Ercan Ayas 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Arkadaslar tesisat cekildikten sonra ts-s20 lerden motor sesi gelmeye basladi önceki aracimda ayni tesisat ile boyle bir sorun yoktu sadece teyp degisti bunun çaresi nedir. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Aynı sıkıntı benim eski aracımdada oldu sorun amfide çıktı ve yeni amfi takıldı. Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 teyp marka modeli ne ayrıca amfi şasesi nereden alındı Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 9 Şubat 2015 Yazar Paylaş 9 Şubat 2015 Teyp roadstar rd9110n amfi sasesi emniyet kemer vidasindan alindi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Kablolar şasi yapıyor montaj hatası. 2 Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 bence direkt aküden almak gerekiyor ayrıca rca kabloları ve elektrik kabloları ayrı yerlerden geçmeli Yorum bağlantısı
Alper Keskin 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Altyapı aynı sadece ana ünite değişti ise aldığınız teypte şasi problemi var gibi görünüyor. İlk iş RCA kablo çıkışından teyp kasasına şasi kablosu lehimleyerek sesin gidip gitmediğine bakın... 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 çok lanet bi olay bu ne yaptıysam çözemedim bu sorunu hala uğraşmaktayim :D Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 9 Şubat 2015 Yazar Paylaş 9 Şubat 2015 Yarın tavsiyeleri deneyeceğim ama aküden direk şase mi alınması lazım Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Ercan Ayas yazdı: Yarın tavsiyeleri deneyeceğim ama aküden direk şase mi alınması lazım en sağlıksı o ama fazla amfi tesisat yoksa kemer altından almanda yeterli olur Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 9 Şubat 2015 Yazar Paylaş 9 Şubat 2015 Roadstar RD9110N double teyp, Ön kapılara 16 cm Kenwood hoparlör, arka pandizota oval kenwood hoparlör , jbl bass, Pıoneer ts-s20 tweeter , Kıcker mono anfi, Stroker Stereo anfi, Cadence kablo seti bu set için gerekirmi gerekirse yarın çektireyim Yorum bağlantısı
Alper Keskin 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Uğur Çınar yazdı: çok lanet bi olay bu ne yaptıysam çözemedim bu sorunu hala uğraşmaktayim :D Kaç zamandır çözülmedi mi o dert Ercan Ayas yazdı: Roadstar RD9110N double teyp, Ön kapılara 16 cm Kenwood hoparlör, arka pandizota oval kenwood hoparlör , jbl bass, Pıoneer ts-s20 tweeter , Kıcker mono anfi, Stroker Stereo anfi, Cadence kablo seti bu set için gerekirmi gerekirse yarın çektireyim Bu işin değeri değmezi yok. Çekilecek kablo zaten minicik bir kablo. İşçilikle bile cüzi bir ücret karşılığı halledilebilecek bir durum. Bu şekilde dinlemek istemiyorsanız yapmanız gerekecek Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 9 Şubat 2015 Yazar Paylaş 9 Şubat 2015 Alper Keskin yazdı: Kaç zamandır çözülmedi mi o dert Bu işin değeri değmezi yok. Çekilecek kablo zaten minicik bir kablo. İşçilikle bile cüzi bir ücret karşılığı halledilebilecek bir durum. Bu şekilde dinlemek istemiyorsanız yapmanız gerekecek ben maddiyatında değilim zaten hallolsun da Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 (düzenlendi) Eğer tesisat kablosu kaliteli değil ve küçük bir yerinde sıyrık varsa o da yapabilir.. Ama bazen teyp yada amfi de motor sesini içeri alabiliyor, bunun için ses filtreleri var işini iyi yapan bir ustaya danışın o halledecektir.. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/forwell-motor-sesi-ve-parazit-onleyici-izolator-140278080 9 Şubat 2015 tarihinde Hayrettin Bahadir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Alper Keskin yazdı: Kaç zamandır çözülmedi mi o dert Bu işin değeri değmezi yok. Çekilecek kablo zaten minicik bir kablo. İşçilikle bile cüzi bir ücret karşılığı halledilebilecek bir durum. Bu şekilde dinlemek istemiyorsanız yapmanız gerekecek yok cozulmedi daraldim.biraktim.ugrasmiyorum amfide veya kolomlarin birjndede sikinti aolabilri gibime geliyor Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 9 Şubat 2015 Yazar Paylaş 9 Şubat 2015 Hayrettin Bahadir yazdı: Eğer tesisat kablosu kaliteli değil ve küçük bir yerinde sıyrık varsa o da yapabilir.. Ama bazen teyp yada amfi de motor sesini içeri alabiliyor, bunun için ses filtreleri var işini iyi yapan bir ustaya danışın o halledecektir.. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/forwell-motor-sesi-ve-parazit-onleyici-izolator-140278080 Bu ürünler yüksek frekanları filtreliyor yani tweeter larda cızırtı olduğu için sesi hissedilir derecede düşürecektir bu yüzden elektriksel olarak çözüm arıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Şasen,n emniyet kemer vidasından alınmasında bence sorun. Arka koltuğun altındaki saplamaya(varsa) ama boyayı biraz kazıyarak yapılırsa sorun düzelebilir. Araç elektrik işinden anlamam ama benim tesisat olan araçların hem aküsünde işlem yapılıyordu hem de arka koltuğun altından. Bir araçta aküden içeriye kabloyu geçiremediğimiz için aracın eşya koyma gözünün arkasında kalan göğüs altından kalın bir borudan bağlantımyapılmıştı. Saygılarımla. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 10 Şubat 2015 Yazar Paylaş 10 Şubat 2015 Arkadaşlar bütün tavsiyeleri denedim bugün hiç birisi kesmedi en sonunda parazit kesici denedim tek çare o oldu ister istemez onunla kullanıyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts