Semih Saner 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Ön konsul dışında pek fark yok gibi ; acaba farkları yazabilirmisiniz. 2010 modelleri arasında 7,8 bin liraya yakın fark var nerdeyse ? focus 1 var bende satıp 2010 model mondeo almak istiyorum karar veremedim Yorum bağlantısı
İlyas Baykal 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 öncelıkle farklar senın ıhtıyacını ve zevkını karşılıyormu oncelıkle o özellıklere bakmak lazım buradan daha ıyı kıyaslama yapabılırsın http://www.arabalar.gen.tr/araba_karsilastirma.php 1 Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 ikinci elde önce temizlik,trend olsada bir hayli donanım mevcut. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 (düzenlendi) Trend ile titanium arasında oldukça fazla donanım farkı vardır . Sony ses sistemi , hız sabitleyici , tam elektrikli şöför koltuğu , kararan dikiz aynası , aux çıkışı , mavi renkli camlar , cam çıtası , 235/45/17 jant ve lastik , ses izalasyonu, spor ön koltuklar , ford convers detaylı yol bilgisayarı , Mondeo gibi büyük cüsseli bir araçta olmazsa olmaz ön-arka park sönsörü aklıma gelen farklar . Güvenlik donanımı mondeo'da tüm serilerde standart tır . 14 Şubat 2015 tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 İki araç arasında o kadar fark varki kullanmadan anlayamazsınız...Sonradan saçma sapan şeyleri araca taktırmak için uğraşmadan gidin 7-8 bin lira baştan verin rahat edin...17 bin lira harcansa bile hiç bir trend titanium olamaz. 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 15 Şubat 2015 Paylaş 15 Şubat 2015 Nedense trend mondeo bana focus gibi geliyor. Özellikler mondeo yu mondeo yapar. Mondeo alinacaksa mutlaka titanyum ve üstü olmalı diye dusunenlerdenim 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts