Engin Özata 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Herkese iyi akşamlar... Arabama ışıklı vites topuzu almayı düşünüyorum. Montajını kendim yapıcam. Kafamda bi kaç soru var onları sormak istiyorum. 1. Vites topuzunu nasıl sokebilirim? Sadece sola çevirmek yeterli mi? 2. Işıklı vites topuzunun elektriği nereden alınacak? 3. Vites topuzunu takarken gevşememesi için yapıştırıcı kullanmaya gerek var mı? (Forumda arama yaptım. Bulamadığım için yeni konu açtım) Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 (düzenlendi) 1. Çevirmeniz yeterli. 2. Bende bilmiyorum 3.gerek yok.soktüğünuz gibi takabilirsiniz. 10 Şubat 2015 tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 (düzenlendi) 1-) sola çevirerek eski topuz sökülüp körük klipsten ayrılıp aynı körük ışıklı topuza takılacak. 2-) elektriği en yakın yer olan çakmağın lambasından alabilirsiniz çok basit bir işlem zaten, 3-) yeni topuzu takarken gevşeme gibi bir durum olmuyor, körüğü klipsle sıkıştırıp aynen takıyorsun. Fakat şöyle bir durum var, makyajsız kasaların körüğü lastikli olduğu için klipsin altına sıkışmıyor, makyajlı kasa körüğü almanız gerekiyor. 10 Şubat 2015 tarihinde Mesut Dumlupınar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Engin Özata 10 Şubat 2015 Yazar Paylaş 10 Şubat 2015 Cevaplar için teşekkür ederim. Aracım makyajlı kasa, kendim rahatlıkla yaparım o zaman... Sıra vites topuzunu almaya geldi... Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Cevaplar için teşekkür ederim. Aracım makyajlı kasa, kendim rahatlıkla yaparım o zaman... Sıra vites topuzunu almaya geldi... alınca şu elektriği alıp montajlama kısmını fotoğraflarsanız iyi olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts