çok fena o ses ben hatta ispat olsun diye video kaydını bile aldım çok sinir bozucu..Desene uzun iş sökülecek falan aracı bırakmak gerekir en az 1 gün :(

tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Amin cümlemize insallah. Çok fena o ses ben hatta ispat olsun diye video kaydını bile aldım çok sinir bozucu..Desene uzun iş sökülecek falan aracı bırakmak gerekir en az 1 gün :(

aynen banada öyle dediler erken gelin testler yapılacak falan garanti 1 gün gider 

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

hayırlı olsun güle güle kullanın.

Teşekkür ederim kardeşim daha iyileri sizler nasip olsun inşallah

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Okan Tansel

Temizledik pakladık güneşleniyor hafiften ;)

XGWgyQu.jpg

67qWQH0.jpg

zo7jhOa.jpg

nfiH0fO.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...