Misafir 20 Şubat 2015 Paylaş 20 Şubat 2015 Bütün tarayıcılarda denedim. Fotoları göremiyorum. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 20 Şubat 2015 Paylaş 20 Şubat 2015 Bütün tarayıcılarda denedim. Fotoları göremiyorum. Aaah, Mükremin bey, o resimleri ben de görebilmeyi öyle isterdim ki ama nafile, acımasız moderatörlerin süzgecinden geçmiş ne yazık ki Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Şubat 2015 Paylaş 20 Şubat 2015 jantlar replika gibi duruyor geldi bana ama bilemedim dikkatli inceleyince Yorum bağlantısı
Osman Oğuz 20 Şubat 2015 Paylaş 20 Şubat 2015 Geçmiş olsun. Replika jant da olsa düz yolda bu şekilde kırılmasını mantığım almiyor. Aracı eşiniz veya başka biri kullanıyorsa o kullanırken jantı bir yere vurmuş olabilir mi. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Şubat 2015 Paylaş 20 Şubat 2015 Büyük tehlike atlatmışsınız geçmiş olsun. Fotoları sağ tıklayıp yeni sekmede aç diyince açılıyor. pc de açabildim sadece, boyutları büyük olduğundan tabletle, telefonda açılmadı. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 21 Şubat 2015 Paylaş 21 Şubat 2015 Ben durumu merak ettim ama fotoğrafları bir türlü göremiyorum. Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 21 Şubat 2015 Paylaş 21 Şubat 2015 Ilk kez boyle birsey goruyorum. Cok gecmis olsun. Resimleri acamayanlar: gorunmeyen resmin uzerine sag tiklayin ve " open link in new tab" deyin veya "copy url" ye basip yeni sayfaya paste edin. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 21 Şubat 2015 Paylaş 21 Şubat 2015 Bilinen adlarıyla yazmış Sami.. Doğru yazmış.. Dipnot olarak belirteyim.. Çelik dediklerimiz aslında Aliminyum... Teneke dediğimiz de çelik alüminyum alaşım olmasın Yorum bağlantısı
Recommended Posts