Ebrar Tüfek 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Bu model hakkında bilgisi olan varmı ? Fiyat performans acısından. Land Rover ile aynı motoru kullandıgından parca sıkıntısı olmaz diye dusunuyorum. Fikirleriniz nedir. 2.0 150 hp V6 bu arada Örnek Link http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-orjinal-rover-75-201683508/detay Yorum bağlantısı
Sinan Kozan 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 harika bir araç...ülke olarak malesef bazı modellere bağlanıp kalmışız 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 içi çok güzel. ama ilandaki aracı almam. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 607 alsaniz ya da safrane alsaniz daha az riske girersiniz. Rover tabi ki cok guzel bir arac. Ancak nazik bir arac. Uretimi olmayan nazik bir araci korkarak kullanmaktansa rahat binilebilecek bir arac alinmali. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Eski bir Rower 45 kullanıcısı olarak bir gün fazladan bir araç alma imkanım olursa alacağım araç. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 22 Şubat 2015 Yazar Paylaş 22 Şubat 2015 607 alsaniz ya da safrane alsaniz daha az riske girersiniz. Rover tabi ki cok guzel bir arac. Ancak nazik bir arac. Uretimi olmayan nazik bir araci korkarak kullanmaktansa rahat binilebilecek bir arac alinmali. Saygilarimla. 607 ve safrane pek ilgimi cekmedi. yada acıkcası fransızların bu tur makam arabası seklinde yaptıgı arabalar pek hosuma gitmiyor. Roveri bayaa begendim ama ingiliz yapımı yanlıs hatırlamıyorsam. içi çok güzel. ama ilandaki aracı almam. İlandakini örnek olarak koymustum harika bir araç...ülke olarak malesef bazı modellere bağlanıp kalmışız Evet çok haklısınız. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Rover İngiliz kraliyet armasini tasiyacak kadar onem verilen bir markaydi. Ancak devri sona erdi. Bmw aldi yutemedi ve land rover'ı bunyesinde birakarak Rover uretimini sonlandirdi. Uretime devam eden ulkelerin araclari milliyetten daha one geciyor. Su anda Rover icin muhattabinizi once arastirin derim. Arac sadece motor degil. Kapisi degismesi gerekse kaskonuz olsa dahi parcayi temin etmek konusu oldukca uzun surebilir. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Cemil Yıldızz 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Benimde Ciddi bir şekilde almayı düşündüğüm araçtı ama parça konusu gözümü çok korkuttu... Yorum bağlantısı
Sedat Irgın 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Gecen ay cok niyetlendim almaya ancak arkadaşım ısrar etti ona aldık bi 75 bakımları filan yapıldı.parca sıkıntısı yasamadık.Ankarada 3 sercis var meraklısı cok.Mukremin abi de de 600 modeli var.keyifli ve özel bi araç. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Mekaniği hangi araca dayanıyor acaba? Genelde bağımsız olmuyor Rover. Yorum bağlantısı
Emre Demir 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Bu paralara tenekelere biniyoruz dedirtiyor resmen. Yorum bağlantısı
Emre Olgum 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 (düzenlendi) Rover 75 i tam 1.5 sene kullandim ici ve disi tamamen asaletli bir aractir cok dikkat ceker kullanmasi performansi tatmin edicidir Parcasi bol bulunur ama yan sanayi parcayi ustunde pek barindirmaz hemen tepki verir orjinal parcasi da malesef pahali ve insani yorar 2010 da direksiyon pompasina 700 kusur para verdim ve 20 gun parcayi bekledim 2000 motor ama findik v6 dir bu yuzden yakiti lpg de bile 18 lt yi gorur Eger almaya niyetiniz varsa hic lpg takilmamis alin ve sakin taktirmayin cunku butun lpg li 75 ler hararetten conta yakar ve yakana kadarda anlamazsiniz bile Bunlarin hericinde cok muazzam aractir Bir soz vardir ingiliz ve amerikan araclarini almak kolay ama yurutmek cok zordur Yan sanayi parca takacaksaniz ve lpg takacaksaniz hic bulasmayin Bir arac parasinin yarisi masraf gider 22 Şubat 2015 tarihinde Emre Olgum tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Hararete karşı hassasmış. Honest john sitesinde demiş. