İçeriğe Yönlendir

Seat Ibıza, Hiç Bir Fikrim Yok Sizce Nasıl ?

Tayyar Arslan

Recommended Posts

Tayyar Arslan

Arkadaşlar babam için 30.000-35.000 tl fiyat aralığında araç arıyoruz.İlandaki araç hakkında ne düşünüyorsuz. Benim bu araçla ilgili pek fazla bilgim yok.Sadece 2. elde çok iyi olmadığını biliyorum.Donanım olarak yeterli görünüyor.Motoru, yakıt tüketimi, konforu nasıldır.Sizce alınır mı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-askerden-hatasiz-yeni-kasa-full-199304225/detay

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

fiyatı yüksek sıfırı şu an 36 ya yakın ve 2014 te 33 e veriyorlardı bilginize 2. eline 30 dan fazla vermeyin yada sıfır alın kafanız rahat olsun 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Bakar
(düzenlendi)

Ucuz geldi bana biraz 2013 e göre

tarihinde Zafer Bakar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

Ibiza sağlam, ekonomik ve güvenli bir araç. Kiralayıp 3.500 km kullandım ve çok sevdim (sonda da gittim Leon aldım zaten).

Motor VW'nin klasiklerinden, çok ekonomik ve performanslı değildir ama bu sınıftaki tüm turbosuz araçlar aynı neticede. Eğer olabiliyorsa 1.2 TSI versiyonlarına bakın, her açıdan tatmin edecektir sizi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ön konsol tasarımı zamanının gerisinde onun dışında motor vw polo motoru zaten sıkıntı yaşamazsınız.

Yorum bağlantısı
Tuğberk Şahinoğlu

O parayı vereceğinize 0 almanızı öneririm. Benim arkadaşımda 2011 model 1.2 tsi var kendisi son derece memnun. Benim de hoşuma gidiyor. Sınıfına göre güvenli ve kaliteli bir araç.

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu
(düzenlendi)

Su an style paket fiyatı 2014 için 38, 2015 için 38.900 diyorlar tabi bu fiyatlar pazarlıksız. Tavsiyem 1.2 Tsi alabilirseniz hem 1.4 ten daha az yakacak, hemde çok daha performanslı olacaktır.

tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

1.2TSI dsg'siz yok ama. Bence de fiyatları 30-32 civarında olmalı ama sahipleri bu gerçeği kabullenemediler.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Tuğberk Şahinoğlu

1.2TSI dsg'siz yok ama. Bence de fiyatları 30-32 civarında olmalı ama sahipleri bu gerçeği kabullenemediler.

Saygılarımla.

Arkadaşımın arabası 1.2 TSI manuel

Yorum bağlantısı
Tayyar Arslan

Su an style paket fiyatı 2014 için 38, 2015 için 38.900 diyorlar tabi bu fiyatlar pazarlıksız. Tavsiyem 1.2 Tsi alabilirseniz hem 1.4 ten daha az yakacak, hemde çok daha performanslı olacaktır.

Hocam nıssan note ler nasıl.Biz bir ara düşündük ama bulamadık düzgün birşey.Genel olarak tavsiye edermisiniz ?

Yorum bağlantısı
Tayyar Arslan

Ben yeni kasayı kullanıyorum ve genel olarak memnunum özelliklede yakıttan.

Nacizhane bi test yazım var arabmla ilgili sizede bi fikir verebilir.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/263439-test-nissan-note-15-dci-tekna/

İncelemenizi okudum hocam ama biz eski kasasına bakmıştık.Arasında çok fark var, tekrardan hayırlı olsun aracınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Arkadaşlar babam için 30.000-35.000 tl fiyat aralığında araç arıyoruz.İlandaki araç hakkında ne düşünüyorsuz. Benim bu araçla ilgili pek fazla bilgim yok.Sadece 2. elde çok iyi olmadığını biliyorum.Donanım olarak yeterli görünüyor.Motoru, yakıt tüketimi, konforu nasıldır.Sizce alınır mı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-askerden-hatasiz-yeni-kasa-full-199304225/detay

1,2 tsi tavsiye ederim. Hep performanslı hem de az yakar. Biz kullanıyoruz çok ama çok memnunuz.

Konusu bu.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/263672-hem-k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-hem-atak-hem-de-otomatik/

Yorum bağlantısı
Halil Gümüş

Sıfırı 38900, 38'e belki bırakırlar. Vw grubunda pazarlık payı yok gibi birşey. O nedenle 32-33 eder bence bu araç. Tüpe de uyumlu.

Tabi bir alex değil!  ( 1.2 TSI+DSG )  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Halil Gümüş

O araç 30 bin TL'den fazla etmez bence. 6 bin TL daha verip 0 almak varken 2 yıl kullanılmış araca 32 bin verilmez :(

6000 tl bence iyi para. Bi de 2-3 sene de araba değiştirenler için....

Yorum bağlantısı
Tayyar Arslan

Arkadaşlar aracı en son 33.000 tl ye bırakıyor, ama bana yinede çok geldi kafamdan geçen fiyat 31.500- 32.000 di.Bakalım arayışlarımız sürüyor.

Yorum bağlantısı

Askerden nedir ya :D:bravo: . doktordan bayandan anladıkda askerden ne demek :bravo:

Bu işin temeli askerde/subaydan dı zaten. Aracın çok kullanılmadığının ifadesidir. Ayrıca iyi bakıldığının. Doktor bakımlı kullanıldığının, bayan da narin kullanıldığının ifadesidir.

Saygılarımla.

Arkadaşımın arabası 1.2 TSI manuel

1.2 tsi manuel ben görmedim ilanlarda ama ben hep style donanım bakıyorum. Donanım düşüklerde belki vardır. Konu araç da style olduğu için böyle bir yorumda bulundum.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Tuğberk Şahinoğlu

Bu işin temeli askerde/subaydan dı zaten. Aracın çok kullanılmadığının ifadesidir. Ayrıca iyi bakıldığının. Doktor bakımlı kullanıldığının, bayan da narin kullanıldığının ifadesidir.

Saygılarımla.

1.2 tsi manuel ben görmedim ilanlarda ama ben hep style donanım bakıyorum. Donanım düşüklerde belki vardır. Konu araç da style olduğu için böyle bir yorumda bulundum.

Saygılarımla.

Anladım. Benim arkadaşın Copa Plus en üst paketti. Ayrıca bayandan manuel kesinlikle narin kullanıldığına inanmam :D otomatikse olabilir o zaman :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...