Misafir 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Oraya taktığın lamba nasıl iğrenç bir şey merak ettim. Tez zamanda en/boy/yükseklik vs. bütün özelliklerini, fiyatını ve nereden aldığını öğrenmek istiyorum. Bi arkadaşın aracına lazımmış. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 (düzenlendi) Renkler ve mp3 modülü ekleyecem ancak onlar yazın olacak. 4 aydır arabanın yarisi sokuk ve evde [emoji12] [emoji12] Bir saat oldu yukarıdaki mesajı yazalı 9 Şubat 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Şubat 2015 Yazar Paylaş 9 Şubat 2015 Abi yine kırmızıdan vazgeçmemişsin. Benim arabada tavan lambalarındaki kırmızı sönmüyor ya, arkadaşlar bu ne gırmızı gırmızı diyorlar 16 renk M. Ali.Ama kırmızı bambaşka. O ledi ordan sökmeden olmaz, o kırmızı sönmez Olmamış.. [emoji12] Oraya taktığın lamba nasıl iğrenç bir şey merak ettim. Tez zamanda en/boy/yükseklik vs. bütün özelliklerini, fiyatını ve nereden aldığını öğrenmek istiyorum. Bi arkadaşın aracına lazımmış. Bir saat oldu yukarıdaki mesajı yazalı Abi kusura bakma [emoji4] 2.5 x 5 'm Yükseklik 4 mm ancak vardır. Gömme. Bu lambaların kenarındaki çerçeveyi çıkarıp sadece reflektorunu kullandım. Alt plaka zaten yukarıda diğer resimlerde görünüyor. Çiftini 5 tl ye aldım ama 10 lira su an. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Kolçakta ki lambalar çok güzel olmuş. Tebrikler... Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 16 renk M. Ali. Ama kırmızı bambaşka. O ledi ordan sökmeden olmaz, o kırmızı sönmez [emoji12] Abi kusura bakma [emoji4] 2.5 x 5 'm Yükseklik 4 mm ancak vardır. Gömme. Bu lambaların kenarındaki çerçeveyi çıkarıp sadece reflektorunu kullandım. Alt plaka zaten yukarıda diğer resimlerde görünüyor. Çiftini 5 tl ye aldım ama 10 lira su an. Nerden alacaz? Sen mi alıp gönderecen? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Şubat 2015 Yazar Paylaş 9 Şubat 2015 Nerden alacaz? Sen mi alıp gönderecen?Hala Adres göndermemişsinPatlıcan moru var mı ? Patlıcan moruna örnek ;Canın badulcan mi çekti mor mor. O renk te var. Fati için de pembe seçeneğimiz var :craz: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Maşallah güzel olmuş. Canlı görmeyi çok istiyorum. Cuma günü gelsene, sürprizim var. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Şubat 2015 Yazar Paylaş 10 Şubat 2015 Cumartesi olmaz... Cuma olmalı..İzin alabilirsem abi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Ertan ellerine sağlık kardeş, güzel olmuş gerçekten 1 Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Ertan hocam eline koluna sağlık bu ışıkları koltuk altına koysaymışsın daha hoş durardı ön tarafa yaptığın gibi bende aynı öndekiler gibi yaptım arkaları koltuk altına monte ettim kapıyı açınca fazla göze çarpmıyor ben neon ledlerden arıyorum ama bulamadım direksiyon körüğü ve tavan aydınlatma cevresine 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 Elinize sağlık.. Biraz fazla renkli olmuş bence ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. 1 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 Güle güle kulanın, elinize sağlık. Arkadakiler göz alıyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Şubat 2015 Yazar Paylaş 12 Şubat 2015 Güle güle kulanın, elinize sağlık. Arkadakiler göz alıyor mu? Farkına bile varmıyorsunuz abi. Ertan hocam eline koluna sağlık bu ışıkları koltuk altına koysaymışsın daha hoş durardı ön tarafa yaptığın gibi bende aynı öndekiler gibi yaptım arkaları koltuk altına monte ettim kapıyı açınca fazla göze çarpmıyor ben neon ledlerden arıyorum ama bulamadım direksiyon körüğü ve tavan aydınlatma cevresine Ben bilerek buraya koydum aslında. Koltuk altına yerleştirmek istemedim. neon ları burda bir iki yerde denk geldim ama çinden getirtmek daha uygun gibi. Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 Zekeriya Kahraman, 11 Şub 2015 - 16:30 Ertan hocam eline koluna sağlık bu ışıkları koltuk altına koysaymışsın daha hoş durardı ön tarafa yaptığın gibi bende aynı öndekiler gibi yaptım arkaları koltuk altına monte ettim kapıyı açınca fazla göze çarpmıyor ben neon ledlerden arıyorum ama bulamadım direksiyon körüğü ve tavan aydınlatma cevresine Ben bilerek buraya koydum aslında. Koltuk altına yerleştirmek istemedim. neon ları burda bir iki yerde denk geldim ama çinden getirtmek daha uygun gibi. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hocam çin,de akrabam yok,ki nasıl getitirecem Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 bilader pavyon ne tarafta Şimdi gelir boyacının biri anlamadan etmeden laf eder, sen dinleme. Aynı donanım bak yarın lüx araçlarda çıkacak. Arabaya binen yolcuya göre insan niyetini en iyi nasıl belli ederki başka? an itibarı ile bugün günlerden perşembe Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 bilader pavyon ne tarafta an itibarı ile bugün günlerden perşembe hımmm perşembe perişanlıkmıydı kurnamıydı ? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Şubat 2015 Yazar Paylaş 12 Şubat 2015 Zekeriya Kahraman, 11 Şub 2015 - 16:30 Ben bilerek buraya koydum aslında. Koltuk altına yerleştirmek istemedim. neon ları burda bir iki yerde denk geldim ama çinden getirtmek daha uygun gibi. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hocam çin,de akrabam yok,ki nasıl getitirecem [emoji3] Benim de yok olanı bulmak lazım [emoji6] hımmm perşembe perişanlıkmıydı kurnamıydı ?Çarşafa dolanıyordu bilader pavyon ne tarafta an itibarı ile bugün günlerden perşembe Solda ilk sokakta Yorum bağlantısı
Recommended Posts