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Benim aslan iyiydi[emoji4] Rover motor olarak sıcak kanlı bir motora sahiptir.Piyasada hararet sorunlarıyla bilinir doğrudur, fakat çoğu bakımsız araçların başına gelmiş vukaatların söylentisidir...Zamanında bakımları yapılmış bilmedik ellerde kurcalanmamış bir rover size keyfalakeyf verir. Rover 75 konfor yol tutuş rahatlık anlamında oldukça tatminkardır.Onunla girdiğim viraja piyasada ki bir çok araçla giremezdim(mondeo dahil[emoji6] )zaten forumdaki iki rover kullanan abimde nasıl bir denge sistemi vardır bilir. Lafın özü Ankara ve istanbul ve trabzonda bulunan bu işin pirleri ustalarına göstermeden rover75 almayın.Şuan ilandaki 7.8 aracı biliyorum nedir ne dğildir...öyle bir niyetiniz varsa yardımcı olurum daha detaylı bilgi anlamında. Yorum bağlantısı
Seyid Ömer Delice 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Bence de Rover'lar gerçekten iyi araçlar fakat dedikleri gibi temizini bulmak lazım.. Ustasıyla birlikte gidin, pişman olmayın Ben daha önce çok bakmıştım Rover'lara, özellikle 220T modeline Konum da var burada zaten Önceden de söylediğim gibi benim amacım dolayısıyla önden çekiş olmasını beğenmiyorum sadece başka bir sıkıntısı yok bana göre ama temiz bulmak biraz zor gibi.. Daha bilgili arkadaşlar mutlaka yardımcı olur Ama çok güzel seçim.. Bildiğim kadarıyla da 25-45-75 serisi Çin'lerin almasından sonra üretildi.. Yani Çin'de ve İngiltere'de üretimi yapılıyor diye okumuştum.. İngiliz üretimi olup olmadığına da bakın derim eğer Çinli olmasını istemiyorsanız Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Şimdi baktım, Rover'da karışık işler olmuş Çinliler alırken. İki Çin firması Rover'a talip olmuş. Rover isim hakkı Ford'da olduğu için alamamışlar. Çin'de roewe adıyla üretiliyormuş ama 75'in bazı haklarını alabilmiş sadece. Mg'yi alan diğer firma ise hem İngiltere hem de Çin'de üretim yapıyormuş. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Ayan 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 bende bidönem bu aracı almayı kafaya koymuştum görüntü ve donanım fiyatına göre çok iyi fakat parçaları çok pahalı bir çok parça fiyatlarını araştırdım ve çok pahalı geldi bana Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 (düzenlendi) Klasmanında parçası en ucuz araçlardan dır Rover75. Ben üstkapak contası,devirdaim,tetmostat,full hortumlar,balatalar tüm sıvılar,subaplar,subap lastikleri,vs...vs.. bir çok iş yaptım, aynı sınıf çoğu araçtan Opel Ford Reno Toyota aynı yada daha az ödedim,,, parça sıkıntısı usta sıkıntısı vs... aşıp temiz araç bulurmuyum derdine düşmeli alacak kişi...Gerçekten temizi kurcalanmamışı zor....Son iki senedir 4_5 araç sahip değiştiriyor aylar sonra arayla yine ilanda...Dikkat etmek lazım. 22 Şubat 2015 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sedat Irgın 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 parça fiyatları pahalı değil aslında. misalen krom kaplama yan aynalar 90 usd civarı idi. peugeot bipper kırılan plastik ayna için 175 lira fiyat istiyorlar... Yorum bağlantısı
Recommended Posts